Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Віддай свій голос за проекти, які змінять Деснянський район

Опубліковано 02 жовтня 2017 року о 16:57
фото

Шановні деснянці!

З 30 вересня до 30 жовтня 2017 року триває голосування за подані проекти в рамках Громадського проекту-2 (Бюджету участі). Загалом, до голосування допущено 564 проекти, які стосуються найважливіших сфер життєдіяльності столиці та Деснянського району.

Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному деснянцю брати участь в розподілі коштів міського бюджету через створення проектів для покращення міста та голосування за них. У рамках першого Бюджету участі на реалізацію найкращих ідей мешканців столиці з бюджету міста у 2017 році було спрямовано 50 млн грн, а на 2018 рік заплановано – 100 млн грн. 

Голосування за проекти відбувається виключно в електронний спосіб, що дозволяє гарантувати чесність результатів. Кожен деснянець має 5 голосів, якими може скористатися у будь-який з можливих способів. Відеоінструкція, як зареєструватися в системі «Громадський бюджет», доступна на офіційному Youtube-каналі КДМА.

Ви маєте можливість проголосувати за вподобані проекти з ПК чи мобільного телефону, реєструючись за допомогою:

- електронного кабінету «Картки киянина»;

- для власників електронного кабінету у системі банку «ПриватБанк», «ConcordBank», «Банк Південний», «А-Банк» чи власників ЕЦП – обрати метод «Privat BankID»;

- для власників електронного кабінету у системі банку «Ощадбанку», «UniCredit Bank» – обрати метод «BankID НБУ».

Детальніше про те, як працює:

- BankID: https://bankid.org.ua/;

- «Картка киянина»: https://www.kyivcard.com.ua/;

- ЕЦП: https://acsk.privatbank.ua/.

Серед поданих проектів небайдужих деснянців до майбутнього нашого району чимало цікавих та неординарних ідей. Вони охопили всі сфери життєдіяльності, їх замисли еволюційні, а, часом, і революційні. Пропонуємо до вашої уваги проекти, які чекають, коли ви віддасте за них свій голос і вони будуть реалізовані.

Коротко про проект «Інноваційна теплиця для школи з поглибленим вивченням природничих наук № 307»: у спеціалізованій школі № 307 по вул. Лісківській, 4 дати вчителю в руки технологічні інструменти мотивації, які підвищать рівень зацікавленості дітей до природничих наук, а саме: теплицю площею 122 м², яка стане важливою ланкою у навчально-виховному процесі. Навчальна теплиця працюватиме протягом цілого року і стане тим робочим місцем учнів, де у процесі дослідницької роботи виховуватимуться спостережливість, уміння самостійно проводити нескладні. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/8.

Коротко про проект «Спортивно-оздоровчий майданчик у ЖК «Милославичі»: в мікрорайоні існує достатня кількість дитячих майданчиків, але відсутні спортивні майданчики для дітей середнього та старшого віку та дорослих. Між будинком по вул. Закревського, 95-В є велика площа, тому і автори мріють створити спортивно-оздоровчий майданчик з тренажерами. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/22.

Коротко про проект «Комп’ютерний світ для школярів»: створення оновлених комп’ютерних класів, якими зможуть користуватися діти усієї школи на базі СШ №№ 23, 152, 189, ЗНЗ №№ 190, 192, 212, Економіко-правового ліцею. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/46.

Коротко про проект «Сучасний комп’ютерний клас»: придбання інтерактивного обладнання та меблів для облаштування робочих місць школярів в комп’ютерному класі, якими зможуть користуватися діти усієї школи. Проект планують реалізувати у СШ №№ 23, 152, 189, ЗНЗ №№ 190, 192, 212, Економіко-правовому ліцеї. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/47.

Коротко про проект «Територія родинного відпочинку»: за адресою вул. Радунська, 9-А передбачається об’ємно-просторова та функціональна організація території. Створення взаємопроникаючих зон активного відпочинку дітей та підлітків і спокійного відпочинку людей старшого віку. Створення стійкого декоративного озеленення з мінімальними затратами по догляду. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/60.

Коротко про проект «Спортивний майданчик «Спорт у кожен двір»: мешканці будинків житлового мікрорайону № 23 у переважній більшості молоді сім’ї та молоді люди. Маючи бажання та трохи вільного часу кожен із нас міг би приділити більше уваги фізичній культурі і спорту. Тренувальний майданчик по вул. Бальзака, 83 для дітей та молодих людей – це крок до здорового майбутнього населення нашого міста. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/62.

Коротко про проект «Створення сучасного навчального інформаційно-інноваційного комплексу «Перспектива» у школі № 300»: облаштування навчальних кабінетів та придбання інтерактивного обладнання, меблів для проведення уроків фізики, хімії, біології, математики, інформатики у ЗНЗ № 300 по просп. Маяковського, 93-Г. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/92.

Коротко про проект «Спортивний майданчик «Спорт для всіх»: мікрорайон новий, в прилеглих будинках проживають переважно молоді сім’ї. Багато дітей шкільного віку. Пріоритетний напрямок у вихованні дітей – навчати їх з користю для здоров’я проводити вільний час. Футбольний та баскетбольний майданчики для дітей та молодих людей – це крок до здорового майбутнього населення нашого міста. Спортивний майданчик планується облаштувати по вул. Милославській, 8. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/102.

Коротко про проект «Реконструкція спортивного майданчика за адресою бульвар Бикова 7-А»: з метою популяризації здорового способу життя, відволікання дітей та підлітків від негативних впливів навколишнього середовища та вулиці, фізичного виховання молоді, та популяризації та розвитку футболу у Деснянському районі, пропонуємо проект по реконструкції та обслуговуванні спортивного майданчика для організацій та проведення навчально-тренувальних заходів та проведення змагань у районі. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/106.

Коротко про проект «ШКОЛЯРАМ – СУЧАСНИЙ КОМП'ЮТЕРНИЙ КЛАС» шкіл № 292, № 293 та № 294»: створення оновлених якісних комп’ютерних класів, якими зможуть користуватися діти різного віку, які навчаються в ЗНЗ №№ 292, 294 та ліцеї № 293 Деснянського району. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/114.

Коротко про проект «Реконструкція стадіону на території ліцею № 293 - територія здоровя»: створення умов для всебічного гармонійного розвитку учнів та дорослих ліцею № 293 Деснянського району по вул. Милославській, 7, які сприяють формуванню фізично та духовно здорової, компетентної, соціально-адаптованої особистості з гуманістичним світоглядом і почуттям відповідальності за долю своєї країни, її наради і людства. Пропаганда здорового способу життя серед учнів. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/117.

Коротко про проект «Встановлення спортивно-ігрового майданчика на Троєщині на Закревського 87 А-Г»: встановлення сучасного і безпечного спортивно-ігрового майданчика для активного відпочинку мешканців мікрорайону в межах вулиць Милославської, Закревського, Цвєтаєвої і просп. Маяковського. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/119.

Коротко про проект «Містечко щасливих людей» Спортивно-оздоровчий майданчик та дитячий ігровий комплекс»: комплексний спортивний, дитячо-ігровий майданчик та зона відпочинку, де б могли одночасно займатися спортом, грати, відпочивати люди різного віку (від дошкільнят до людей старшого віку). Проект планується реалізувати на території між житловими будинками по вул. Драйзера, 4-А, 6-А, 8-Б, Закревського, 31-В та просп. Маяковського, 20-Г. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/121.

Коротко про проект «Благоустрій прилеглої території Озера «Верхнє Вигурівське»: пропонується облаштувати частину берега озера «Верхнє Вигурівське» (від вул. Закревського, 87 до 91/1) – очистити територію, улаштувати пішохідну доріжку, встановити лави для відпочинку, облаштувати та встановити дитячий та спортивний майданчики, шахо-шашечну зону, тренажери та модульні автономні вуличні світильники на сонячній енергії в антивандальному виконанні. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/122.

Коротко про проект «Спортивно-ігровий майданчик «Дитяча мрія»: проектом передбачається об’ємно-просторова та функціональна організація території для дітей. Створення спортивної зони для підлітків та зони активного відпочинку дітей молодшого віку по вул. Лісківській, 12. Створення стійкого декоративного озеленення з мінімальними затратами по догляду. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/189.

Коротко про проект «Меморіал пам’яті воїнам – інтернаціоналістам»: проект покликаний пробудити у громади правильне сприйняття історії, підвищення патріотизму, історичні паралелі минулого і сучасності – нагадування про одну із трагічних воїн другої половини XX ст. – війну в Афганістані. Облаштувати меморіал пам’яті воїнам-інтернаціоналістам пропонується в парку «Молодіжний». Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/192.

Коротко про проект «Спортивний ігровий майданчик, Градинська, 9-11»: побудова якісного мульти-спортивного майданчика із встановленням баскетбольно-волейбольного обладнання на території густонаселеного мікрорайону по вул. Градинській, 9, де відсутні місця для спортивного проведення дозвілля та занять спортом. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/215.

Коротко про проект «Спортивний футбольний майданчик, Градинська, 3-5»: на території по вул. Градинській, 3-5, яка вже призначена під спортивний майданчик встановити належне покриття та збудувати футбольне поле, що зумовлено інтересом мешканців до цього виду спорту та відсутністю подібних майданчиків у мікрорайоні та навколо нього. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/218.

Коротко про проект «Багатофункціональний спортивний майданчик для дітей на території школи № 282»: проект передбачає встановлення сучасних спортивних майданчиків на території дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів мікрорайону з метою створення належних умов для організації навчально-виховного процесу, гармонійного фізичного, соціального та духовного розвитку підростаючого покоління. Проект планується реалізувати на території ЗНЗ № 282 Деснянського району по вул. Закревського, 65-А. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/220.

Коротко про проект «Футбольний майданчик для дітей на території школи № 308»: з метою популяризації та пропаганди здорового способу життя серед учнів, створення умов для фізичного виховання молоді, та популяризації і розвитку футболу у Деснянському районі, пропонуємо проект по реконструкції та обслуговуванні спортивного майданчика на території ЗНЗ № 308 Деснянського району по вул. Градинській, 6-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/226.

Коротко про проект «Облаштування Центрального пляжу Троєщини на р. Десенка»: пропонується облаштувати частину берега річки Десенка на території рятувальної станції № 12 КП «Плесо»: очистити територію, улаштувати пішохідну доріжку, встановити лави для відпочинку, та сонцезахисні навіси, облаштувати спортивні майданчики для пляжного футболу і волейболу та занять фітнесом, тенісну та шахо-шашечну зону. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/232.

Коротко про проект «Футбольне поле на Лісовому масиві»: за адресою вул. Шолом-Алейхема, 4-6 протягом багатьох років знаходиться занедбаний та необладнаний спортивний майданчик. Пропонуємо на місці даного майданчика встановити міні-футбольне та баскетбольне поле зі сучасним обладнанням, покриттям, освітленням, металевою огорожею, місцями для глядачів та роздягальнею На одному багатофункціональному полі буде змога займатись футболом та баскетболом. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/235.

Коротко про проект «Зелена бібліотека»: проект направлено на екологічне просвітництво, створення альтернативних форм дозвілля для дітей молодшого та шкільного віку Лісового масиву, розвиток інтересу до книги та культури читання в бібліотеці імені Гагаріна для дітей по вул. Курчатова, 9/21. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/263.

Коротко про проект «Заміна вікон у школі I-III ступенів № 300 Деснянського району міста Києва»: пропонуємо провести заміну дерев’яних вікон на металопластикові віконні блоки в їдальні, навчальних кабінетах початкової та старшої школи у ЗНЗ № 300 Деснянського району по просп. Маяковського, 93-Г. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/296.

Коротко про проект «Реконструкція стадіону на території шкіл 300 та 301 Деснянського району»: проект передбачає реконструкцію стадіону на території шкіл №№ 300 та 301 Деснянського району по просп. Маяковського, 93-Г з метою створення належних умов для організації навчально-виховного процесу, гармонійного фізичного, соціального та духовного розвитку підростаючого покоління. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/361.

Коротко про проект «Велонавігація парку «Дружби народів»: проект велонавігації у парку «Дружби народів» створюється для зручності та безпеки громадян, які у повсякденному житті або під час відпочинку пересуваються велосипедами. Велонавігація – стала практика у європейський країнах, проте у Києві якісної системи навігації для велосипедистів немає. Ми хочемо змінити цю ситуацію. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/363.

Коротко про проект «Комплексне облаштування мікрорайону № 14 дитячими, спортивними майданчиками»: оскільки в мікрорайоні № 14 дефіцит ігрових та спортивних майданчиків, пропонуємо, створити декілька сучасних спортивно-ігрових комплексів по просп. Маяковського, 64-А-66-А, вул. Милославській, 5, Цвєтаєвої, 8, Закревського, 87, для дівчат та хлопців. Таким чином,залучати дітей до активного способу життя, а також створити майданчик, для відвідування безкоштовних майстер-класів, від професійних спорстменів. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/393.

Коротко про проект «Спортивно-ігровий комплекс (майданчик): «Діти – наше майбутнє!»: створення ігрового дитячого майданчика на прибудинковій території багатоквартирних будинків № 6, 6-А, 8, 10 по вул. Беретті, з метою організації дозвілля дітей дошкільного, молодшого шкільного віку, прищеплення інтересу до здорового способу життя і спорту. Перебування дітей на майданчику дозволить зайняти їх і захистити від небезпечних необдуманих вчинків і ситуацій, що загрожують їх здоров’ю. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/467.

Коротко про проект «Сучасний спортивний майданчик «Посіпаки» школи № 321 Деснянського району»: в єдиній школі мікрорайону 26 (вул. Лаврухіна, Бальзака, Драйзера) вже 22 роки немає стадіону!!! Дуже мало спортивних площадок для підлітків і зовсім немає місць для занять спортом для дорослих. Мета проекту – подарувати всім дітям і дорослим нашого мікрорайону можливість повноцінно займатися спортом, вести здоровий спосіб життя та з користю проводити час на свіжому повітрі. Проект планується реалізувати на території ЗНЗ № 321 Деснянського району по вул. Драйзера, 40-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/482.

Коротко про проект «Дитячий (спортивний) комплекс по вулиці Миколи Закревського, 85»: встановлення майданчику по вулиці Закревського, 85 дозволить фізично та духовно розвивати дитину в правильному напрямку, без небезпеки завдати йому серйозну фізичну травму. Різні турніки і гірки розвивають фізичні дані. Дитячі гойдалки дозволяють розвинути вестибулярний апарат, при цьому, радіючи з друзями. Також це місце, в якому дитина знаходить собі нових друзів, зміцнює дружбу. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/520.

Коротко про проект «Капітальний ремонт актової зали в школі № 263»: капітальний ремонт актової зали у ЗНЗ № 263 Деснянського району по вул. Сабурова, 19. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/529.

Коротко про проект «Заміна вікон в школі № 263»: пропонується провести заміну вікон в загальноосвітньому навчальному закладі № 263 Деснянського району по вулиці Сабурова, 19-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/532.

Коротко про проект «Заміна вікон в школі № 321»: заміна вікон в ЗНЗ № 321 Деснянського району по вул. Драйзера, 40-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/533.

Коротко про проект «Капітальний ремонт спортивної зали в школі № 250»: капітальний ремонт спортивної зали у спеціалізованій школі № 250 Деснянського району по просп. Маяковського, 49-Б. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/536.

Коротко про проект «Реконструкція «Липової алеї» 3-й мікрорайон ж/м Троєщина Деснянського району»: реставрація та збереження існуючої зеленої території загального користування між будинками: №№ 15-А,15-Б, 15-В, 17-А,17-Б, 17-В,17-Г,17-Д по просп. Маяковського, будинками: №№ 12-А, 12-Б, 14-А, 14-Б по вул. Каштановій та будинками: №№ 14,16 по вул. Бальзака, задля забезпечення рекреаційних та культурно-естетичних потреб мешканців району з подальшим благоустроєм, озелененням та відновленням паркової інфраструктури. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/540.

Коротко про проект «СКВЕР НА вул. ОНОРЕ ДЕ БАЛЬЗАКА З ВСТАНОВЛЕННЯМ КОМПОЗИЦІЇ «ВІНЧАННЯ»: створення скверу між житловими будинками по вул. Бальзака, 12 та вул. Каштановій, 14-А. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/556.

Коротко про проект «Громадський бюджет дітям Деснянського району (ГБ-Kids)»: учасники ЗНЗ №№ 238, 248, 263, 292, 294, 306, СШ №№ 247, 250, 251, 264, 277, 307, 320, гімназії №№ 39, 283, «Троєщина», ліцею № 293. Автори хочуть надати можливість учням подавати проекти, які будуть спрямовані на покращення їх шкільного життя. Щоб саме діти пропонували ідеї, залучались підтримкою та здобували голоси. При цьому їм потрібно буде об’єднуватись, що сприятиме розвитку корисних навичок та вміння співпрацювати. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/596.

Коротко про проект «Реабілітаційний центр для мешканців Деснянського району»: відновлювальне лікування після тяжких травм, поранень та операцій, захворювань серцево-судинної, нервової та ендокринної системи, опорно-рухового апарату. Проект планується реалізувати в КНП «ЦПМСД № 2» по вул. Драйзера, 19. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/613.

Коротко про проект «Спортивне містечко»: на базі шкільного стадіону ЗНЗ № 259 Деснянського району по просп. Маяковського, 21-Г створити спортивне містечко зі спеціальними майданчиками. Кожна площадка призначена для проведення різних видів спорту (роледром, вуличний хокей, спеціальне обладнання для занять екстремальними видами спорту (ролерспорт, скейтбордінгу, велотріал), а також столи для настільного тенісу. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/614.

Коротко про проект «Спортивний клуб «SEN-BIN». Професійне екіпірування карате – крок до твоєї перемоги»: карате WKF є одним з тих видів спорту, де результативність та безпека тренувально-змагальної діяльності безпосередньо залежить від якості обладнання екіпіровки та форми одягу каратиста. Планується професійне екіпірування розмістити у спеціалізованій школі № 277 Деснянського району по вул. Сабурова, 6. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/616.

Коротко про проект «Спортивний клуб «SEN-BIN». Сучасний спортивний інвентар та обладнання для занять карате»: одним з важливих напрямів, які визначають прогрес сучасного спорту, є розробка та використання нового спортивного інвентарю та обладнання. Це суттєво впливає не тільки на зростання спортивних досягнень, але й на змінення спортивної техніки, тактики, а також методики підготовки спортсменів. Планується сучасний спортивний інвентар та обладнання розмістити у спеціалізованій школі № 277 Деснянського району по вул. Сабурова, 6. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/617.

Коротко про проект «Футбольне поле - Спортивне містечко»: реконструкція шкільного футбольного поля розміром 60х40 у європейській якості з облаштуванням штучного покриття для відновлення уроків з фізкультури по темі «футбол». У позашкільний час юні та дорослі мешканці, футбольні клуби району матимуть можливість безкоштовно тренуватися та пропагувати здоровий спосіб життя. Проект планується реалізувати на території ЗНЗ № 259 Деснянського району по просп. Маяковського, 21-Г. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/622.

Коротко про проект «Нове приміщення для відділу РАЦС Деснянського району м. Києва»: відсутність доступного та сучасного приміщення РАЦС Деснянського району – найбільшого району міста Києва, незручність розташування нинішнього приміщення установи (третій поверх будівлі без ліфта та вузькі сходові клітини в незадовільному стані) свідчить про потребу у новому більш зручному приміщенні з розташуванням на першому поверсі по просп. Маяковського, 15. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/623.

Коротко про проект «Реконструкція стадіону на території спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 320»: даний проект передбачає реконструкцію стадіону, комбінованого спортивного майданчику, будівництво спортивного атлетичного комплексу на території спеціалізованої школи № 320 Деснянського району по вул. Будищанській, 8. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/635.

Коротко про проект «ТВОЯ БЕЗПЕКА»: згідно статистики останні роки щорічно відбувається зростання кількості злочинів у Деснянському районі. Основними групами ризику є звичайні громадяни. Найбільше зростає кількість вуличних грабежів, розбоїв та випадків шахрайства. Під ризиком не лише здоров’я, але квартири, автомобілі та навіть велосипеди мешканців міста. Правоохоронні органи не мають достатніх сил, аби самостійно контролювати ситуацію на вулицях. В той же час більшість громадян були свідками та учасниками ефективної самоорганізації під час подій Революції Гідності. Залучення мешканців міста до волонтерських патрулів дозволить вирішити проблему браку комунікацій між людьми та покращення вуличної безпеки. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/824.

Коротко про проект «Дитячий майданчик»: проект передбачає створення дитячого майданчика по вул. Мілютенка, 9. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/851.

Коротко про проект «Комп’ютерні комплекси (1+15) для 14 шкіл Деснянського району»: проект передбачає забезпечення 14 шкіл району – гімназії № 39, ЗНЗ №№ 238, 248, 263, 282, 294, 306, СШ №№ 207, 247, 250, 251, 264, 277, 320 інноваційними комп’ютерними комплексами з можливістю використання їх для вивчення англійської мови. Переглянути детальніше проект та проголосувати за нього ви маєте можливість за посиланням – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/882.

Віддай свій голос за проекти, які змінять Деснянський район!    


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux