Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Останні новини Деснянської районної філії Київського міського центру зайнятості

Опубліковано 22 листопада 2019 року о 11:15
фото

 

З метою донесення до підприємств м. Києва інформації щодо шляхів співпраці Державної служби зайнятості з роботодавцями, фахівцями столичної служби проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна компанія, в тому числі проведення виїзних консультацій безпосередньо до роботодавців.

Так, для обговорення можливостей співпраці в різних напрямках на території Банкнотно-монетного двору Національного банку України відбулася робоча зустріч генерального директора та представників відділу роботи з персоналом підприємства з директорами Київського міського центру зайнятості і Деснянської районної філії КМЦЗ та представниками відділів взаємодії з роботодавцями відповідно.

Банкнотно-монетний двір Національного банку України – один з провідних роботодавців столиці, який виготовляє банкноти, монети масового обігу, пам’ятні та ювілейні монети з дорогоцінних та кольорових металів, державні та відомчі нагороди, нагрудні знаки, пам’ятні медалі, високозахищені цінні папери та документи суворого обліку усіх видів, художні поштові марки, різноманітну сувенірну продукцію.

Потужності Банкнотної фабрики – 1,5 мільярди банкнот або іншої захищеної друкованої продукції. Річна потужність Монетного двору становить 1 мільярд обігових і розмінних монет, 1 мільйон ювілейних і пам’ятних монет та 200 тисяч орденів та медалей. Чисельність персоналу підприємства на сьогодні складається з понад 1200 осіб. На разі підприємство має нагальну потребу у кухарі та трактористі.

В ході зустрічі представниками служби зайнятості був представлений весь перелік надання послуг роботодавцям, в тому числі сучасний сервіс – «Електронний кабінет роботодавця», визначались шляхи подальшої взаємовигідної співпраці.

По закінченню зустрічі сторони домовилися про співпрацю з метою укомплектування вільних робочих місць на засадах рекрутингу за допомогою служби зайнятості.

Також з метою привернення уваги до проблем зайнятості людей з інвалідністю, забезпечення інклюзії та рівності у суспільстві в приміщенні Деснянської районної філії КМЦЗ відбулася інформаційно-консультаційна нарада з роботодавцями на тему: «Дієві форми співпраці державних установ та

роботодавців з метою укомплектування персоналом, а саме особами з особливими потребами».

В даному заході взяли участь соціальні партнери – Київське міське відділення фонду соціального захисту інвалідів та Київський міський центр соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів, а також роботодавці, які не виконали норматив робочих місць по працевлаштуванню інвалідів та підприємство, яке є прикладом успішного укомплектування персоналом з числа осіб з особливими потребами, а саме Розрахунковий департамент ПрАТ «АК «Київводоканал».

Одними з питань обговорення є виконання вимог ст. 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні»; можливості перенавчання осіб з інвалідністю з метою підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та взаємодія центру зайнятості з роботодавцями, державними органами і установами щодо працевлаштування людей з особливими потребами.

В ході проведення наради відбулося обговорення ситуації на ринку праці як по нашому районі, так і по столиці в цілому, можливості допомоги служби зайнятості в укомплектуванні кадрами саме особами з особливими потребами, надано інформацію щодо оновлених послуг служби зайнятості – підбору персоналу на засадах рекрутингу, нових електронних сервісів для більш дієвих комунікацій з роботодавцями.

В свою чергу, роботодавці розповіли про проблеми, існуючі на підприємствах району та висловили своє бачення щодо інноваційних підходів в роботі служби та майбутньої співпраці зі службою зайнятості.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux