Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Вчора в Україні відзначали День місцевого самоврядування

Опубліковано 08 грудня 2023 року о 15:19
фото

 

Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів та усіх громадян, які вболівають за свою країну.

 

Від місцевого самоврядування залежить стійкість держави. У його компетенції – вирішення широкого спектру питань, зокрема, зараз, коли країна живе в умовах повномасштабної війни. Це допомога Збройним Силам України, вимушено переміщеним особам, які змушені були покинути рідні домівки та мешканцям громади.

 

У нашому районі первинною ланкою місцевого самоврядування є органи самоорганізації населення (ОСН). Найбільша кількість таких комітетів в столиці створена саме у нашому районі, і вони відіграють важливу роль у розвитку територіальної громади та мають значний вплив під час вирішення різних проблем.

 

Тому відбулася по сімейному у дружньому колі зустріч керівників та активних представників органів самоорганізації населення нашого району у бібліотеці 115 для дітей міста Києва, яка гостинно зустріла та сприяла у проведенні зустрічі.

 

Захід розпочався з вшанування хвилиною мовчання наших захисників та захисниць, які поклали своє життя за вільну і незалежну Україну.

 

Найбільш чуттєвим моментом стало спільне виконання Гімну України та зворушливі слова підтримки та подяки в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірини Алєксєєнко.

 

Ірина Миколаївна подякувала усім присутнім за плідну волонтерську роботу, що у такий непростий для країни час, наші ОСНи згуртувалися та об’єднали людей навколо однієї мети – йти разом до перемоги. Відзначила подяками та грамотами ініціативних керівників та представників органів самоорганізації населення нашого району.

 

Також привітав усіх голова Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації Артур Аракелян, зазначивши, що Деснянський район має найактивніші ОСНи та громадськість, які спільно працюють на благо району, столиці та усієї країни – і основна ціль –це допомога нашим військовим, малозахищеним верствам населення та усім хто потребує допомоги.

 

https://www.facebook.com/desn.rda/posts/pfbid0hGwjyWgF2GgWWQRFZFBMTDhQJ5LPE2pn6UsXqZvLELXUA2SejpksDgg6hxHPeoDDl

 

Незабутні емоції та позитивні враження подарували присутнім юні вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району: народний художній  колектив «Вокальна студія «Елегія», народний художній колектив спортивно-хореографічний ансамбль «Серпантин», вокальний ансамбль народного співу «Десняночка» та солістка студентка 3 курсу Київської муніципальної академії музики імені Р.М. Глієра - Ліза Матвійчук.

Щиро вітаємо з професійним святом кожного, хто свій життєвий шлях поєднав з місцевим самоврядуванням та продовжує працювати на благо і підтримку громади, щиро прагнучи, щоб вона була сильною та спроможною.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux