Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відповідальне лідерство – шлях до успіху!

Опубліковано 29 грудня 2018 року о 12:50

 

З 25 до 27 грудня 2018 року 18 представники Ради лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Деснянського району стали активними учасниками навчально-тренувального збору лідерів учнівського самоврядування закладів освіти міста Києва «Відповідальне лідерство – шлях до успіху!» в Міжнародному дитячому центрі «Артек» (Пуща-Водиця), організованого Департаментом освіти і науки та Київським палацом дітей та юнацтва за підтримки Київської міської державної адміністрації.

До триденної програми збору входила ціла низка цікавих заходів та зустрічей.

У перший день яскравими дійствами стали урочисте відкриття збору, підготовлене Радою лідерів учнівського самоврядування Дніпровського району, та новорічно-різдвяна творча програма «Україна колядує», презентована Радою лідерів Деснянського району.

Лідери-деснянці запросили усіх стати учасниками неймовірних пригод героїв різдвяної Диканьки: Вакулу, Оксану, Солоху та веселе Чортеня. Разом з ними ми помандрували районними радами, кожна з яких продемонструвала святкові українські традиції очима сучасної молоді.

Другий день збору був насичений надзвичайно інформативними та цікавими зустрічами. Зі своїми майстер-класами та квестами до них завітали представники Головного територіального управління юстиції, відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУ МВС України в місті Києві, Служби у справах дітей та сім’ї КМДА, Служби безпеки України та ГО «Волонтери». А у другій половині дня відбулась мотиваційна зустріч з IRONMAN Дмитром Стрижовим, перегляд українського повнометражного анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» та спілкування з представниками творчої групи фільму. Кожна з цих зустрічей була захоплюючою та лишила після себе яскраві емоції. Учнівська молодь мала змогу особисто поспілкуватися з усіма гостями та отримати відповіді на запитання, які її найбільше цікавлять.

Третій день відзначився пізнавальним квестом по території МЦД «Артек» «Подорож країнами Європи», підготовлену Радою лідерів УС Оболонського району та урочистим закриттям зборів від Ради лідерів УС Солом’янського району.

Три дні зимового збору пролетіли в надзвичайно творчій та дружній атмосфері. Кожен лідер учнівського самоврядування відчув себе невід’ємною і дуже важливою частинкою Учнівської Ліги Києва. А на згадку про це кожен учасник збору отримав від організаторів м’яку іграшку – символ прийдешнього року.

Рада лідерів учнівського самоврядування Деснянського району висловлює щиру подяку за чудову організацію збору Київській міській державній адміністрації, Департаменту освіти і науки та Київському палацу дітей та юнацтва, а, також, Управлінню освіти Деснянської райдержадміністрації за сприяння у підготовці до збору та підтримку ініціатив активної учнівської молоді Деснянського району!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux