Міжсекторальна нарада з питань організації якісного, безпечного харчування та профілактики інфекційних захворювань



22 жовтня 2024 року відбулася міжсекторальна нарада з питань організації якісного, безпечного харчування та профілактики інфекційних захворювань за участі керівників закладів освіти Деснянського району, представників ГУ Держпродспоживлужби в місті Києві:
- Дмитра Байраченка - начальника Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві;
- Ігоря Басюка – начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві;
- Олени Уварової - заступника начальника Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві;
- Андрія Конторщикова - лікаря загальної гігієни, ДУ Київський міський ЦКПХ МОЗ України.
Обговорили важливі та актуальні питання забезпечення дотримання законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів в закладах освіти, результати проведених комісійних обстежень та функціонування принципів системи HACCP в закладах освіти.
Управління освіти Деснянського району м. Києва