Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Заслужений вчитель України Валентина Гатальська – одна з претендентів на отримання щорічної національної премії для вчителів

Опубліковано 20 серпня 2018 року о 16:36

 

До фінального списку   «ТОП – 50   претендентів» на отримання щорічної національної премії для вчителів «Global Teacher Prize Ukraine – 2018» увійшла вчитель англійської мови гімназії ІІ-ІІІ ступенів «Троєщина» Деснянського району Валентина Іванівна Гатальська.

Комп`ютерні технології у викладанні англійської мови Валентина Іванівна Гатальська почала використовувати 24 роки тому, коли розробила та упровадила власну комп’ютерну технологію у навчальний процес. Це дало змогу максимально індивідуалізувати навчання кожного учня в групі і разом, управляти навчальним процесом у класі, згідно програми і формату шкільного навчання.

«Технологія Валентини Іванівни Гатальської базується на використанні авторської платформи «ЕЛАНТЕС», яка дозволяє створювати  комп’ютеризовані навчальні курси згідно програми, систематично використовувати їх на кожному уроці для індивідуального навчання всіх учнів у групі. Така технологія дає можливість вчителю постійно тримати в полі зору рівень знань кожного учня, аналізувати та вчасно допомагати кожному у подоланні труднощів. Технологія дає можливість підвищити ефективність навчання в середньому у два рази і створює реальні умови для врахування індивідуальних особливостей кожного учня, звільняє вчителя від значної частини рутинної роботи на уроці для творчої співпраці з учнем», – говорить директор Методичного центру Деснянського району Таміла Федина.

Підтвердженням високої ефективності технології навчання «ЕЛАНТЕС» може слугувати те, що учні Валентини Гатальської неодноразово перемагали на різних рівнях конкурсів-захистів наукових учнівських робіт та олімпіадах, в тому числі і під час Всеукраїнських комп’ютерних олімпіад з англійської мови.

Для реалізації проекту викладач власними зусиллями облаштувала свій кабінет в гімназії комп’ютерним обладнанням, створила понад 50 навчальних курсів з англійської мови, які складаються з близько 2 тисяч комп’ютерних уроків для навчання та тестування учнів з 4 по 11 класи.

Свою технологію навчання Валентина Гатальська демонструвала на різних конференціях, в тому числі на  Міжнародній конференції вчителів у США у 1998-му році та у Лондоні у 2004-му році як учасник першого Європейського форуму вчителів-новаторів.

Довідково.

Конкурс на отримання національної премії для вчителів «Global Teacher Prize Ukraine 2018» проводить громадська організація «Освіторія».

Це щорічна національна премія для вчителів – агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителів не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Цьогоріч найкращого вчителя України оберуть серед десятки фіналістів, які отримають рік безкоштовного навчання від ГС «Освіторія».

До експертного журі національної премії-2018 увійшли голова «Освіторія» Зоя Литвин, телеведуча «1+1», куратор премії Наталія Мосейчук, ініціатор і натхненник освітнього руху «EdCamp» в Україні Олександр Елькін та переможець Global Teacher Prize Ukraine – 2017 Пауль Пшенічка.

Наступний етап відбору претендентів – оголошення ТОП – 10 фіналістів, відбудеться 1 вересня 2018-го року, у День Знань.

14


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux