Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Районні заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Опубліковано 08 грудня 2023 року о 14:09
фото

 

У Деснянському районі 5 грудня в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» пройшов захід «Протидія домашньому насильству» для фахівців соціальної роботи, соціальних працівників та громадян із залученням психолога Деснянського районного в місті Києві центру соціальних служб, організований Управлінням соціального захисту населення ДРДА.

 

Зустріч пройшла в приміщенні Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на вул. Будищанській, за сприяння директора Ольги Романюк.

 

Захід мав інформаційний характер та був спрямований на розповсюдження інформації щодо насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми і захисту прав жінок та формування в суспільстві нульової толерантності до будь-яких проявів насильства.

 

Начальник Управління соціального захисту населення Деснянської райдержадміністрації Анастасія Філоненко  під час зустрічі  наголосила на тому, що насильство – це проблема, яку ми повинні вирішувати всі разом, оскільки тільки спільні зусилля на всіх рівнях допоможуть нам побудувати країну, вільну від насильства. Звернула увагу на необхідність розповсюдження інформації про шляхи боротьби з насильством, що може допомогти жертвам домашнього насильства, а також привернути увагу суспільства та підвищити рівень усвідомленості громадян про цю серйозну проблему.

 

На заході із доповідями виступили:

- представники сектору протидії домашньому насильству Деснянського управління поліції Головного управління Національної поліції України в місті Києві, які першими фіксують випадки домашнього насильства;

 

- представники Деснянського районного центру соціальних служб, одним із напрямів роботи якого є надання допомоги постраждалим особам від домашнього насильства;

 

- представники Центру у справах сім’ї та жінок Деснянського району міста Києва, який забезпечує проходження особами, що вчиняють насильство, Типової програми для кривдників;

 

- мобільна бригада Громадської організації «Асоціація експертів із запобігання та протидії ґендерно зумовленому насильству», що надає всебічну допомогу постраждалим;

 

- представники «Центру допомоги врятованим. Київ», який надає комплексну підтримку з різних питань: від розміщення та гуманітарної допомоги до психологічної або правової допомоги.

Також, у заході взяли участь Деснянська районна організація Товариства Червоного Хреста України, Територіальний центр соціального обслуговування громадян Деснянського району міста Києва та Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Деснянського району міста Києва.

 

https://www.facebook.com/desn.rda/posts/pfbid0kqF26MNWi8ty6mrrb94u1qD7ShJvuM385M8Ki5QiGwia5QeY998s2rtZQhRw4bR2l


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux