Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«МОЛОДЬ – ЦЕ СИЛА! СПІЛЬНО ДО ПЕРЕМОГИ!»!

Опубліковано 20 жовтня 2023 року о 15:42
фото

Під таким гаслом 18 жовтня 2023 року у нашому районі в Муніципальній галереї мистецтв ЦРБ імені П. Загребельного у сімейній та творчій атмосфері пройшла захоплива та насичена інформаційно-дискусійна платформа: «Творимо молодіжну політику Деснянського району разом. Зустріч. Обговорення. Прийняття рішень».

Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація спільно з найактивнішими представниками громадських організацій нашого району об’єдналися, щоб провести таку цікаву ініціативу. Захід пройшов за сприяння Управління молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, Добровольчого формування територіальної громади № 31 Деснянського району м. Києва, Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації, Муніципальної галереї мистецтв ЦРБ імені П. Загребельного, ГО «Мистецький центр «Тріумф».

Молодь є важливою складовою сучасного суспільства, носієм інтелектуального потенціалу, потужним фактором соціально-економічного прогресу і майбутнім будь-якої держави.

Ключовими темами інформаційно-дискусійної платформи визначено: «Сучасна молодь», «Волонтерська діяльність», «Громадянське суспільства». На інформаційно-дискусійну платформу завітав в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Олександр Плясецький та наголосив на сприяння у підвищенні рівня компетентностей молоді, у тому числі громадянських; в активізації залучення до процесів ухвалення рішень, зміцнення соціальної згуртованості молоді в Деснянському районні.

Розпочався захід з подяки нашим захисникам та захисницям за можливість проведення таких соціальних, культурно-мистецьких заходів. Та вшанування хвилиною мовчання наших хлопців та дівчат, які поклали своє життя за вільну і незалежну Україну. Усі присутні спільно виконали Гімн України.

Дякуємо усім учасникам та хочемо поділитись з вами результатами проробленої роботи.

Модераторами та співмодераторами інформаційно-дискусійної платформи були Олександр Тадля («Мистецький центр «Тріумф»), у вступні частині наголосив на підтримку та реалізацію проектів, функціонування молодіжних центрів, соціального, культурно-мистецького співробітництва.

Начальник Управління у справах молоді та спорту Деснянської РДА Кирило Бойко, який представив актуальні питання молодіжної політики.

Голова Громадської ради Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Артур Аракелян, який з акцентував на створення молодіжної ради при Деснянській районній в місті Києві державної адміністрації.

Командир підрозділу «Вогонь» Добровольчого формування територіальної громади № 31 Деснянського району м. Києва, Президент благодійного фонду «Незалежна Країна» Олександр Гоцуляк сформував своє бачення залучення молоді до волонтерства в умовах війни.

Командир роти «Вовки» Добровольчого формування територіальної громади № 31 Деснянського району м. Києва, радник в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Бабак наголосив, що молодь орієнтується на бізнес, оскільки вони мають більше потенціалу для подальших інвестицій у власну справу.

Віталій Кохан (Капітан «Байрактар») рота «Вовки» Добровольче формування територіальної громади № 31 Деснянського району м. Києва презентував своє бачення інформаційної політики в умовах російсько-української війни.

А Олександр Лашин (Заслужений майстер сорту України, найсильніша людина світу, радник в.о. голови Деснянської райдержадміністрації) представив своє бачення теми молоді і спортивної реабілітації ветеранів російсько-української війни.

А також усі присутні мали змогу насолодитися співом молодих та талановитих виконавців студентів факультету музичного мистецтва (керівник - декан Петро Богоніс), кафедри естрадного співу (керівник - завідувач кафедри Андрій Фурдичко) Київського національного університету культури і мистецтв).

А також послухати класичну та народну музику від Ансамблю флейт «Чарівна флейта» Дитячої музичної школи №36 міста Києва (Керівник Іван Чайковський. Концертмейстер Ольга Чайковська) та сучасні і народні пісні від вокально-хорового гуртка «Струмочок» Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району в місті Києві.

І заключним виступом усіх вразили Олексій Зінченко та Андрій Забіяка з роти «Вовки» ДФТГ 31, які виконали для присутніх власні патріотичні пісні.

Дякуємо усім хто долучився до інформаційно-дискусійної платформи: «МОЛОДЬ – ЦЕ СИЛА! СПІЛЬНО ДО ПЕРЕМОГИ!».

«Творимо молодіжну політику Деснянського району разом. Зустріч. Обговорення. Прийняття рішень». Ми об’єднанні для добрих та змістовних справ! Це лише перші кроки до нашої спільної перемоги! Бажаємо усім нам патріотичних вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Слава Україні, ГЕРОЯМ СЛАВА!

https://www.facebook.com/desn.rda/posts/pfbid037Q7fias4HebVryCD5apf9jZTRy7Hu8YHB6B8XnKmPFPk8vFAMn1WGYPK2FHAjQakl


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux