Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Деснянському районі за літній період оздоровлено близько 20 тисяч дітей пільгових категорій.

Опубліковано 18 жовтня 2013 року о 16:53
фото

 

На виконання завдань Президента України щодо вдосконалення роботи  соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення у Деснянському районі за літній період оздоровлено близько 20 тисяч дітей пільгових категорій.

У першочерговому порядку було організовано оздоровлення дітей пільгових категорій. З 27 травня по 18 червня  2013 року було організовано роботу 10 таборів з денним перебуванням дітей на базі закладів освіти, в яких відпочили 908 дітей шкільного віку (201  дитина пільгових категорій), протягом літнього оздоровчого періоду дошкільні навчальні заклад та школи дитячі-садочки переведено на санаторне харчування (в цей період заклади відвідали 11 тисяч 300 дошкільнят).     

Учасники команд-переможниць конкурсу команд веселих та кмітливих юних пожежних закладів освіти району та міста, переможці фестивалю-конкурсу «Українська кухня» та конкурсу літературної творчості «Лист до мами», лідери учнівського самоврядування закладів освіти Деснянського району відпочили в Дитячому оздоровчому таборі «Веселка» (м.Скадовськ) та у Міжнародному дитячому центрі «Артек».

Протягом червня в Центрі дитячої та юнацької творчості для дітей дошкільного, молодшого та середнього шкільного віку вперше працював літній клуб дозвілля «Канікули», який відвідали 143 дитини. На базі Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 1 по 12 липня та з 5 по 16 серпня 2013 року було організовано культурно-відпочинкову програму для дітей-сиріт, дітей, які позбавлені батьківського піклування; дітей, які перебувають на обліку, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах; дітей з девіантною поведінкою та з сімей, які знаходяться під соціальним супроводом; дітей-інвалідів; дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей.

За ініціативи голови Деснянської райдержадміністрації  Станіслава Прокопенка протягом літнього періоду було забезпечено організацію та проведення 29 заходів з організації спортивного, культурно-масового дозвілля мешканців району за місцем проживання.

Також по путівках, наданих міськими галузевими управліннями, службами та центрами відпочило 384 дитини пільгових категорій; районним управлінням охорони здоров’я протягом літа було забезпечено санаторно-курортне лікування 313 дітей.

Протягом літнього періоду 2013 року Деснянською райдержадміністрацією, установами і закладами району за всіма напрямками оздоровлення та в межах виділених коштів і путівок, а також за рахунок батьківських коштів та інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством, було оздоровлено 19 тисяч 99 дітей Деснянського району.                                       


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux