Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Бібліотеки Деснянського району – осередок культури та просвітництва

Опубліковано 29 жовтня 2019 року о 16:39

 

 

У бібліотеці ім. Олійника відбувся музичний вечір «Музика в людських серцях», на який завітали члени клубу «Іванна».

 

Бібліотекарі розповіли про мистецькі досягнення в історії музичного мистецтва України та продемонстрували відеоматеріали кращих музичних творів великих композиторів й виконавців нашої країни та світу, які знайшли палкий відгук у кожного присутнього.

 

Адже, музика входить у життя людини буквально з перших днів і назавжди... Її можна почути будь-де у природі, у людській мові, у найтонших порухах людської душі.

 

Майстер-клас «Осінні фантазії» відбувся у бібліотеці № 119. Красуня осінь ще радує нас сонячними днями та яскравими барвами. Під ногами шелестить духмяне листя, яке може стати чудовим матеріалом для творчості, що дарує нам сама природа.

 

Тож відвідувачі гуртка «Творчість юних» залюбки поринули у казкову та затишну осінню атмосферу і створили неповторні шедеври із різнобарвного листя.

 

Наймолодші члени гуртка захопилися роботою над портретами своїх улюблених тваринок. Грайливий песик та квапливий їжачок, виготовлені із листя клену та липи, ніби ожили на аркушах паперу і подарували гарний настрій своїм юним творцям.

 

Старші дівчатка намалювали портрети красунь і зробили їм неперевершені та чудернацькі зачіски із барвистого листя і яскравий макіяж із блискітками. Дівчата відчули себе справжніми майстринями салону краси та дуже тішилися результатами своїх старань.

 

Із задоволенням діти порадують своїх батьків та друзів прекрасними поробками. А дехто з них виявив бажання подарувати свої витвори бібліотеці, щоб прикрасити виставку «У книжковім дивосвіті виростають творчі діти».

 

Також у бібліотеці пройшла бібліоподорож «Перші кроки до бібліотеки». Протягом декількох днів до бібліотеки на екскурсії приходили вихованці ДНЗ №12 та учні перших класів ЗЗСО №213. Знайомство із бібліотекою дуже захопило маленьких відвідувачів. Дітлахи уважно слухали про те, де живуть книжечки, як правильно з ними поводитися, що таке формуляр читача та як записатися до бібліотеки. Під час екскурсій дітки охоче знайомилися з книжковим простором, спілкувалися із бібліотекарями. Залюбки дошкільнята і першачки гортали сторінки книжок та журналів, роздивлялися яскраві ілюстрації, впізнаючи у них героїв своїх улюблених казок та мультфільмів.

Бібліотекарі допомагали читачам поринути у світ дитячої літератури, зачитували для них віршики та казочки, пояснювали, як важливо багато читати і пізнавати світ за допомогою книжок.

 

У ЦРБ ім. П. А. Загребельного відбулась літературна подорож «Пориньмо в неповторний світ казок!» для учнів ЗЗСО № 238. Школярі з задоволенням взяли участь в інтерактивних пізнавальних іграх та майстер-класі «Закладка для зручного читання». Діти, читаючи казки стають кращими, мудрішими, добрішими, сміливішими, легше долають перешкоди, які трапляються на їх життєвому шляху.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux