Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Я хочу і буду жити в успішній країні!

Опубліковано 23 травня 2022 року о 15:13
фото

 

Чи залишився в Україні хоча б один песиміст, який не вірить у перемогу Батьківщини над рашистською ордою?

– Маємо сподівання, що ні. Останні сумніви згаснуть тоді, коли ви дізнаєтеся, яка незліченна кількість волонтерських організацій допомагала і продовжує допомагати нашим військовим на передовій, їх сім’ям та незахищеним верствам населення у тилу.

Такого фантастичного єднання сходу і заходу, російськомовних і україномовних жителів країни не було за всю історію незалежності України! У нашому районі волонтерський рух найактивніший та притаманний деснянцям на генетичному рівні, тому голова Деснянської райдержадміністрації Дмитро Ратніков ініціював зустріч однодумців у Галереї мистецтв Деснянського району.

Під час зустрічі керівник району подякував кожному волонтеру за невпинну працю задля спільної перемоги та нагородив їх відзнаками за активну громадянську позицію, патріотизм та вагому волонтерську допомогу Збройним силам України, Територіальній обороні, мешканцям Деснянського району та усім хто її потребує.

Після зустрічі в Галереї мистецтв, голова району поїхав на «Польову кухню Б-50». Усі деснянці знають де вона розташована. З перших днів війни, у час найбільшої загрози, волонтери, керівництво райдержадміністрації, ТрО моментально мобілізувалися, згуртувалися і самоорганізувалися, створивши польову кухню.

Колосальні об’єми – це не перебільшення. Щодня «Польова кухня» видає близько 7 тисяч порцій готової їжі – повноцінні сніданки, обіди (перше-друге-третє) та вечері. Місцеві кухарі забезпечували харчуванням блокпости, кілька лікарень, пологовий будинок, будинки для літніх дітей та сиріт, а також безліч звичайних мешканців Лівого берега, які опинилися в скруті або просто не мали змоги собі готувати. І сьогодні «Польова кухня» не перестає працювати. До слова, щодо кухарів – працюють тут не лише «любителі», а й професіонали, які раніше готували для відвідувачів у найкращих ресторанах.

А помічники кухарів, це прості мешканці Києва, які цілодобово присвятили себе волонтерству. Вони стали справжньою сім’єю, яких об’єднала така корисна справа.

У теплій дружній атмосфері відбулося спілкування з волонтерами, які приділили свій час цій благородній справі! Дмитро Ратніков подякував усім, за їх нелегку, та таку потрібну у наш час справу. Волонтери подарували голові району найголовнішу свою зброю – черпак. А колектив дитячого садочку № 327 Деснянського району презентував волонтерам «Польової кухні Б-50» смачний торт.

Такі зустрічі –  це тільки початок, адже волонтерів у Деснянському районі багато, кожен, хто долучився до благодійної справи – Людина з великої букви.

Ми вдячні кожному, хто щодня наближає нашу перемогу! Ця спільна робота стане початком нової могутньої європейської української держави, яку ми заслужили!

Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава волонтерам!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux