Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Від серця – до серця!

Опубліковано 23 липня 2020 року о 15:36
фото

 

«Від серця – до серця!». Так коротко можна було б охарактеризувати діяльність Деснянської районної організації Товариства Червоного Хреста. Тут завжди готові прийти на допомогу тим, хто її потребує – від роками прикутих до ліжка інвалідів, до тих, хто просто потребує доброго слова та участі.

 

Зараз на обслуговуванні Деснянської організації Товариства Червоного Хреста України знаходиться більше 3 тисяч деснянців пільгових категорій – інвалідів, ветеранів війни та праці, малозахищених верств населення.

 

«Ми працюємо за різноманітними державними програмами – «Патронажна сестра», «Безкоштовні аптечки», «Донорство», «Навчання населення першої допомоги»; реалізовуються проект Міжнародного молодіжного форуму волонтерів Червоного Хреста, Глобального фонду «Зупинимо туберкульоз в Україні», «Регіональна ініціатива з питань ВІЛ/СНІД в Східній Європі та Азії», – говорить голова Деснянської районної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Романюк, звітуючи про роботу організації на VI-й звітно-виборчій конференції.

У Деснянській організації Червоного Хреста сьогодні працюють банк одягу, масажне ліжко Нуга Бест, функціонує прокат медичного інвентарю – палиці, інвалідні візки, ролатори, безкоштовно можна отримати підгузки дитячі та дорослі. У Школі першої допомоги формуються групи на тренінги, а також виїзні майстер-класи з першої допомоги в школах.

 

Одними з перших червонохрестівці включилися у роботу з надання захисних масок, рукавичок, дезінфікуючих засобів, наборів першої необхідності підприємствам, організаціям Деснянського району, малозахищеним верствам населення в період карантинних заходів. Сьогодні діяльність організації також спрямована і на збереження первинних організацій, збільшення надання медичних послуг, інформаційно-просвітницьких заходів, заходів з навчання населення наданню першої медичної допомоги.

 

Високо оцінила роботу червонохрестівців і в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

 

«На основі прийнятих про співпрацю угод організація успішно співпрацює з громадськістю, освітньою мережею, благодійними фондами, державними установами, що підвищує ефективність її діяльності. Завдяки об’єднанню зусиль всіх профільних служб налагоджено гідний рівень соціального захисту малозахищених верств населення Деснянського району», – сказала Ірина Алєксєєнко.

 

Довідково.

 

Відбулась VI-а звітно-виборча конференція Деснянської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві.

 

За результатами конференції визначено, що Деснянська районна організація Товариства Червоного Хреста України в м. Києві у 2015-2020-му роках проводила ефективну роботу з усіх напрямків діяльності згідно Статуту Товариства Червоного Хреста України та Стратегії Червоного Хреста.

 

Більшістю голосів головою Деснянської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві знову обрано Валентину Романюк.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux