Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Підведено підсумки «Ліги дворового футболу» Деснянського району

Опубліковано 11 червня 2019 року о 09:23

 

Завершилася чергова, шоста Першість з футболу серед команд Деснянського району «Ліга дворового футболу».

Дворовий футбол розширює свої межі, переміщаючись з дворів на спортивні арени європейського зразка, яким сьогодні є оновлений Центральний стадіон Деснянського району.

Так цього разу у змаганнях взяли участь 417 учасників у складі 37-и команд у 4-х вікових категоріях: суперліга – дорослі, юніори U-16, U-14, U-11. Наймолодші учасники – U-11 (2008-2010 років народження), команди «Вигурівщина», «Алмаз», «Єдність», «Титан» брали участь в рамках футбольного фестивалю (всі команди були нагородженні медалями, дипломами та подарунками).

Відкрили змагання відомі українські футболісти, легенди київського «Динамо» Володимир Мунтян та Володимир Безсонов. Вони привітали учасників змагань та побажали їм чесної боротьби та перемоги.

Привітав учасників змагань і заступник голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков.

«Щиро вітаю всіх учасників футбольного турніру. Вже вшосте за титул переможця змагаються прихильники чудового виду спорту – футболу. Прекрасно, що наші юні деснянці – не просто просиджують без діла у дворах, вони грають у цю прекрасну гру. Саме дворовий футбол дав путівку у великий спорт багатьом відомим футболістам. Бажаю вам сьогодні перемоги, і головне – не зраджуйте своєму улюбленому виду спорту», – сказав Сергій Снопков.

У категорії U-14 (2005-2007 років народження) втретє поспіль перемогу здобула команда ДЮФК-8, друге місце у «TIGERS», третє –у команди  Лісового масиву «White Boys».

Переможцем турніру у віковій групі U-16 (2003-2004 років народження) уп’яте стала команда ПСТ-4 футбольного клубу «TIGERS». Друге місце у команди ДНК, третє – у «Paradise Block».

У Суперлізі (дорослі) участь взяли 18 команд, що були розділені на 3 групи по 6 команд. У фінальних поєдинках зустрічалися переможці груп та найсильніша команда, що посіла 2-е місце.

За підсумком змагань переможцем стала команда «Арсенал» (Київ), що у фіналі перемогла багаторазових переможців змагань «Інтер» (з рахунком 2:1). У матчі за 3-тє місце «Юніор-Київщина» у серії пенальті здолали команду «Титан» та завоювали бронзові нагороди.

В індивідуальних номінаціях перемогу здобули: кращий воротар: Максим Жук (ДЮФК-8, U-14), Антон Стельмашенко (ПСТ-4, U-16), Віктор Кракович («Інтер», Суперліга); кращий бомбардир: Роман Волощук («White Boys», U-14), Даніїл Руденко (ПСТ-4, U-16), Микола Давиденко («Титан», Суперліга); кращий гравець: Андрій Семенюк («TIGERS», U-14), Максим Ворона («Троєщина», U-16), Олександр Семенюк («Арсенал» Київ, Суперліга)

Переможці та призери змагань отримали кубки, медалі, футбольні м’ячі та сертифікати від партнера чемпіонату піцерії «Domino`s».

Довідково.

Змагання проходили протягом травня-червня на оновленому Центральному стадіоні Деснянського району по вулиці Драйзера, 2-Б.

Організатори – Федерація дворового футболу м. Києва, Центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Деснянського району за підтримки депутатів Київради Юрія Зубка, Ганни Старостенко, Сергія Артеменка, Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації, Спілки ветеранів АТО та  Афганістану Деснянського району, громадської організації «Ветерани ФК «Динамо» Київ», БК «Київміськбуд», мережі піццерій «Domino’s Pizza».

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux