З працівниками роздрібної торгівлі ПАТ «Київхліб» провели роз’яснювальну роботу щодо умов зберігання та реалізації хліба
За повідомленням ПАТ «Київхліб», продукція, яка була в мішках на об’єкті роздрібної торгівлі хлібом і хлібобулочними виробами на вул. М.Закревського, 61/2, готувалася для утилізації. Хлібна продукція була належної якості (без цвілі та грибка), але з вичерпаним терміном для реалізації.
З працівниками всіх об’єктів роздрібної торгівлі ПАТ «Київхліб» провели роз’яснювальну роботу щодо умов зберігання та реалізації хліба та хлібобулочних виробів. Також їх попереджено про персональну відповідальність у разі недотримання таких умов.
Продукція підприємства виготовляється за затвердженими в установленому порядку рецептурами з використанням натуральної сировини із суворим дотриманням технологічного процесу та санітарних норм і правил.
Якість готових виробів контролюється власними акредитованими лабораторіями, що функціонують на хлібопекарських підприємствах, на відповідність вимогам стандартів.
Кожна партія продукції супроводжується документами про якість і безпеку, у яких зазначається дата виготовлення хліба.
Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА звертає увагу на те, що при виникненні питань щодо якості хліба та хлібобулочних виробів необхідно звернутись до головної лабораторії ПАТ «Київхліб» (м. Київ, вул. Межигірська, 83, тел.: 277-70-39) та надати для проведення лабораторного аналізу виріб або його частину, а також касовий чек, що підтверджує факт придбання продукції.