Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«Забезпечення правопорядку на території району – наша спільна справа» – Іван Карасьов

Опубліковано 07 серпня 2020 року о 18:29
фото

 

До районного Управління поліції з початку року надійшло 49 тисяч 257 звернень. Зменшилася кількість тяжких та особливо тяжких злочинів, розбійних нападів, пограбувань, випадків шахрайства, квартирних крадіжок та крадіжок з автомобілів, кишенькових крадіжок. Разом з тим збільшилася кількість навмисних вбивств та угонів автомобілів. Актуальними залишаються злочини із незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, наркотиків.

Про це повідомив завідувач слідчого відділу Деснянського УП ГУНП у м. Києві Станіслав Сєрєбряк під час наради із забезпечення правопорядку на території району на чолі із в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Іваном Карасьовим за участі представників районних правоохоронних органів, представників громадськості та керівників структурних підрозділів Деснянської РДА.

Учасники наради звернулися до правоохоронців щодо забезпечення заходів реагування з питань:

– вивезення евакуйованих з вулиці Електротехнічної причепів вантажівок, які вже довгий час знаходяться по вулиці Сабурова, 4, 6, 8 та вздовж проспекту Маяковського в районі ТЦ «Фестивальний»;

– участі представників правоохоронних органів у засіданнях опікунської ради при Деснянській райдержадміністрації;

– ліквідації несанкціонованої торгівлі, незаконного продажу алкогольних напоїв біля станцій метро «Лісова» та «Чернігівська»;

– крадіжок ліфтового обладнання, обладнання холодного та гарячого водопостачання;

– збільшення кількості камер відеоспостереження;

– розслідування незаконного продажу арештованого комунального майна підприємства-боржника «Радикал»;

– незаконного вивезення чорнозему та утворення сміттєзвалища на території недобудованого опікового центру по Погребському шляху та ін.

Особливу увагу правоохоронців учасники наради привернули до питання боротьби із злочинами, пов’язаними з незаконним обігом наркотиків.

«До нас часто звертаються мешканці району з проханням вплинути на активізацію боротьби із незаконним обігом наркотиків. Страждають не тільки наркозалежні, а й ті, хто живе поруч – близькі та родичі, сусіди, які стають співзалежними», – наголосив в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Іван Карасьов.

Також під час наради були обговорені питання забезпечення правопорядку та безпеки деснянців під час передвиборчої кампанії та під час виборів мера столиці.

«Структурними підрозділами Деснянської райдержадміністрації, громадськими активістами  проводиться щоденна велика робота із ліквідації стихійної торгівлі, незаконного продажу алкогольних напоїв, наведення ладу по вулиці Електротехнічній, крадіжок ліфтового обладнання та ін. Але тільки у тісній співпраці з правоохоронними органами зможемо досягти дієвих результатів», – додав Іван Карасьов.

Довідково.

Із загальною характеристикою результатів роботи підпорядкованих підрозділів з початку року присутніх також ознайомили керівник Київської місцевої прокуратури № 3 Костянтин Антипов, представник Лівобережного  міжрайонного відділу Головного Управління СБУ у м. Києві та Київській області Владислав Загорулько.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux