Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Де діти – там нема пітьми, там світлим є завжди життя»

Опубліковано 24 жовтня 2019 року о 16:47
фото

 

У чарівному світі пригод побували учасники та гості ХХІ-го районного Фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе». Учасники – під час підготовки номерів до заключного концерту Фестивалю та виступів, гості – дивлячись концерт. Допомогла у цьому тематика цьогорічного Фестивалю «Чарівний світ пригод» – подорож, у світ чудес, пригод та кіно.

Вже у фойє глядачів зустрічали аніматори-казкові персонажі – Білосніжка, Принцеса, Людина-павук та екранна голограма Жана Рено.

Розпочали концерт та привітали присутніх зі святом творчості та талантів таночком «Вечорниці» вихованці СНВК «Мрія». Маленькі артисти передали творчу естафету вихованцям садочку № 755 (таночки «Україна», «Вареники», «Колискова»), вихованці СНВК «Мрія» Анастасії Флагіній (пісня «Родина»), вихованцям садочку №569 (таночок «Сонечко»), вихованцю Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дмитру Григоренку (байка «Вовк і Ягня»), і знову вихованцям СНВК «Мрія» (таночки «Завзяті танцюристи» та «Веселі діти»), вихованцям школи № 250 (вірш «Бал у метеликів» та пісня).

Сюрпризом для всіх присутніх на Фестивалі стала вистава «Поліанна і таємниця кіностудії» основана на сюжеті однойменного відомого українсько-бельгійського сімейного фільму-фентезі режисера Оліаса Барка «Поліанна і таємниця кіностудії» також відомого як «Поліанна по той бік кіноекрану».

Підготували виставу для дітей працівники Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки (денне перебування), учні школи № 248 та Школи мистецтв №3. Костюми та реквізит для вистави були надані Кіностудією FILM.UA (створені для зйомок та промо-компанії фільму «Поліна і таємниця кіностудії»), а також театром сценічного костюму «Тандем» Центру естетичного виховання «Гармонія» з колекції одягу «Етноджинс».

Та дізнатися про пригоди дівчинки на ім`я Поліанна учасники зможуть також з книги американської письменниці Елінор Портер «Поліанна», яку кожному учаснику Фестивалю в подарунок було вручено від Деснянської районної організації Товариства Червоного Хреста.

 

Довідково.

 

Привітали учасників Фестивалю в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, голова правління ГО «Справедливість» Олена Бондарчук, голова Громадської організації при Деснянській райдержадміністрації Артур Аракелян, голова Деснянської районної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Романюк, голова ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО Деснянського району» Олег Нишпор, помічник депутата Київради Володимира Шарія та ін.

За активну участь у Фестивалі Почесними грамотами були нагороджені колективи: школи І-ІІІ ступенів №248; відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки (денне перебування); Київської дитячої школи мистецтв №3; дошкільних навчальних закладів №№569, 755; спеціального навчально-виховного комплексу «Мрія»; ГО «Гармонія розвитку»; спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики; благодійного товариства допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Джерела»; Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Деснянського району; спеціалізованої школа І-ІІІ ступенів № 202.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux