Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Спортивні ігри для дітей та молоді Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Деснянського району ВІДБУЛИСЯ!!

Опубліковано 13 травня 2024 року о 15:34
фото


Змагання тривали 5 днів і охопили 8 різних видів спорту та спортивних вправ: армреслінг, настільний теніс, метання снаряду, дартс, стрільбу з лука, легку атлетику, стрільбу з сарбакану (духової трубки) та метання списа.

Кожен день діти пробували свої сили у різних видах спорту та змагалися за звання найкращого.

Також на минулому тижні усі бажаючі мали можливість активно провести час, беручи участь в різноманітних естафетах, руханках, спортивних та рухливих іграх. Не залишилися поза увагою і батьки, які теж мали можливість активно відпочити, спробувавши цікаві види спорту.

В будь-якій фізичній активності, що відбувалася минулого тижня, юних спортсменів супроводжували кваліфіковані наставники - співробітники Центру та запрошені професійні спортсмени та тренери.

Вони допомагали дітям та батькам не просто спробувати певний вид спорту, а й опанувати його основи в технічно вірному варіанті. Кожен учасник цих спортивних ігор не просто покращував свої фізичні якості.

Діти вчилися боротися, в першу чергу із самим собою – боротися із своїми страхами, невпевненістю, розгубленістю. Вчилися бачити інших, чути і розуміти як дорослих, так і однолітків.

Вчилися досягати мети разом, незважаючи на жодні перепони. І кожен виніс з цих змагань свою важливу перемогу.

Спортивні ігри відбувалися за підтримки Федерації стрільби з лука міста Києва, а саме майстра спорту України зі стрільби з лука, професійної спортивної судді та співзасновника Федерації - Терлецької Наталії Сергіївни; депутата Київської міської Ради Зубка Юрія Григоровича та Спортивно-розважального комплексу "Х-Рark".

Саме на чудовій території "Х-Park" відбулись заключні змагання з метання списа та настільного тенісу і церемонія закриття змагань та нагородження! На церемонію нагородження завітала неймовірна гостя – дворазова олімпійська призерка зі стрільби з лука Садовнича Олена Анатоліївна!

Вона привітала усіх призерів та учасників, батьків, співробітників Центру, сказавши багато теплих та мотивуючих слів. А отримати нагороду за перемогу у змаганнях стало для кожного юного спортсмена надзвичайно приємним подарунком. Вітаємо усіх переможців, призерів та учасників!!!

Висловлюємо величезну подяку:

– адміністрації Спортивно-розважального комплексу "Х-Рark" за надане поле для проведення змагань з метання списа, площадку та обладнання для проведення змагань з настільного тенісу та місце для проведення церемонії нагородження, і загалом за надану можливість активно відпочити!!!

- Федерації стрільби з лука міста Києва - Садовничій Олені Анатоліївні за потужну підтримку та мотивацію!!!

- Дубовику Андрію, Рябченко Юлії та Банановій Валерії за активну участь та допомогу в організації змагань зі стрільби з лука та метання списа!!!


https://www.facebook.com/desn.rda/posts/pfbid02o8nTUo2YjuubQrjSg1gf39yKbyGnZrytp8YZaHemoTGHvP4hfQsKoN7hJSC4x94Jl


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux