Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Прошу керівників закладів освіти дотримуватися всіх рекомендацій щодо організації роботи в умовах адаптивного карантину – Ірина Алєксєєнко

Опубліковано 27 серпня 2020 року о 16:22
фото

 

Виконуюча обов’язки голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко напередодні нового навчального року звернулася до керівників закладів освіти Деснянського району, взявши участь у освітній онлайн-конференції.

 

– Доброго дня, шановні освітяни! Наша традиційна освітня конференція напередодні нового навчального року сьогодні не зовсім традиційна і проходить у онлайн-форматі.

 

Незвичним буде і цей навчальний рік, до якого ми всі повинні бути максимально готові не тільки щодо проведення та завершення капітальних ремонтів харчоблоків, місць загального користування, спортивних майданчиків, придбання парт, меблів, дидактичних матеріалів і таке інше, а й перш за все у створенні нормального морально-психологічного клімату у навчальних закладах.

 

Також постійно обговорюється алгоритм дій, опрацьовуються заходи для попередження розповсюдження інфекції. Знаю, що всі заклади освіти району придбали санітайзери та дезинфікатори, безконтактні термометри для проведення скринінгу. Все це повинно бути у достатній кількості.

 

В районі успішно впроваджуються міські освітні програми, проєкти Громадського бюджетування. Завдяки ініціативам киян маємо можливість покращити матеріально-технічну базу навчальних закладів та створити комфортні умови для навчання, занять фізичною культурою та спортом, розвитку творчих здібностей школярів. Вже розпочато голосування за громадські проєкти, тому долучайтеся.

 

Для прикладу скажу, що в цьому році відремонтовано харчоблоки у 23-х школах та 6 садочках. Школярі та вихованці дошкільних навчальних закладів зможуть отримувати ще більш якісне харчування.

 

2020-й рік став значним випробуванням для освітян. Ви відкрили в собі нові творчі здібності, таланти у світі сучасних технологій діджиталізації для забезпечення якісного та безперервного освітнього процесу під час дистанційного навчання в умовах карантинних обмежень.

 

Так, вчитель-практик Анна Ляшенко проводила онлайн-уроки, ділячись досвідом з вчителями країни, інших держав, за що нагороджена Подякою Президента України та Міністерства освіти України. Випускниця гімназії «Троєщина» Валерія Базик отримала 796 балів із 800 можливих на ЗНО, здавши хімію та біологію – на відмінно, отримавши максимальні 200 балів.

 

І надалі продовжуйте розвивати всі можливі канали комунікації для зберігання соціальної дистанції та ефективного навчання.

 

Лише злагоджена командна робота та індивідуальна відповідальність кожного учасника освітнього процесу допоможе нам якісно та безпечно продовжувати навчання та виховання молодого покоління. Власний приклад дорослих – найкращий стимул для дітей.

 

Вдячна кожному з Вас за професіоналізм, організованість та готовність до змін. Бажаю Вам здоров`я, наснаги, творчих злетів, гарних розуміючих учнів та їх батьків, успіхів у вашій діяльності та мирного неба над головою. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux