Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Основні напрямки та показники роботи Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за листопад 2023 року

Опубліковано 08 грудня 2023 року о 15:17
фото

 

Основні напрямки та показники роботи
Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації
за листопад 2023 року

Інформуємо, що Указом Президента України від 24.02.2022 № 64

«Про введення воєнного стану в Україні»,

затвердженим Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»,

в Україні введено воєнний стан

та указами Президента України

«Про продовження строку дії воєнного стану в Україні»

 

Управління соціального захисту населення
(надалі - Управління)

Роботу Управління організовано належним чином з дотриманням встановлених правил безпеки  на час воєнного стану.

В період 02.01.2023 - 30.11.2023 до Урядового контактного центру Урядова «гаряча лінія» 1545 та КБУ «Контактний центр міста Києва» надійшло/опрацьовано в установлений термін 1368 звернень від громадян з  питань соціального захисту.

Станом на 30.11.2023 спеціалістами опрацьовано 4512 звернень від Управління (ЦНАП) надання адміністративних послугДеснянської районної в місті Києві державної адміністрації, у відповідності до способу їх доставки (кур’єрська служба ЦНАП, інше).

Скликання засідань

16.11.2023 проведено засідання опікунської ради/ розглянуто 6 питань щодо встановлення опіки (піклування). За результатами розгляду підготовлено та направлено до суду подання /3 висновки про доцільність призначення опікунів (піклувальників), 1 питання про надання дозволу на влаштування недієздатної особи до психоневрологічного інтернату, 1 дозвіл на дарування квартири, 1 питання щодо дозволу на реєстрації опікуна в квартирі недієздатної особи, 1 питання про надання висновку про можливість особи виконувати опікунські обов’язки.

Соціальний захист внутрішньо переміщених осіб

Станом на 30.11.2023 в ДП ІОЦ єдиної Web - орієнтованої інформаційної технології формування сегменту «Облік ВПО» в Деснянському районі м. Києва обліковано 37 327 осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території,  районів проведення бойових дій /зокрема з 24 лютого 2022 року спеціалістами Управління обліковано 22772 особи відповідної категорії/ по статистиці із загальної кількості:
28741 - сімей, працездатних осіб - 20019, пенсіонерів - 5987, 1383 - осіб з інвалідністю, 7388 - дітей до 18 років, жінок - 21952, чоловіків - 15375.

Надання одноразової грошової допомоги громадянам

внаслідок підриву Каховської ГЕС

Спеціалістами Управління прийнято/опрацьовано 138 заяв від громадян, які постраждали внаслідок підриву рф греблі Каховської гідроелектростанції. Сформовано відповідний пакет документів, які передано захищеними каналами на криптопошту управління соціального захисту населення Херсонської області.

У відповідності до пункту 8 Порядку надання зазначеної допомоги, затвердженого постановою Уряду від 19.06.2023 № 626 прийом/опрацювання заяв припинено.

Соціально - трудові відносини

Деснянською районною в місті Києві державною адміністрацією в повному обсязі забезпечено виплату заробітної плати та сплату відповідних платежів (податків та внесків) з фонду заробітної плати працівникам підприємств, організацій та установ, зокрема бюджетної сфери, які засновані на комунальній власності територіальної громади району.

Призначення державної соціальної допомоги громадянам,

які не мають права на пенсію та особам з інвалідністю

Призначено (з початку року) державну соціальну допомогу 820 особам, які не мали права на пенсію та особам з інвалідністю, видано 795 довідок про перебування на обліку та розмір допомоги вказаним особам, та 192 посвідчення особам про отримання державної соціальної допомоги; здійснено призначення  тимчасової соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату 130 особам. 

Здійснення контролю за призначенням (перерахунку) пенсій,

органами Пенсійного фонду України, згідно з чинним законодавством

Перевірено (з початку року) 2380 справ, зокрема 1171 пенсійна справа, призначена вперше.

Призначення державної соціальної допомоги сім'ям з дітьми

Призначено (з початку року)  різні види державної соціальної допомоги, загальна кількість особових справ осіб, які отримали різні види державної соціальної допомоги  становила - 12939 (без урахування громадян категорії ВПО).

В Управлінні обліковано 1079 особових справ  багатодітних сімей, які  мають право на отримання допомоги у розмірі 1700 гривень за рахунок коштів державного бюджету у вигляді субвенції до місцевих бюджетів/ надається одному з батьків дитини, що постійно проживають разом з дитиною.

Надання посвідчення громадянам,

які одержують державну соціальну допомогу

Спеціалістами Управління (з початку року) видано 433 посвідчення особам, які одержують державну соціальну допомогу на дітей з інвалідністю віком до 18 років та особи з інвалідністю з дитинства, відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю».

Надання при народженні дитини одноразової

натуральної допомоги «пакунок малюка»

Спеціалістами Управління (з початку року) опрацьовано 1332 заяви стосовно одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”.

Комплекс реєстраційних послуг для новонароджених Є-Малятко

Спеціалістами опрацьовано 744 заяви, які надійшли до Управління (з початку року) через електронні засоби комунікації/інший спосіб стосовно  призначення допомоги при народженні дитини. 

Соціальний захист осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС

На обліку перебувало 17146 осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, з них: 2185 - діти. Спеціалістами призначено 10316 компенсаційних  виплат/оздоровлення, відповідно до заяв, які надійшли особисто або електронні засоби комунікації.

Забезпечення  технічними засобами реабілітації,

засобами гігієни та реабілітація дітей з інвалідністю

Відповідно до чинних нормативних актів забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації їх вартості, станом на 30.11.2023 спеціалістами Управління прийнято/опрацьовано 922 заяви  від громадян та відповідні документи до них встановленого зразка, які передані захищеним каналом зв’язку до Фонду соціального захисту інвалідів для подальшого завантаження їх до електронної особової справи.

В Управлінні  видано безкоштовно:

-       направлення до транспортної МСЕК Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) - 26;

-       листи - талони для проїзду в соціальному транспорті на 2019-2022 роки особам з інвалідністю внаслідок війни - 44;

-       направлення для забезпечення ортопедичним взуттям осіб похилого віку та осіб з інвалідністю по міській цільовій програмі «Турбота. Назустріч киянам» на 2022 - 2024 роки» - 72;

-       направлення для здійснення реабілітаційних заходів із надання комплексних реабілітаційних (абілітаційних) послуг особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, дітям віком до трьох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності (з метою запобігання виникненню інвалідності) - 25;

-       палиці/милиці - 130 особам надано 166 виробів;

-       годинники - 12.

Встановлення статусів пільговим  категоріям  киян

З початку року встановлено статус/видано відповідні посвідчення таким категоріям  киян:

-       особи з інвалідністю внаслідок війни - 152 особам;

-       члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни - 92 особам;

-       члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України - 335 особам;

-       ветерана праці - 224 особам;

-       жертви нацистських переслідувань - 2;

-        учасника війни - 1 особі.

Адресна матеріальна допомога окремим категорія киян

В межах видатків, передбачених в бюджеті міста Києва на 2023 рік, 64 особи окремої категорії киянотримали щомісячну адресну матеріальну допомогу для покриття витрат на оплату ними житлово-комунальних послуг.

Одноразова грошова допомога

Відповідно до постанови Уряду від 17.03.2023 № 239 «Деякі питання використання коштів для виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті) або інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”», спеціалістами Управління прийнято/опрацьовано 10 заяв, загальна сума допомоги  склала 7 195 900 грн.

Забезпечення санаторно - курортного лікування

пільгової категорії громадян

Видано безкоштовно 179 путівок у санаторно-курортні заклади, з них оздоровлено: осіб з інвалідністю загального захворювання - 40 (осіб); ветеранів праці - 119 (осіб); ветеранів війни - 12 (осіб), членів сім’ї загиблого (померлого) - 3, осіб з інвалідністю внаслідок війни - 5 (осіб).

В контексті механізму оплати послуг із санаторно - курортного лікування осіб з інвалідністю загального захворювання, станом на 30.11.2023 розроблено та укладено 10 трьохсторонніх договори з контрагентами стосовно  надання  таких послуг.

Оздоровлення дітей

Видано 365 путівок (158 - супровід одного з батьків, 207 - на дітей) для оздоровлення дітей киян, які приймали (приймають) участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, віком до 14 років, та дітей - членів сімей загиблих (померлих) киян-Захисників і киянок-Захисниць України віком до 18 років у одного з батьків або іншого законного представника.

Відповідно до Порядку направлення дітей на оздоровлення та відпочинок до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» скеровано 25 дітей для оздоровлення та відпочинку у  згаданому дитячому центрі.

Здійснення реабілітації дітей з інвалідністю

З метою здійснення реабілітації дітей з інвалідністю спеціалістами Управління укладено 97 двосторонніх договорів, відповідно до встановленого Порядку використання коштів, передбачених  у державному бюджеті.

Професійна адаптація учасників АТО

Укладено 7 двосторонніх договорів за напрямком навчання: англійська мова та водій автомобіля.

Надання матеріальної  допомоги малозабезпеченим особам

В розрізі виконання заходів міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2022 - 2024 роки»  надано матеріальну допомогу 1566 малозабезпеченим особам на суму 3 022 225 грн/ середній розмір допомоги складав 1930 грн.

Відповідно до наказу Департаменту соціальної  політики  виконавчого органу Київської міської   ради  (Київської  міської державної адміністрації) від 26.05.2023 № 130 внесено зміни до порядку щодо надання матеріальної допомоги визначеної категорії громадян.

Спеціалістами Управління (станом на 30.11.2023) прийнято/опрацьовано 301 заяву та сформовано відповідні справи, з метою надання матеріальної допомоги на поховання особам, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не перебували на службі, не зареєстровані у Центрі зайнятості як безробітні, виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов'язалась поховати померлого.

Постраждалі від торгівлі людьми

Спеціалістами Управління прийнято та призначено одноразову  матеріальну допомогу 1 особі, відповідно до постанови Уряду від 25.07.2012 № 660 «Про затвердження Порядку виплати одноразової матеріальної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми»

Обстеження матеріально - побутових умов проживання громадян

З метою визначення факту проживання, складу сім’ї, ступеня нужденності та можливостей знаходження додаткових джерел для  існування осіб, які звертаються за призначенням усіх видів державної  соціальної допомоги, спеціалістами проведено обстеження матеріально - побутових умов проживання 2344 сімей, складено відповідні акти.

Пошкодження чи руйнування житлового будинку (квартири)

Розпорядженнями Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації затверджено списки одержувачів (340 осіб) одноразової адресної матеріальної допомоги киянам, які опинилися в складних життєвих обставинах в результаті пошкодження чи руйнування житлового будинку (квартири) внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації проти України у 2023 році, які передані до Департаменту соціальної  політики  виконавчого органу Київської міської ради  (Київської  міської  державної адміністрації) для здійснення виплати допомоги за рахунок коштів міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2022 - 2024 роки».

Встановлення факту здійснення догляду

Відповідно до постанови Уряду від 10.09.2022 № 1044 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України» спеціалістами Управління складено 182 акту встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи або особам, які потребують постійного стороннього догляду, для перетину державного кордону громадянами України.

Організація надання соціальних послуг

Відповідно до встановленого Порядку організації надання соціальних послуг, спеціалістами Управління опрацьовано заяви від малозахищених верств населення щодо надання соціальних послуг, прийнято 2379 рішень про надання/відмову соціальних послуг, відповідну інформацію внесено в обліковий запис Реєстру надавачів та отримувачів послуг.

Розглянуто 32 заяви та прийнято рішення про надання соціальної послуги стаціонарного догляду (поселення до будинку - інтернату).   

Висновки ступеня індивідуальних потреб

Здійснено комплексне визначення та підготовлено 380 висновків ступеня індивідуальних потреб осіб, які потребують наданню соціальних послуг для призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній та професійній основі.

Спеціалістами виявлено 554 осіб/сімей, які перебували у складних життєвих обставинах.

Вчинення домашнього насильства

Спеціалістами Управління опрацьовано 785 повідомлень про вчинення домашнього насильства.

Співпраця з міжнародними організаціями

Сприяння в організації роботи французькій неурядовій гуманітарній організації «ACTED» щодо надання матеріальної допомоги особам, житло яких пошкоджене чи зруйноване внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації проти України, охоплено 430 осіб/164 родини.

Відшкодування соціальних стипендій

Спеціалістами Управління здійснено нарахування соціальної стипендії студентам вищих навчальних закладів I - IV рівня акредитації, які навчаються на денній формі за державним замовленням на суму 10 535 525 грн.

Компенсації

Спеціалістами нараховані компенсації та доплати підприємствам, які зареєстровані в Деснянському районі та на яких працюють громадяни, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, на суму 4 522 124 грн/профінансовано 3 998 270 грн.

Юридичне забезпечення, встановлення опіки (піклування)

та захист прав недієздатних (обмежено дієздатних) осіб

Представлено інтереси Деснянської районної місті Києві державної адміністрації як органу опіки та піклування у 317 (станом на 30.11.2023) судових засіданнях за позовами громадян в адміністративних та цивільних справах про визнання дій неправомірними та зобов’язання вчинити певні дії.

Забезпечення житлом осіб пільгових категорій

У звітному періоді грошову компенсацію на придбання житла відповідно до:

-       постанови Уряду від 28.03.2018 № 214 призначено 11 особам, які потребують поліпшення житлових умов і включені до списків осіб, які користуються правом позачергового (першочергового) одержання жилих приміщень, виділено та перераховано на рахунки кошти для виплати 4 особам на суму 9 478 172 грн. Укладено відповідні договори купівлі - продажу з контрагентом, заявники набули право власності на житло;

-       постанови Уряду від 19.10.2016 № 719 призначено 32 особам в порядку черговості постановки на квартирний облік, виділено кошти для виплати на 11 осіб, на суму 31 536 054 грн/5 заявників уклали договір купівлі-продажу квартири та набули право власності на житло. Продовжується робота щодо укладання договорів на придбання житла;

-       постанови Уряду від 18.04.2018 № 280 призначено грошову компенсацію на придбання житла 59 особам в порядку черговості постановки на квартирний облік, виділено кошти для виплати на 26 осіб, на суму 77 111 855 грн, укладено договір купівлі-продажу квартири для 12 заявників та їх членів родини, які включалися в розрахунок грошової компенсації. отримано право власності на житло. Продовжується робота щодо укладання договорів на придбання житла.

Відповідно до постанови Уряду від 24.03.2023 № 263 виділено кошти для виплати грошової компенсації 6 (потреба подана на 8) внутрішньо переміщеним особам, яким було призначено грошову компенсацію до 24 лютого 2022 року на територіях, включених до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією, затвердженого Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, та не виплачена і які після цієї дати перемістилися із зазначених територій, за місцем їх перебування на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб, у сумі 12 003 625 грн/2 заявника уклали договір купівлі-продажу квартири та набули право власності на житло.

Компенсація за земельну ділянку окремим категоріям  киян

Відповідно до пункту 3.3 Порядку виплати одноразової матеріальної допомоги киянам - уповноваженим членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції внаслідок участі в антитерористичної операції за належні для одержання або одержані ними земельні ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Управлінням розглянуто та винесено на комісію при Деснянській райдержадміністрації 2 особові справи членів сім’ї загиблого ветерана війни для виплати або відмови у виплаті матеріальної допомоги за належну для одержання земельну ділянку.

Надання соціальних  послуг населенню

Деснянського району міста Києва

У Територіальному центрі соціального обслуговування Деснянського району міста Києва(надалі - Територіальний центр) за  листопад 2023 року 1 254 особи, які перебували у складних життєвих обставинах і потребували надання соціальних послуг, отримали 37 902 заходів соціальних послуг.

З метою створення необхідних умов зворотного зв’язку, надано 101 захід послуги інформування, оперативного реагування на гострі проблеми мешканців району. В Територіальному центрі працює «гаряча» телефонна лінія до якої звертаються особи похилого віку та особи з обмеженими можливостями.

Впродовж звітного періоду виявлено та взято на обслуговування 16 осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують надання соціальних послуг.

Догляд вдома/ паліативний догляд /Представництво інтересів/

Фізичний супровід осіб з інвалідністю,

які мають порушення опорно-рухового апарату

та пересуваються на кріслах колісних/Транспортні послуги/

У відділеннях соціальної допомоги вдома:

-       658 осіб отримали 30 479 заході соціальної послуги догляду вдома;

-       3 особи отримали 430 заходів соціальної послуги паліативного догляду;

-       654 особи отримали 2 814 заходів соціальної послуги представництва інтересів;

-       2 особи отримали 42 заходи соціальної послуги фізичного супроводу;

-       3 особи отримали 10 заходів транспортних послуг.

Соціальна адаптація людям похилого віку

У відділенні денного перебування:

-       141 особа отримала 761 захід соціальної послуги соціальної адаптації,

-       28 осіб отримала 165 заходів соціальної послуги консультування.

Натуральна допомога

У відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги:

-       658 осіб отримали 3 100 заходів соціальної послуги натуральної допомоги ( вигляді продуктових наборів, засобів особистої гігієни, постільної білизни, послуг перукаря, тесляра, манікюру/педикюру, інше).

Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю

Деснянського району міста Києва (далі - Центр)

В Центрі функціонує 6 відділень, які надають соціальні послуги.

За період 01.11.2023 - 30.11.2023

У відділенні денного догляду 24 дітям відповідно до індивідуальних програм реабілітації, надано 1670 соціальних послуг/ 9266 заходів денного догляду, соціальної, психологічної, педагогічної, фізичної реабілітації, медичного супроводу та організація харчування та допомога у прийнятті їжі, 24 дитини отримували харчування, також 7 дітей отримали 50 послуг100 заходів із транспортного перевезення/реверс  на спеціалізованому автомобілі.

Проведені тематичні культурні заходи (за планом).

У відділенні ранньої реабілітації (абілітації) 16 дітям відповідно до індивідуальних програм реабілітації, надано 1406 соціальних послуг/9889 заходів психологічної, педагогічної, фізичної реабілітації, медичного супроводу та інформування.

Проведені тематичні культурні заходи (за планом).

У відділенні психолого - педагогічної реабілітації 33 дітям відповідно до індивідуальних програм реабілітації, надано 1212 соціальних послуг/7992 заходів психологічної, педагогічної, фізичної реабілітації, медичного супроводу та інформування.

У відділенні соціальної реабілітації (абілітації) 30 особам з інвалідністю відповідно до індивідуальних програм реабілітації, надано 374 соціальних послуг  /1720 заходів соціальної, педагогічної реабілітації та інформування.

Щовівторка та щочетверга проходять групові заняття з параолімпійського виду спорту «Бочча» для дітей з ураженням опорно-рухового апарату/охоплено 11 дітей.

Службою соціального патронажу охоплено 71 особу з інвалідністю, надано 161 соціальні послуги /229 заходів соціальної реабілітації та інформування.

У відділенні професійної та трудової реабілітації/працетерапії (трудові майстерні) 22 особам з інвалідністю відповідно до індивідуальних програм реабілітації, надано 93 соціальні послуги /389 заходів соціальної, педагогічної реабілітації та інформування.

Деснянський районний в місті Києві

центр соціальних служб (далі - центр)

Центр проводить у Деснянському районі міста Києва соціальну роботу з сім’ями/особами, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, і надає їм соціальні послуги, а також соціальну послугу в сприянні  гуманітарної допомоги.

Протягом 02.01 - 30.11.2023  центром охоплено: повідомлення про можливі випадки постраждалих від жорстокого поводження та насильства – 1317, у тому числі особи, які постраждалі від торгівлі людьми - 3. Кількість сімей/осіб, охоплених послугами, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі - 454, в яких виховуються 190 дітей, складено актів оцінки потреб - 406. Даним сім’ям/особам надано послуги: інформування - 437, консультування - 437, представництво інтересів - 166; психологічної допомоги - 118; юридичної допомоги - 117.

Загалом на обліку центру перебувало  1642 сім’ї, в якій виховується 1764 дитини, охоплених соціальними послугами, з них перебувають в складних життєвих обставинах 1054 сім’ї/особи, в якій виховуються 1071 дитина.

В ході здійснення соціальної роботи з сім’ями/особам надано (з початку року) 7025 соціальних послуг 1627 сім’ям: соціального супроводу - 80 (сімей/послуг); консультування - 1690 (сімей/послуг); інформування - 1603 (сімей/послуг); представництва інтересів - 1227 (сімей/послуг); психологічної допомоги - 420 (сімей/послуг); сприяння в отриманні гуманітарної допомоги - 1398, послуга кризового та екстреного втручання - 13; юридичної допомоги - 170.

 

Управління освіти

Відповідно до розпорядження Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації від 10.11.2023 № 767 «Про внесення змін до розпорядження Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації від 03.02.2023 № 57 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2023 році за рахунок бюджетних коштів по Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації» по галузі «Освіта» заплановано виконання робіт з капітального ремонту в закладах освіти Деснянського району на загальну суму 149 456,9 тис. грн. Станом на 30.11.2023 освоєно 84 703,8 тис. грн (з них на реєстрації в казначействі
4 291,2 тис. грн).

По галузі «Освіта» кошти передбачено на:

-                              капітальний ремонт найпростішого укриття в 14 ЗЗСО (№ 152, 202, 218, гімназія «Києво-Могилянський колегіум», ПШ «Усмішка», 250, 277, 278, 312, 320, 321, ПШ «Вікторія», ПШ «Деснянка», СНВК «Мрія») на загальну суму 25 452,0 тис. грн. В 5 ЗЗСО (№ 152, 202, 218, гімназія «Києво-Могилянський колегіум», ПШ «Усмішка») роботи завершено. В 5 ЗЗСО (№ 250, 277, 278, 321, СНВК «Мрія») укладено договори з підрядними організаціями, роботи розпочато (терміни виконання – до 20.12.23). В 3 ЗЗСО (№ 320, ПШ «Вікторія» та «Деснянка») розробляється проектно-кошторисна документація з проходженням експертизи кошторисної частини. В ЗЗСО № 312 здійснюються організаційно-правові заходи щодо укладення договору з підрядною організацією. Станом на 30.11.2023 освоєно 12 971,4 тис. грн.

-                          капітальний ремонт найпростішого укриття (в тому числі інженерних мереж з використанням енергозберігаючих технологій) в 5 ЗЗСО (№ 39, 190, 207, 212, 218) на загальну суму 4 980,0 тис. грн. В усіх закладах роботи завершено. Станом на 30.11.2023 освоєно 4 591,4 тис. грн.

-                          капітальний ремонт інженерних мереж в найпростішому укритті в ЗЗСО
(№ 152, СНВК «Мрія», ПШ «Київські каштани» та «Усмішка») на загальну суму 2 817,0 тис. грн. У всіх закладах роботи завершено. Станом на 30.11.2023 освоєно 2 816,4 тис. грн.

-                          капітальний ремонт найпростішого укриття (в тому числі інженерних мереж) в 27 ЗЗСО (№ 249, 250, 259, 263, 264, 270, 275, 276, 277, 278, 282, 283, 300, 301, 306, 307, 308, 312, 313, 320, 321, гімназія «Троєщина», ПШ «Лісові дзвіночки», 23, 238, 251, гімназія «Києво-Могилянський колегіум») на загальну суму 26 890,0 тис. грн. В 22 ЗЗСО (№ 249, 250, 259, 263, 264, 270, 275, 279, 277, 278, 282, 283, 300, 301, 306, 307, 308, 312, 313, 320, 321, гімназія «Троєщина) роботи виконано. В 3 ЗЗСО (№ 238, 251, ПШ «Лісові дзвіночки») укладено договори з підрядними організаціями, роботи розпочато (терміни виконання – до 20.12.23). В гімназії «Києво-Могилянський колегіум» розробляється проектно-кошторисна документація з проходженням експертизи кошторисної частини. В ЗЗСО № 312 здійснюються організаційно-правові заходи щодо укладення договору з підрядною організацією. Станом на 30.11.2023 освоєно 21 096,6 тис. грн. (з них на реєстрації в казначействі 218,0 тис. грн)

-                          капітальний ремонт найпростішого укриття (субвенція) в 2 ЗЗСО (№ 293, 301). На загальну суму 9 000,0 тис. грн. В ЗЗСО № 301 укладено договір з підрядною організацією, роботи тривають (терміни виконання – до 20.12.2023). Станом на 30.11.2023 на реєстрації в казначействі 1 252,5 тис. грн. В ЗЗСО

№ 293 тендерну закупівлю було відмінено через неможливість усунення недоліків та задля недопущення порушень, пов'язаних з особливостями проведення тендерних закупівель.

-                          капітальний ремонт покрівель в 14 ЗЗСО (№ 190, 238, 250 ,259, 263, 270, 275, 276, 277, 282, 306, 307, 308, гімназія «Троєщина») на загальну суму 32 678,9 тис. грн. У всіх закладах роботи завершено. Станом на 30.11.2023 освоєно 27 126,2 тис. грн. (з них на реєстрації в казначействі 2 650,3 тис. грн).

-                          капітальний ремонт (заміна вікон) в 2 ЗЗСО (№ 276, 277) на загальну суму 2 100,00 тис. грн. В ЗЗСО № 276 проводиться процедура укладення договору з підрядною організацією, в ЗЗСО № 277 роботи виконано. Станом на 30.11.2023 освоєно 486,8 тис. грн. (з них на реєстрації в казначействі 13,2 тис. грн.).

-                          капітальний ремонт найпростішого укриття (в тому числі інженерних мереж) в 54 ЗДО (№ 15, 94, 111, 136, 170, 222, 300, 327, 333, 459, 721, 768, 771, 780, 12, 27, 34, 39, 83, 91, 102, 165, 176, 202, 301, 50, 491, 508, 509, 512, 514, 519, 520, 528, 534, 555, 689, 690, 744, 745, 746, 752, 753, 755, 757, 758, 767, 769, 770, 781, 784, 795, 797, 811) на загальну суму 23 447,6 тис. грн.  В 11 ЗДО (№ 15, 94, 111, 136, 170, 327, 333, 459, 768, 771, 780) роботи виконано. В 40 ЗДО укладено договори з підрядними організаціями, роботи розпочато (терміни виконання – до 20.12.23). Для виконання робіт в 1 ЗДО (№ 784)  розробляється проектно-кошторисна документація з проходженням експертизи кошторисної частини. По всіх інших об’єктах здійснюються організаційно-правові заходи щодо проведення закупівель та укладення договорів. Станом на 30.11.2023 освоєно 2 936,7 тис. грн. (з них на реєстрації в казначействі 3,1 тис. грн.).

-                          капітальний ремонт найпростішого укриття у 9 ЗДО (№ 9, 125, 421, 569, 597, 742, 743, 776, 796) на загальну суму 12 438,2 тис. грн. У всіх закладах роботи завершено. Станом на 30.11.2023 освоєно 11 445,3 тис. грн. (з них на реєстрації в казначействі 1406,7 тис. грн.).

-           капітальний ремонт покрівель в 2 ЗДО (№ 15, 744) на суму 3 485,5 тис. грн. В ЗДО № 744  роботи завершено. В ЗДО № 15 укладено договір з підрядною організацією, виконуються роботи. Станом на 30.11.2023 освоєно 980,5 тис. грн.

-                          відновлення пошкоджень внаслідок військових дій рф (заміна вікон та ремонт вхідних груп) в 2 закладах – ЗЗСО № 152  та ЗДО № 514 на загальну суму 4 667,7 тис. грн. В обох закладах проводиться експертиза кошторисної частини проектно-кошторисної документації.

-                          капітальний ремонт найпростішого укриття у 1 ПЗО (ЦДЮТ) на загальну суму 1 500,0 тис. грн. Розробляється проектно-кошторисна документація з проходженням експертизи кошторисної частини.

 

Управління культури

Протягом листопада 2023 року закладами культури, що знаходяться у підпорядкуванні Управління культури Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, було організовано та проведено низку заходів, а саме:

Централізованою бібліотечною системою Деснянського району проведено: 39 майстер-класів, 5 консультацій психологів та 7 тренінгів, 6 зустрічей з письменниками, 6 відеозаписів читання в голос для дітей, 7 інформацій про пам’ятні дати, взято участь у 5 творчих заходах району.

Вихованці шкіл мистецтв та музичних шкіл району взяли участь у 7 творчих заходах міста, отримали нагороди всеукраїнського та міжнародного рівнів.

У Галереї мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного пройшов тренінг «Порятунок життя в умовах надзвичайних ситуацій».

Військовий лікар ознайомив молодь із навичками надання невідкладної медичної допомоги та із базовими реанімаційними заходами до приїзду швидкої допомоги.

Затишна атмосфера панувала у ЦРБ імені П. Загребельного під час зустрічі з сучасною київською поетесою – Надією Семена.

На творчій зустрічі письменниця представила свою нову збірку «Коляда, колядочка», яка присвячена тематиці українських обрядів до Різдвяних свят. Зимові віршики та авторські колядки припали до душі маленьким читачам, які насолоджувалися голосними читаннями. А тепле спілкування з пані Надією подарувало їм яскраві емоції та незабутні враження.

У стінах ЦРБ ім. П. А. Загребельного відбулася інтерактивна година «Крим, який ми любимо». Під час перегляду повчального мультфільму та обговорення тематичного коміксу юні відвідувачі дізналися чимало фактів про Крим, його народ та культуру.

Наприкінці усі учасники заходу доєдналася до тематичної арт-терапії. Завдяки дитячим старанням на аркушах паперу розцвіли гілочки пухнастої бавовни – рослини, яку традиційно у давнину вирощували кримські татари.

До Міжнародного дня енергозбереження в бібліотеці 115 для дітей  пройшла еко-акція, присвячена можливим блекаутам під час війни. Читачам розповіли лайфхаки по енергозбереженню, не тільки гаджетів, а й самої людини. Відвідувачі також дізнались як не залишитись у повній темряві.

До Міжнародного дня толерантності у Волонтерському центрі «Перший спалах» бібліотека № 1 провела диспут «Толерантність - культура добрих манер та вчинків». Бібліотекарка розповіла про виникнення поняття, значення слова «толерантність», наголосила на виховуванні почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, підкреслила, що кожен мусить поважати і свої права, і права інших людей.

З нагоди Всесвітнього дня дитини у ЦРБ ім. П. А. Загребельного відбулася екскурсія-знайомство «Жменя сміху дітям на потіху».

Юні відвідувачі обговорили свої улюблені книжки та познайомилися з літературними новинками бібліотеки.

У дитячій бібліотеці № 119 відбувся творчий перфоманс «Усі діти - талановиті!» до Дня твого унікального таланту.

На творчому дебюті юні відвідувачі не тільки показали свої здібності, але й ознайомилися із захопленнями інших учасників.

До 160-річчя від дня народження модерністської письменниці Ольги Кобилянської відбулась віртуальна виставка «Простір жіночої прози».

Оповідання та романи письменниці глибоко аналізують життя та психологію героїв, покладаючи основу для подальших модерністських та феміністичних напрямків у літературі.

У Всесвітній день домашніх улюбленців до ЦРБ ім. П. А. Загребельного завітала представниця благодійного фонду «Щаслива лапа», аби розвіяти міфи про безпритульних тварин. Діти дізналися чимало нового про функціонування притулків, їхніх пухнастих мешканців, а також, яким чином їм можна допомогти.

Цикл новорічно-різдвяних концертів розпочав відділ народних інструментів Дитячої музичної школи № 24 Деснянського району м. Києва. Викладачі та учні відділу підготували надзвичайно цікавий концерт з творів українських та закордонних композиторів, українських народних мелодій.

26 листопада у Колонному залі імені М.В. Лисенка Національної філармонії України відкрився 54-й концертний сезон Київської дитячої філармонії.

Дитячу музичну школу № 24 Деснянського району м. Києва представляла учениця відділу народних інструментів Аріна Шинкаренко (фах «бандура»), клас викладача-методиста вищої категорії Світлани Павліченко, концертмейстер - Зоя Новицька.

Вітаємо нашу юну бандуристку, її викладача та концертмейстера з успішним виступом та бажаємо їм подальших творчих звершень!

 

Управління у справах молоді та спорту

Підпорядковані Управлінню установи:

- Деснянський районний у місті Києві Центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» ( далі - ДЦФЗН «Спорт для всіх»).

- Центр навчання плаванню Деснянського району м. Києва.

Проведення спортивно-оздоровчих та молодіжних заходів

Протягом звітного періоду Управлінням та Деснянським районним у Києві Центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»  проведено  та взято участь у спортивно-масових та молодіжних - заходів, а саме:

-           участь у спеціальній програмі  спортивно- патріотичного виховання «Залізна Зміна»;

-           засідання за круглим столом «Молодь в умовах війни»;

-           відкритий Кубок Деснянського району з тхеквандо;

-           відкритий чемпіонат КДЮСШ № 14 Деснянського району м. Києва з боротьби самбо серед юнаків;

-           благодійний Турнір з боксу серед дорослих «Відкритий ринг»;

-           районний захід з нагоди Міжнародного дня студента;

-           кубок Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації з футболу;

-           турнір з футболу серед дітей «Об’єднані футболом»;

-           змагання з футболу серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Деснянського району міста Києва «ПРЕМЄР-ЛІГА ШКІЛЬНОГО ФУБОЛУ «ДАРИНОК»;

-           заняття бігового клубу «Деснянський RUN Club» у рамках соціального проєкту «Активні парки»;

-           матчі ДЮФЛУ за участі команд КДЮСШ № 14;

Також інформуємо, що за ЛИСТОПАД підготовлено 3 накази з основної діяльності Управління у справах молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації та 5 наказів з кадрових питань Управління у справах молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

На виконання Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», міських цільових програм,  Управління веде реєстр дітей пільгових категорій Деснянського району міста Києва, які бажають оздоровитися та відпочити в таборах, відповідно реєстру, а також заяв батьків та осіб, що їх замінюють, в ЛИСТОПАДІ направлено на оздоровлення та відпочинок 14 дітей пільгових категорій до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а саме: ДОЗ «Чайка» (Київська обл., Обухівський р-н., с. Чайки).

 

 

Управління (Центр) надання адміністративних послуг

В Управлінні (Центрі) надання адміністративних послуг Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації (далі – ЦНАП), з метою вшанування світлої пам'яті, полеглих героїв під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України, щоранку о 9.00 годині проводилась загальнонаціональна хвилина мовчання.

За звітній період через ЦНАП адміністраторами надано 8 628 адміністративних послуг, за період з 01.01.2023 по 30.11.2023 – 95 928 послуг.

У листопаді найбільшим попитом серед відвідувачів ЦНАПу  користувались послуги:

-                          з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб – прийнято 3 565 заяв (що складає 41 % від загальної кількості прийнятих заяв);

-                          Деснянського районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у місті Києві та Київській області (оформлення паспортних документів) – прийнято 1 709 заяв (20 %);

-                          соціального характеру (зокрема щодо надання субсидій, призначення державних допомог, пільг, грошових компенсацій тощо) – прийнято 888 заяв (10 %);

-                          Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення міста Києва) – прийнято 606 заяв (7 %);

-                          відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації – прийнято 303 заяви (4 %);

-                          Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (зокрема державна реєстрація права власності на нерухоме майно, державна реєстрація обтяження речового права на нерухоме майно тощо) – прийнято 289 заяв (3 %);

-                          з питань обліку, розподілу житлової площі та приватизації – прийнято 253 заяви (3%);

-                          Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації (компенсація витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб)  – прийнято 202 заяви (2 %).

Адміністраторами ЦНАПу Деснянського району, залученими до роботи єдиного Call-центру центрів надання адміністративних послуг м. Києва, надано понад 3 525 консультацій у телефонному режимі.

У приміщенні ЦНАПу представники суб’єктів надання адміністративних послуг здійснювали прийом та консультування громадян згідно графіку консультацій.

Для зручності відвідувачів, щоп'ятниці, в приміщенні ЦНАПу здійснював прийом громадян юрист Лівобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також адміністратори були залучені до участі у короткочасних семінарах щодо особливостей надання адміністративних послуг на базі Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

Відділ охорони здоров’я

Незважаючи на впровадження в Україні воєнного стану, заклади охорони здоров’я, віднесені до сфери управління Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації працюють у звичному режимі та здійснюють медичне обслуговування мешканців району та внутрішньо переміщених осіб в повному обсязі на амбулаторному етапі.

Продовжується реалізація Урядової  програми «Доступні ліки», яка запроваджена у 2017 році.

З 01.04.2019 працює система видачі ліків за електронними рецептами.

НСЗУ забезпечено повернення коштів аптечним закладам, які заключили з нею договір і отримали право працювати в програмі «Доступні ліки».

Нова система фінансування дозволяє пацієнту отримати ліки в любій аптеці, з якою підписаний договір, незалежно від того де він проживає. У листопаді поточного року лікарями медичних закладів Деснянського району м. Києва виписано 72728 електронних рецептів на відшкодування вартості лікарських засобів 30782 хворим, що страждають на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу, бронхіальну астму, психічні захворювання, ревматоїдний артрит.

Продовжується запровадження медичної реформи: кількість підписаних та внесених до електронної медичної системи декларацій станом на 30.11.2023 – 285653, що становить 78,2 %.

З 01.07.2018 запроваджено новий механізм фінансування закладів охорони здоров’я первинної ланки за принципом «гроші йдуть за пацієнтом» Національною службою здоров’я України. Тарифи на надання медичних послуг, пов’язаних з первинною медичною допомогою, встановлюються як капітаційна ставка за обслуговування одного пацієнта протягом календарного року.

Забезпечено реалізацію глобальної ініціативи стратегії Fast-Trask Cities у м. Києві (90х90х90) з покращення надання медичних послуг у сфері ВІЛ /СНІДу.  Станом на 30.11.2023 протестовано за допомогою швидких тестів 4656 осіб, з них виявлено антитіла до ВІЛ  у 30 випадках.

Функціонує 4 кабінети надання антиретровірусної допомоги за місцем проживання хворого.

З 01.04.2020 стартував ІІ етап медичної допомоги – надання вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги в закладах охорони здоров’я.

Закладом, фахівці якого надають амбулаторну вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу пацієнтам на території Деснянського району за направленням сімейних лікарів та лікарів-педіатрів, є КНП «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва.

Підприємство та його філії  зареєстровані в системі е-Health та на 100 % забезпечені комп’ютерною технікою. Укладено договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з НСЗУ, відповідно до якого включено 11 пакетів надання медичної допомоги.

Впроваджено електронне направлення на консультацію до спеціалістів Підприємства та лабораторні обстеження за направленням сімейних лікарів та лікарів-педіатрів.

Впроваджено електронну карту пацієнта та електронний листок непрацездатності.

Підприємством підписано договір з Національною службою здоров’я України за пакетом № 60 «Медичний огляд осіб, який організовується територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки» за програмою медичних гарантій на 2023 рік.

Відповідно до Договору з 02.10.2023 медичний огляд військовозобов’язаних та призовників проводиться за місцем провадження медичної практики у закладі охорони здоров’я за адресою: вул. Закревського 81/1.

З 16.10.2023 медичний огляд допризовників проводиться за адресою: вул. Матеюка, 3.

З липня поточного року на базі КНП «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва функціонує відділення реабілітації, у якому надаються послуги з реабілітації військовим, учасникам АТО, інвалідам.

Продовжується вакцинація населення проти керованих інфекційних хвороб.

На сьогодні вакцинація у Деснянському районі міста Києва здійснюється в кабінетах щеплення, які розташовані на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги та КНП «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району
м. Києва.

 

 

Управління благоустрою та підприємництва

Управління благоустрою та підприємництва Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації (далі - Управління) щоденно забезпечується дієвий контроль за належним санітарно-технічним станом території Деснянського району на предмет дотримання Правил благоустрою міста Києва, затверджених рішенням Київської міської ради від 25.12.2008 № 1051/1051.

Зокрема, за листопад місяць поточного року спеціалістами Управління було внесено 297 приписів та складено 30 протоколів про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Крім того, активізовано роботу представників робочої групи з питань недопущення здійснення несанкціонованої торгівлі на території Деснянського району міста Києва на предмет обстеження Деснянського району. В ході проведення комісійних обстежень, працівниками Управління благоустрою та підприємництва Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації надаються роз’яснення продавцям – порушникам, стосовно можливості здійснювати торговельну діяльність на пільгових умовах на виділених соціальних місцях на території ринків, складаються адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) та вносяться приписи.

Додатково, із врахуванням настання зимового періоду, забезпечується контроль за своєчасним прибирання та вивезення снігу та накрижень із балансових, підвідомчих та прилеглих територій підприємств всіх форм власності, приділяється особлива увага за очищенням під’їздів до медично-профілактичних установ, навчальних закладів, внутрішньоквартальних проїздів, доріжок, прибудинкових територій, пішохідних переходів, тротуарів, місць для паркування транспорту, зупинок громадського транспорту, сходових маршів у підземні переходи, входів на станції метрополітену, а також забезпечується контроль за виконанням робіт з посипання піскосоляною сумішшю міждворових проїздів та тротуарів, своєчасного очищення покрівель будинків від снігу та бурульок, огородження небезпечних місць (накопичення снігу на покрівлях) з урахуванням траєкторії можливого падіння бурульок і снігових накрижень.

 

Управління житлово-комунального господарства

Відповідно до розпорядження Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації від 02.08.2023 № 454 «Про внесення змін до розпорядження Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації від 03.02.2023 № 57 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2023 році за рахунок бюджетних коштів по Деснянській районної в місті Києві державної адміністрації» Управлінням житлово-комунального господарства заплановано провести капітальний ремонт житлового фонду Деснянського району на
суму 255 375, 969 тис. грн

На сьогоднішній день завершено роботи з капітального ремонту житлового фонду на суму 63 564, 1 тис. грн., а саме:

-       капітальний ремонт асфальтового покриття прибудинкових територій та міжквартальних проїздів на суму 7 912, 2 тис. грн.;

-       капітальний ремонт електричних мереж/електрощитових (підготовка до опалювального сезону та енергозбереження) на суму 49 092, 6 тис. грн.;

-        капітальний ремонт покрівель на суму 6 559,3  тис. грн.;

 

 

Управління будівництва, архітектури

та землекористування

Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2021-2023 роки Деснянській районній в місті Києві державної адміністрації передбачено фінансування на 2023 рік в сумі 66 756,015 тис. грн., з них станом на 23.11.2023 освоєно 15 631,312 тис. грн., в тому числі за  листопад – 98,105 тис. грн., а саме:

-                          «Реконструкція нежитлової будівлі на вулиці Миколи Закревського, 3 для створення умов для надання соціальних та реабілітаційних послуг, послуг у сфері соціального захисту громадян у Деснянському районі м. Києва» виконання будівельних робіт – 0 тис. грн.;

-                          «Реконструкція з добудовою загальноосвітньої школи №23 по вул. Путивльській, 35 у Деснянському районі м. Києва» виконання коригування проектної документації – 98,105 тис. грн.;

-                          «Будівництво пожежного депо на вул. Миколи Закревського у 3-А мікрорайоні комунальної зони житлового масиву Вигурівщина-Троєщина у Деснянському районі м. Києва» - отримання технічних умов – 0 тис. грн.

 

 

Комунальне підприємство «Керуюча компанія
з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва»

Комунальники продовжують наводити лад на своїх балансових територіях.

Робітники з комплексного прибирання ЖЕД № 301-319 структурних підрозділів КП «Керуюча компанія»щодня забезпечують необхідний рівень прибирання та утримання в належному санітарному стані прибудинкових територій та будинків, фарбують лави, огорожі, дитячі майданчики.

Також, спільно з КП «Київкомунсервіс» виконують складання, вантаження та вивезення різноманітного сміття та великогабаритних відходів.

 

 

Комунальне підприємство по утриманню

зелених насаджень Деснянського району м. Києва

У листопаді 2023 року на балансових територіях підприємства проведено роботи:

-                              висаджування дерев – 197 шт.;

-                              висаджування кущів – 1322 шт.;

-                              висаджування квітів – 45 тис. шт.;

-                              із формувальної і санітарної обрізки дерев – 34 шт.;

-                              видалення сухостійних та аварійних дерев – 12 шт.;

-                              із ремонту існуючих лав – 16 шт.;

-                              із ремонту елементів на дитячих майданчиках – 5 шт.;

-                              із ремонту елементів на спортивних майданчиках – 1 шт.

 

Комунальне підприємство «Шляхово-експлуатаційне управління
по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району» міста Києва

За листопад місяць 2023 року очищено 31 од. зливоприймачів, 1 од. оглядових колодязів, відремонтовано ЗП – 1 од. Проведено роботи з очищення решіток ЗП від листя по занижених місцях.

Щоденно проводяться роботи по прибиранню балансової вулично-шляхової мережі КП ШЕУ Деснянського району, підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту, та зимового утримання.

Ведуться роботи з ремонту підземного пішохідного переходу: «Транспортна розв’язка вул. С. Лифаря – пр. Ч. Калини».

Проведені роботи з ліквідації аварійної ямковості:

-         реціклер: вул. Пухівська;

-         горяча а/б суміш : вул. Крайня

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux