Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Все буде ЦНАП!

Опубліковано 28 жовтня 2019 року о 16:56

 

 

З початку року до Центрів надання адміністративних послуг Деснянського району звернулося більше 87 тисяч громадян. У цьому році запроваджено нові послуги сервісу: МВС – відтепер громадяни можуть зареєструвати, перереєструвати транспортний засіб та замінити посвідчення водія, зареєструвати новонародженого та місце його реєстрації, народження, реєстрації місця проживання малолітньої дитини; на повну силу почали приймати заяви у сфері реєстрації фізичних та юридичних осіб.

 

Про це йшлося під час апаратної наради у в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергія Снопкова за участю керівників комунальних підприємств району, структурних підрозділів Деснянської РДА.

 

В.о. начальника ЦНАПу Наталія Володіна зазначила, що основними завданнями Центрів надання адміністративних послуг є поліпшення якості та доступності адміністративних послуг, надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальну кількість відвідувань громадян.

 

«Сьогодні ми працюємо над спрощенням процедур отримання послуг. Для зручності відвідувачів у приміщенні Центру, за особливим графіком, ведуть прийоми працівники структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації. Колектив ЦНАПу забезпечує відвідувачам час очікування у черзі не більше 15 хвилин. Також відвідувачі можуть сплатити адміністративний збір карткою на розміщених у Центрі платіжних терміналах та на робочих місцях адміністраторів у pos-терміналах. Для роботи з даними внутрішніх паспортів громадян України нового зразка розміщені карт-рідери», – говорить Наталія Володіна

 

Потурбувалися у ЦНАПах і про громадян, які приходять і дітьми. Так, зокрема, для комфортних умов прийому громадян з дітьми, у приміщеннях створено та облаштовано дитячі ігрові куточки, куточок догляду за дитиною, забезпечений сповивальним столиком для немовлят, стільчиком для грудного вигодовування дитини, памперсами, вологими серветками. За потреби батьки можуть переодягнути та погодувати дитину, здійснити певні гігієнічні маніпуляції.

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» громадяни через ЦНАП можуть отримати понад 150 адміністративних послуг.

 

Щоденно Центри надання адміністративних послуг відвідує більше 300 громадян.

 

Довідково.

 

У Деснянському районі функціонує два офіси ЦНАП, центральний офіс в приміщенні адміністрації по просп. Маяковського, 29 та філія на Лісовому масиві по просп. Лісовий, 39а.

 

Для зручності громадян, Центр та філія працюють без перерви за подовженим графіком роботи. З понеділка по четвер з 09:00 по 20:00 год., п'ятниця з 09:00 по 16:45 год. та субота з 09:00 по 18:00 год.

 

ЦНАП та філія працюють на засадах «Відкритого простору «Open space», тобто прийом документів та видача результату послуги здійснюється виключно через адміністратора у відкритому приміщенні.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux