Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Реалізація проекту – приклад втілення в життя органами самоорганізації населення (ОСН) спільно з міською та районною владою ініціатив мешканців району – Ірина Алєксєєнко

Опубліковано 23 жовтня 2020 року о 14:58
фото

 

Проект «Облаштування спортивних майданчиків та встановлення вуличних тренажерів між будинками № 12-14 по вулиці Марини Цвєтаєвої у Деснянському районі» ОСНу комітет мікрорайону «Милославський» став переможцем міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2020-го року.

Вчора відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика. Реалізація проекту – приклад втілення в життя органами самоорганізації населення (ОСН) спільно з міською та районною владою ініціатив мешканців району, якісного виконання власних повноважень.

Привітали мешканців району, прихильників занять спортом та здорового способу життя з відкриттям ще однієї спортивної локації в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» Ірина Бойко.

«Цього року 8 проектів ОСНів Деснянського району стали переможцями міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Щиро вітаю всіх переможців, більшість з проектів вже реалізовано за допомогою комунальних служб району, підтримки міської та районної влади. Три проекти спрямовані на розвиток спорту, адже заняття спортом, фізичною культурою допомагають підтримувати хорошу фізичну форму. А як відомо: у здоровому тілі – здоровий дух. А якщо є можливість займатися спортом та фізичними вправами на прекрасних тренажерах та недалеко від місця проживання – це взагалі дуже зручно. Вітаю вас з реалізацією задуманого», – звернулася до присутніх в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

Керівник ОСНу «Милославський» Євген Шкулій подякував комунальників та Деснянську райдержадміністрацію за підтримку та допомогу у облаштуванні спортивного майданчика.

«Сьогодні реалізовано ще один наш проект – облаштування спортивного майданчика та встановлення вуличних тренажерів в межах будинків № 12-14 по вулиці Цвєтаєвої. На створення нового проекту надихнув попередній наш досвід з облаштування спортивного майданчика «Місто спорту», який користується попитом серед мешканців мікрорайону, адже місць для активного дозвілля та вуличних занять спортом все ще не вистачає. Ми щиро вдячні за підтримку у реалізації проекту КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду та керівництво Деснянської райдержадміністрації», – сказав керівник ОСНу «Милославський» Євген Шкулій.

Довідково.

Ще два проекти ОСНів Деснянського району, які спрямовані на розвиток спорту, стали переможцями міського конкурсу проектів та програм розвитку

місцевого самоврядування 2020-го року: «Футбольні змагання серед дитячих команд (діти 2010-2014 років народження)» (комітет мікрорайону «Новодеснянський»); «Троєщина Спортивна. Змагання з футболу серед юнаків (2006-2009 років народження)» (Комітет мікрорайону «Контакт»).

Міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування було започатковано у 2012-му році. Цьогорічний конкурс відбувався протягом квітня-липня 2020-го року. Відповідний перелік переможців затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 1119. Кошти на реалізацію проектів та програм розвитку місцевого самоврядування передбачені у міській цільовій програмі «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2020-2022 рр.» та у бюджеті міста Києва на 2020-й рік.

На міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування в цьому році кияни подали 56 проектів на загальну суму понад 5,6 мільйона гривень.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux