Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Повідомлення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами

Опубліковано 02 листопада 2023 року о 14:54
фото

 

ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬ НІСТЮ «РЕМОНТНИК» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для об’єкту- ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ «РЕМОНТНИК». Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 21604937 Юридична адреса підприємства: м. Київ, 02217, Деснянський район, вул. Електротехнічна,4а; тел./факс : 38(044) 515-26-25, email: remontnik88@ukr.net Фактична адреса підприємства: м.Київ, 02217, Деснянський район, вул. Електротехнічна,4а; тел./факс: 38(044) 515-26-25.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для новоствореного об’єкту. Відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», діяльність підприємства у формі ТОВ «Ремонтник» не підлягає оцінці впливу на довкілля. Згідно основного виду економічної діяльності, підприємство у формі ТОВ «Ремонтник» надає в оренду або експлуатацію власне або орендоване нерухоме майно.

Основними виробничими процесами на об’єкті, що супроводжуватимуться виділенням забруднюючих речовин буде робота твердопаливного котла, що може працювати на дровах, пелетах із деревини, кам’яному вугіллі (антрациту). На майданчику підприємства розміщуватиметься 1 стаціонарне джерело викиду та 1 неорганізоване.

Потенційна річна кількість викидів забруднюючих речовин становить 49,2798 т, у тому числі: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом - 0,0212 т; оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту- 0,0360 т; азоту (1) оксид (N2O) - 0,0024т оксид вуглецю - 0,0464т; вуглецю діоксид - 48,8828 т; метан - 0,0043 т; НМЛОС- 0,2867 т.

Викиди забруднюючих речовин знаходитимуться в межах гранично-допустимих норм. За ступенем впливу на забруднення атмосферного повітря об’єкт належить до 3 групи - об’єкти, які не ставляться на державний облік і не мають виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування. На об’єкті підприємства не планується впровадження заходів щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, перевищення встановлених нормативів гранично допустимих викидів забруднюючих речовин відсутні. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству. Звернення громадських організацій та окремих громадян приймаються впродовж 30 календарних днів, від дати публікації інформації до Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату Київської міської державної адміністрації, що знаходиться за адресою: вул. Турівська, 28, м. Київ, 04080, приймальня (044) 366-64-10, e-mail: ecology@kyivcity.gov.ua .

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛУ ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З НЕЮ ГРОМАДСЬКОСТІ

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux