Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Олександр Попов та Станіслав Прокопенко зустрілися з мешканцями Деснянського району.

Опубліковано 20 вересня 2013 року о 15:48
фото

 

Вчора увечері відбулася зустріч голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та голови Деснянської райдержадміністрації Станіслава Прокопенка із  мешканцями Деснянського району.  

Зустріч пройшла на вулиці Маяковського. Під час зустрічі було обговорено перспективи будівництва 4-ї лінії підземки. Деснянці вкотре акцентували на актуальності вирішення транспортної проблеми – будівництві лінії метро у Деснянському районі.

 «Вирішуючи проблему транспортного сполучення через будівництво нової лінії метрополітену, ми водночас робимо ставку на створенні промислового вузла «Київська бізнес-гавань» у Деснянському районі. Це дасть можливість не лише суттєво збільшити кількість робочих місць та підняти рівень соціального захисту мешканців лівого берега, але й сприятиме економічному розвиткові всього міста», – наголосив Олександр Попов.

Проект «Київська бізнес-гавань» передбачає облаштування індустріального парку в Деснянському районі на земельній ділянці, яка включає землі Троєщинського промислового вузла та земельну ділянку, обмежену з заходу вулицею Закревського, з півдня та сходу – вулицею Пухівською, а з півночі – межами міста Києва. Мета створення індустріального парку – збільшення обсягів залучених у реальний сектор економіки прямих інвестицій; підвищення продуктивності економіки міста; 
створення нових робочих місць, збільшення можливостей для малого та середнього бізнесу за рахунок виникнення нових виробничих потреб і зв’язків; створення інженерно-транспортної інфраструктури для бізнесу.

Крім обговорення транспортної проблеми голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко також під час зустрічі перевірив якість виконання ремонту покрівель у будинках 20-а та 20-б по проспекту Маяковського. З приводу їх протікання  мешканці  зверталися до ЖЕКів та КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду». Ремонт покрівель, фасадів, благоустрій прибудинкових територій було проведено в рамках підготовки будинків до осінньо-зимового періоду. Станіслав Прокопенко особисто перевірив якість виконаних робіт.

– Питання, з якими мешканці району звертаються до органів влади, в основному стосуються благоустрою Деснянського району та покращення стану районного житлово-комунального господарства. Кожного дня об’їжджаючи район, зустрічаючись з мешканцями, переконуюсь в тому, що забезпечення якісних умов життя громадян – одне з основних завдань районної влади, яке перед нами сьогодні ставить і Президент України Віктор Янукович. Тому намагаюся тримати вирішення питань, з якими звертаються до нас мешканці, на особистому контролі, –  сказав під час зустрічі Станіслав Прокопенко.

Практику регулярних зустрічей з мешканцями району голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко започаткував одразу ж після призначення на посаду. Під час зустрічей виявляються проблемні питання, обговорюються перспективи економічного та соціального розвитку Деснянського району на наступний рік.

Крім того, під час зустрічі мешканці району обговорили особливості впровадження таких важливих соціальних проектів, як «Картка киянина» та пільгове медичне страхування через Муніципальну лікарняну касу. Олександр Попов закликав киян активніше долучатися до міських ініціатив.

1

2

3

4

5

6


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux