Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Реалізовано ініціативи Деснянської райдержадміністрації з удосконалення організації дорожнього руху

Опубліковано 25 листопада 2019 року о 18:08
фото

 

 

Серед наймасштабніших ініціатив Деснянської райдержадміністрації з покращення транспортного забезпечення – проведення реконструкції транспортної розв’язки в одному рівні на перехресті вулиць Каштанова – Бальзака з влаштуванням двостороннього руху по вул. Бальзака (II-й етап. Будівельні роботи продовжуються); реконструкція транспортної розв’язки просп. Ватутіна – вул. Бальзака з організацією додаткових з’їздів на просп. Ватутіна; моделювання руху транспорту на ділянці Броварського проспекту (від вул. Братиславської до вул. Мурманської), вул. Кіото (від вул. Мурманської до вул. Шолом-Алейхема) та вул. Братиславської (на ділянці від вул. Шолом-Алейхема до Броварського проспекту); удосконалення організації дорожнього руху на заїздах у 20-му мікрорайоні на перетині вулиць Закревського та Милославської та лівий поворот з вулиці Милославської.

 

Про це під час апаратної наради у в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергія Снопкова за участю керівників комунальних підприємств району та структурних підрозділів Деснянської РДА повідомив завідувач сектору з питань розвитку транспортної інфраструктури Деснянської РДА Сергій Компанець.

 

Також Сергій Компанець детально зупинився на проблемних питаннях, зокрема, облаштуванні доріг місцевого значення навколо 20-го мікрорайону (підготовлено проект розпорядження про визначення Деснянської РДА замовником будівництва, який зараз проходить погодження в КМДА) та впровадженні світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Карла Маркса – Бальзака (виконано проект, який пройшов експертизу та визначена вартість робіт).

 

Разом з тим, за інформацією начальника комунального підприємства по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району Сергія Головченка, виконано поточний (дрібний) ремонт 15735 м² асфальтового покриття; поточний (середній) ремонт 14740 м² асфальтового покриття (ремонт вул. Драйзера від вул. Бальзака до вул. Радунської); ямковий ремонт 1926 м² асфальтового покриття; облаштовано 10 наземних пішохідних переходів пониженими бортовими каменями (безбар’єрне середовище) з використанням тактильної плитки та влаштовано 1 острівець безпеки.

 

Довідково.

 

Деснянською райдержадміністрацією спільно з КП «Центр організації дорожнього руху» проведено аналіз проблемних місць на вулично-дорожній мережі та напрацьовано відповідні пропозиції щодо підвищення рівня його

безпеки. Вказані пропозиції стосуються удосконаленню організації дорожнього руху.

 

На території району триває реалізація проекту «Комплекс заходів з благоустрою та облаштуванням зупинок громадського транспорту в місті Києві». Усього на території району заплановано встановлення 127 сучасних зупинок громадського транспорту з павільйоном очікування та кіоском з продажу проїзних документів та інших товарів чи послуг. Так, встановлено 51 зупинковий комплекс, до кінця року буде облаштовано ще 20 зупинок громадського транспорту.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux