Головна  →  Новини  →  9 березня 2021

Основні напрямки та показники роботи Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за лютий 2021 року

Основні напрямки та показники роботи Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації за лютий 2021 року

 

 

Управління соціального захисту населення

(надалі - Управління)

У звітному періоді основна діяльність Управління здійснювалась в штатному режимі в обмеженому  доступі для громадян у зв’язку з діючими обмеженнями адаптивного карантину, спричиненими коронавірусом SARS-CoV-2О.  Модель комунікації з населенням у форматах: online/offline з використанням інтерфейсів електронних засобів комунікації, a&q, outside та через скриньку;  працює «гаряча лінія» фіксованого телефонного зв’язку, надаються консультації  в телефонному режимі.

 В період 01 - 26.02.2021 до Урядового контактного центру Урядова «гаряча лінія» 1545 та КБУ «Контактний центр міста Києва» надійшло 97 звернень від громадян з питань соціального захисту, всього за період з 01.01.2021 по 26.02.2021 в Управлінні опрацьовано 331 звернення.

У режимі online через платформу ZOOM забезпечено участь представників Управління в засіданні міжвідомчої робочої групи з питань легалізації зайнятості та заробітної плати, забезпечення дотримання державних гарантій з оплати праці в місті Києві (18.02.2021); skype конференції щодо обговорення питання узгодження порядку звернень за отриманням відомості про відсутність у померлого годувальника на день смерті страхового стажу, необхідного йому для призначення пенсії по  ІІІ групі інвалідності (05.02.2021), модератором  яких  виступали Департамент соціальної політики  виконавчого органу Київської міської  ради (Київська міська державна адміністрація) та Головне управління Пенсійного фонду України в місті Києві. 

Призначення державної соціальної допомоги сім'ям з дітьми

Призначено різні види державної соціальної допомоги 1205 сім'ям  з дітьми.  Загальна кількість осіб, які отримали допомогу становила ‒ 15449.  З метою посилення соціального захисту осіб, які доглядають за хворими дітьми, організована робота по призначенню згаданої допомоги, на обліку перебувало  4 особи.

В Управлінні обліковано 1191 особова справа  багатодітних сімей, які  мають право на отримання допомоги  у  розмірі 1700 гривень за рахунок коштів державного бюджету у вигляді субвенції до місцевих бюджетів/ надається одному з батьків дитини, що постійно проживають разом  з дитиною.

Призначення житлових субсидій

Розраховано житлові субсидїї для 14343 домогосподарств на  суму  24 919 274 грн,  проведено 1 засідання  Комісії  з розгляду спірних питань щодо призначення пільг та субсидій.

Відшкодування пільг

На обліку в Єдиному державному  автоматизованому реєстрі осіб,  які мають право на пільги за соціальною ознакою, згідно з чинним законодавством України, перебувало 18604 пільговиків, здійснено нарахування  пільг  на  загальну суму 23 339 167 грн.

Відшкодування соціальних стипендій

Управлінням нараховані та виплачені соціальні стипендії студентам вищих навчальних закладів  I - IV рівня акредитації, які навчаються за денною формою за державним замовленням   на  суму  1 063 040 грн.

Надання матеріальної допомоги малозабезпеченим особам

В рамках виконання заходів міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки»  з початку року надано матеріальну допомогу  100 малозабезпеченим особам на суму 310 704 грн /середній розмір допомоги складав 3107,04 грн/особу.

Соціальний захист внутрішньо переміщених осіб

Відповідно до єдиної Web - орієнтованої інформаційної технології формування сегменту  «Облік ВПО» ДП ІОЦ, у визначеному періоді в ДП ІОЦ єдиної Web - орієнтованої інформаційної технології формування сегменту  «Облік ВПО» в  Деснянському районі м. Києва обліковано 15270 осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території,  районів проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, з них 10884 ‒ сімей,  працездатних осіб ‒ 7218, пенсіонерів ‒ 2948,   478 ‒ осіб  з інвалідністю, 2977 ‒ діти.

Соціальний захист осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС

 На обліку перебувало 17933 особи, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, з них: 2611 - діти. У звітному періоді призначено первинно  134 компенсаційних  виплат/оздоровлення, відповідно до заяв, які надійшли через скриньку або електронні засоби комунікації.

Забезпечення  технічними засобами реабілітації

Відповідно до чинних нормативних актів забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, інших осіб протезами верхніх та нижніх кінцівок, ортезами шарнірними на нижні кінцівки та кріслами колісними здійснюється згідно з договорами, укладеними органом соціального захисту населення з підприємством та особою з інвалідністю, дитиною з інвалідністю, іншою особою або їх законними представниками в Управлінні сформовано проєкти таких договорів:

/тристоронній договір:

- 11 договорів на забезпечення протезом верхньої/ нижньої кінцівки/ ортезом шарнірним на нижню кінцівку;

- 33 договори  про забезпечення кріслом колісним.

За січень-лютий 2021 року в Централізованому банку осіб з інвалідністю сформовано 468 електронних направлень на забезпечення технічних та інших засобів реабілітації.

В розрізі виконання заходів міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки»  636 осіб забезпечені засобами гігієни.

Призначення державної соціальної допомоги громадянам,
 які не мають права на пенсію та особам з інвалідністю

 У звітному періоді призначено державну соціальну допомогу  151 особі /всього 282 особам, які не мають права на пенсію та особам з інвалідністю; здійснено призначення  тимчасової соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату - 32 особам /всього 62 особам.

Здійснення контролю за призначенням (перерахунку) пенсій, органами Пенсійного фонду України, згідно з чинним законодавством

У звітному періоді перевірено 137 пенсійних справ /всього 303, зокрема 55 пенсійних справ призначених вперше та 82 пенсійні справи, по яких прийняте рішення  про перерахунок пенсій.

Надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»

Спеціалістами Управління прийнято 543 заяви стосовно одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»:

- призначено грошову компенсацію вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» - 335 особам;

- прийнято заяв на натуральну допомогу «пакунок малюка»/ 208 осіб.

 В розрізі виконання завдань основної діяльності Управління організована робота щодо надання послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня».

 Комплекс реєстраційних послуг для новонароджених Є-Малятко Відповідно до заяв, які надійшли через електронні засоби комунікації, опрацьовано 156 звернень/заяв щодо призначення допомоги при народженні дитини. 

Організація проходження альтернативної (невійськової) служби громадянами  Деснянського району міста Києва

Відповідно до розгляду заяв від громадян,  направлено 2 особи на проходження військово-лікарської комісії  для проходження альтернативної невійськової служби.

Надання соціальних послуг населенню Деснянського району міста Києва

В Територіальному центрі соціального обслуговування Деснянського району міста Києва (надалі ‒ Територіальний центр) 1575 осіб, які перебували у складних життєвих обставинах і потребували надання соціальних послуг, отримали 18538 соціальних послуг/54713 заходів, з них виявлено та  взято на обслуговування 5 осіб.

З метою створення необхідних умов зворотного зв’язку, надання інформаційних послуг, оперативного реагування на гострі проблеми мешканців району, працює «гаряча лінія» фіксованого телефонного зв’язку.

Догляд вдома/ представництво інтересів

У відділеннях соціальної допомоги вдома 784 особам похилого віку та особам з інвалідністю надано 6813 соціальних послуг догляду вдома/31136 заходів з придбання і доставки продовольчих, промислових та господарських товарів, медикаментів, допомоги у приготуванні їжі, прибирання житла, організації харчування, догляду за ліжкохворими, зокрема 11 особам на платній основі надано 51 послугу догляду вдома/53 заходи на загальну суму 3,1 тис. грн.

Відповідно до укладених договорів на підставі визначених індивідуальних потреб, 762 особам надано 916 соціальних послуг представництва інтересів/1988 заходів щодо забезпечення супроводу у медичні заклади, відвідування у лікарнях, надання допомоги з оплати комунальних послуг, оформлення документів із соціально-правових питань, сприяння в отриманні адресної натуральної та грошової допомоги.

Соціальна адаптація та консультування людям похилого віку

У відділенні денного перебування 342 особам надано 1366 соціальних  послуг соціальної адаптації /1477 заходів та 37 особам надано 56 соціальних послуг консультування /109 заходів. На базі відділення в  «Університеті третього віку» працівниками та волонтерами на 7 факультетах проведено 64 дистанційних онлайн/включень з використанням Інтернет - ресурсів.

Фізичний супровід осіб з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та пересуваються на кріслах колісних

У відділеннях соціальної допомоги вдома 2 особам надано 3 послуги фізичного супроводу /6 заходів щодо надання допомоги при переміщенні у громадських місцях і транспорті вищезазначених осіб для відвідування органів державної  влади та місцевого самоврядування, установ, організацій, надавачів медичних, соціальних та реабілітаційних послуг.

Соціальна адаптація та консультування особам похилого віку

У відділенні денного перебування 32 особам надано 52 соціальні послуги консультування /103 заходи, а саме: допомога в аналізі життєвої ситуації, визначення основних проблем, шляхів їх розв’язання, надання психологічної допомоги) та 376 особам надано 1573 соціальні послуги соціальної адаптації /1647 заходів, зокрема послуга «Університет третього віку», та на 7 факультетах проведено 87 занять дистанційно з використанням інтернет-ресурсів.

Натуральна допомога

У відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги 485 особам, які перебували на обслуговуванні у Територіальному центрі,  надано 774 соціальні послуги натуральної допомоги за місцем проживання на загальну суму 70 974,64 грн, а саме: 87 послуг з ремонту одягу, 175 послуг перукаря, 49 послуг тесляра, 8 особам - 160 послуг з доставки гарячого харчування за власні кошти, 101 запрошення на отримання продуктів харчування безкоштовно.

 За рахунок коштів міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019 - 2021 роки» 42 особи забезпечено засобами особистої гігієни    на суму 20,0  тис. грн.

Соціальні та реабілітаційні послуги дітям з інвалідністю

Денний догляд

У відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю 30 дітям, які відвідують групи денного перебування повного та неповного дня надано 396 соціальних послуг денного догляду/3168 заходів, а саме: організація денного відпочинку (сну), організація харчування та допомога у прийнятті їжі; допомога при пересуванні у приміщенні відділення (за потреби); спостереження за станом здоров'я, формування та підтримка навичок самообслуговування; надання психологічної підтримки; сприяння в організації денної зайнятості, дозвілля), 20 дітей отримали 354 послуги із транспортного перевезення на спеціалізованому автомобілі.

Реабілітація та медичний супровід

У відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю 69 дітям відповідно до індивідуальних програм реабілітації надано 5337 послуг /13629 заходів з соціальної, психологічної, педагогічної, фізичної реабілітації та медичного супроводу.

У відділенні надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей  з інвалідністю 12 дітям надано 1859 соціальних послуг консультування  /2125 заходів та 269 послуги соціальної адаптації /911 заходів.

Привітання ювілярів-мешканців Деснянського району

У лютому місяці 2021 року відбулося привітання ювіляра з 90-річчям - мешканця Деснянського району, який отримав вітальну листівку.

 

 

Управління освіти

Відповідно до рішення Київської міської ради від 24.12.2020 № 24/24 «Про бюджет міста Києва на 2021 рік» та розпорядження Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації від 23.02.2020 № 91 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2021 році за рахунок бюджетних коштів по Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації» по галузі «Освіта» заплановано виконання робіт з капітального ремонту в закладах освіти Деснянського району на загальну суму 54 837,5 тис. грн, в тому числі:

-                     капітальний ремонт місць загального користування в 12-ти закладах дошкільної освіти (ЗДО №№ 15, 27, 34, 50, 102, 111, 202, 421, 459, 746, 752, 767), та 2-х закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО № 278, СНВК «Вікторія») на загальну суму 6 500,0 тис. грн;

-                     капітальний ремонт (відновлення груп) в 1-му закладі дошкільної освіти (ЗДО № 758) на суму  2 305,1 тис. грн;

-                     капітальний ремонт (відновлення роботи закладу) в ЗДО № 782 на суму 7600,0 тис. грн;

-                     капітальний ремонт покрівлі в 1-му закладі дошкільної освіти (ЗДО №509), та 7-ми закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО №№ 192, 276, 282, 283, 293, 313, гімназія «Троєщина») на загальну суму 4 871,5 тис. грн;

-                     капітальний ремонт харчоблоків у 6-ти закладах дошкільної освіти (ЗДО №№ 91, 111, 519, 569, 776, 812) та 5-ти закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО №№ 213, 238, 292, 308, СНВК «Усмішка») на загальну суму 21 395,3 тис. грн;

-                     заміна вікон у 2-х закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО №№ 277, 293) на суму 1 000,0 тис. грн; 

-                     капітальний ремонт стадіонів та спортивних майданчиків у 2-х закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО №№ 312, 307 (проектні роботи)) на загальну суму 2 200,0 тис. грн;

-                     капітальний ремонт їдальні в 1-му закладі загальної середньої освіти (ЗЗСО №№ 292) на суму 1 449,6 тис. грн;

-                     капітальний ремонт будівель (капітальний ремонт евакуаційного виходу з актового залу) в 1-му закладі загальної середньої освіти (ЗЗСО № 218) на суму 1 300,0 тис. грн;

-                     безбар’єрне середовище (капітальний ремонт місць загального користування) в 4-х закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО №№ 247, 249, 293, НВК «Мрія») на суму 1 297,6 тис. грн;

-                     реалізація проектів-переможців громадського бюджету на загальну суму 4 918,4 тис. грн, а саме:

  • капітальний ремонт стадіонів та спортивних майданчиків (проєкт №376) в СНВК «Лісові дзвіночки» на суму 287,9 тис. грн;
  • капітальний ремонт спортивних залів та допоміжних приміщень (проєкт №421) в ЗЗСО №283 на суму 1 998,0 тис. грн;
  • капітальний ремонт спортивних залів та допоміжних приміщень (проєкт №673)  в ЗЗСО №293 на суму 897,7 тис. грн;
  • капітальний ремонт приміщень (проєкт №722) в ЗЗСО№306 на суму1 734,8 тис. грн.

 

 

Управління культури

Відповідно до рішення Київської міської ради від 24.12.2020 № 24/24 «Про бюджет міста Києва на 2021 рік» по галузі «Культура» на 2021 рік виділено коштів загального фонду 95396,6 тис. грн. та 830,0 тис. грн. коштів спеціального фонду (бюджету розвитку).

Протягом лютого поточного року закладами культури, що знаходяться у підпорядкуванні Управління культури Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації було витрачено коштів в сумі загального фонду  5998,4 тис. грн.

Публічними бібліотеками Централізованої бібліотечної системи Деснянського району в період карантину у форматі онлайн проведено низку заходів у тому числі 78 засідання  клубів, 29 виставки, 15 творчих зустрічей.

Протягом звітного періоду школами естетичного виховання було проведено 12 культурно-мистецьких та 15 навчально-методичних онлайн-заходів.

Вихованці шкіл мистецтв району взяли участь у міських, всеукраїнських та міжнародних  творчих заходах та  отримали 32 нагороди всеукраїнського рівня та 12 нагороди міжнародного рівня.

11 педагогічних працівників отримали сертифікати творчих здобутків всеукраїнського рівня та 3 сертифікати міжнародного рівня.

18 лютого у Муніципальній галереї мистецтв Центральної районної бібліотеки ім. М. П. Загребельного (вул. Т. Драйзера, 6) відбувся «Міжнародний художній симпозіум-пленер осіб з інвалідністю «Мистецтво без обмежень».

 

 

Управління у справах молоді та спорту

Підпорядковані Управлінню установи:

- Деснянський районний у місті Києві Центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх» ( далі - ДЦФЗН «Спорт для всіх»);

- Центр навчання плаванню Деснянського району м. Києва.

Відповідно до Програми  економічного і соціального розвитку  м. Києва  на  2021  рік,  бюджетні асигнування по галузі «Фізична культура і спорт» спеціальний фонд (бюджет розвитку) :

-        капітальний ремонт покрівель по вул. Миколи Закревського, 67 А ‒ Центр навчання плаванню Деснянського району міста Києва, фінансування заплановано з 01.06.2021:

-        спортивне обладнання ‒ Деснянський районний у місті Києві Центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», фінансування заплановано з 01.04.2021

Проведення спортивно-оздоровчих та молодіжних заходів.

Протягом звітного періоду Управлінням та  Деснянським районним у місті Києві Центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»  проведено  та взято учать у спортивно-масових та молодіжних - заходів, а саме:

-       Кубок «Кия» по жиму лежачи.

-       Ліга дворового футболу.

-       Відкрита першість з футболу 2004-2005 р.н. (2 рази).

-       Зимова першість Деснянського району серед дорослих команд "Ліга дворового футболу" (2 рази).

-       Відкрита першість Деснянського району з футболу серед команд 2004 2005року народження.

Опрацьовано звернення батьків/законних представників щодо оздоровлення/відпочинку 33 дітей Деснянського району, які потребують  соціальної уваги та підтримки

 

 

Управління (Центр) надання адміністративних послуг

Відповідно до договору про проведення  практики  студентів від 07.12.2020 № 243/20 – ФПМВ 14 студентів  IV курсу денної форми навчання  факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка залучені до проходження практики у ЦНАПі у період з 08.02.2021  по 14.03.2021.

Всі зусилля адміністраторів ЦНАП спрямовані на більш якісне обслуговування громадян та мінімізації часу отримання адміністративних послуг. З цією метою адміністраторами за січень-лютий було взято участь у онлайн семінарах, тренінгах, курсах, тестуваннях з отриманням 323 сертифікатів.

Статистика обслуговування.

У звітному періоді зареєстровано 8409 адміністративних послуг та 8372 швидких послуг. За результатами їх розгляду суб’єктами надання адміністративних послуг надано 245 відмов, що становить 2,91 % від загальної кількості зареєстрованих адміністративних послуг.

За січень-лютий через Call-центр ЦНАПу м. Києва адміністраторами Деснянського ЦНАПу надано 9681 телефонних консультацій.

Під час дії карантинних обмежень прийом громадян на всі види адміністративних послуг у ЦНАП здійснюється лише за попереднім записом в електронній черзі.

 

 

Відділ охорони здоров’я

Продовжується реалізація Урядової  програми «Доступні ліки», яка запроваджена у 2017 році.

З 01.04.2019 запрацювала нова система видачі ліків за електронними рецептами.

НСЗУ забезпечено повернення коштів аптечним закладам, які заключили з нею договір і отримали право працювати в програмі «Доступні ліки».

Нова система фінансування дозволяє пацієнту отримати ліки в любій аптеці, з якою підписаний договір, незалежно від того де він проживає. У лютому поточного року лікарями медичних закладів Деснянського району м. Києва виписано 9555 електронних рецептів на відшкодування вартості лікарських засобів 5045 хворим, що страждають на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу, бронхіальну астму.

Продовжується запровадження медичної реформи: кількість підписаних та внесених до електронної медичної системи декларацій станом на 26.02.2021 – 281939, що становить 76,2%.

 З 01.07.2018 запроваджено новий механізм фінансування закладів охорони здоров’я первинної ланки за принципом «гроші йдуть за пацієнтом» Національною службою здоров’я України. Тарифи на надання медичних послуг, пов’язаних з первинною медичною допомогою, встановлюються як капітаційна ставка за обслуговування одного пацієнта протягом календарного року.

Забезпечено реалізацію глобальної ініціативи стратегії Fast-Trask Cities у м. Києві (90х90х90) з покращення надання медичних послуг у сфері ВІЛ /СНІДу.  Станом на 26.02.2021 протестовано за допомогою швидких тестів 407 осіб, з них виявлено антитіла до ВІЛ у 2 випадках.

Функціонує 4 кабінети надання антиретровірусної допомоги за місцем проживання хворого.

З 01.04.2020 стартував ІІ етап медичної допомоги – надання вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги в закладах охорони здоров’я.

Закладом, фахівці якого надають амбулаторну вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу пацієнтам на території Деснянського району за направленням сімейних лікарів та лікарів-педіатрів, є КНП «Консультативно-діагностичний центр» Деснянського району м. Києва.

Підприємство та його філії зареєстровані в системі е-Health та на 100 % забезпечені комп’ютерною технікою. Укладено договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій з НСЗУ, відповідно до якого включено 7 пакетів надання медичної допомоги.

Впроваджено електронне направлення на консультацію до спеціалістів Підприємства та лабораторні обстеження за направленням сімейних лікарів та лікарів-педіатрів.

 

 

Відділ контролю за благоустроєм, транспортної інфраструктури

та збереженням природного середовища

Під час ускладнення погодних умов спеціалістами відділу з питань контролю за благоустроєм, транспортної інфраструктури та збереженням природного середовища Деснянської РДА, в установленому порядку, здійснюється моніторинг території району на предмет виявлення неналежного прибирання снігу та ожеледі, проводиться активна робота з представниками комерційного сектору щодо своєчасного прибирання балансових, підвідомчих та прилеглих територій від снігу та накрижень шляхом внесення попереджувальних листів з інформацією щодо механізму реагування та проведення відповідних заходів з прибирання та очищення територій від снігу, відповідно до Правил благоустрою міста Києва. В разі виявлення порушень, балансоутримувачам вносяться приписи з визначенням терміну усунення недоліків та складаються протоколи про адміністративні правопорушення згідно ст. 152 КУпАП.

Крім того, спеціалістами відділу контролю за благоустроєм та збереженням природного середовища Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації щоденно, з дотриманням індивідуальних санітарних норм безпеки приймається участь у проведенні рейдів по дотриманню карантинного режиму, пов’язаного зі спалахом гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Складаються протоколи про адміністративні правопорушення за  ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів) та за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

 

 

Комунальне підприємство «Керуюча компанія
з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва»

В лютому 2021 року підприємством та підрядними організаціями виконано ремонтні роботи поточного характеру житлового фонду на загальну суму 90,72 тис.грн, а саме:

- проведено ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання, теплопостачання, каналізації (сантехнічні роботи) в 1 будинку на суму 12,24 тис. грн.;

- проведено ремонт сходових клітин в 2 будинках, загальний обсяг виконаних робіт 117 кв.м, на суму 78,48 тис. грн..

Також, за рахунок коштів підприємства відновлено працездатність 10 ліфтів на загальну суму 107,76 тис.грн.

Окрім цього, працівники комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» продовжують щоденно забезпечувати чистоту та порядок на балансових територіях підприємства.

Зокрема, робітники з комплексного прибирання ЖЕДів №№ 301-319 постійно прибирають сходові клітини з дезінфікуючими засобами.

Також проводиться щоденне прибирання прибудинкових територій від сміття, їх утримання в належному санітарному стані, навантаження та вивезення великогабаритних відходів, яке здійснює КП «Київкомунсервіс».

 

 

Комунальне підприємство по утриманню

зелених насаджень Деснянського району м. Києва

У лютому 2021 року проведено роботи із санітарної обрізки дерев – 152 шт., видалено омели з крон дерев – 3 шт., видалено аварійних дерев - 1шт., видалено сухостійних дерев - 23 шт.

Відремонтовано існуючих лав 3 шт. та 1 шт. дитячих майданчик.

Підприємством протягом місяця проводилися роботи з розчистки паркових доріжок від снігу в результаті вивезено балансових територій підприємства 164т снігу.

Ліквідовано стихійне сміттєзвалище 1 шт.

 

 

Комунальне підприємство «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району» міста Києва

За лютий місяць 2021 року відремонтовано 1 од. зливоприймачів та 1 од. оглядових колодязів.

Щоденно проводяться роботи по зимовому утриманню балансової вулично-шляхової мережі КП ШЕУ Деснянського району.

На балансовій вулично-шляховій мережі КП ШЕУ Деснянського району виконано ямковим ремонтом асфальтобетонного покриття аварійно-небезпечних ділянок – 252 м2.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]