Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Книга – у подарунок

Опубліковано 29 липня 2020 року о 15:47
фото

 

Дитяча письменниця Катерина Кулик зробила чудовий подарунок читачам бібліотеки № 115 Деснянського району , подарувавши свою книгу.

 

Катерина Кулик – член Національної Спілки Письменників України, Лауреат Dnipro Book Fest 2019 (книга «12 Місяців або Все про Дивовижі Року» видавництва «Асса»).

 

У 2018 році книга «Татків день» увійшла до рекомендованого списку книг для дітей від творчого об'єднання дитячих письменників НСПУ.

 

У 2019 році увійшла до шорт-листа VII міжнародного літературного конкурсу «Корнійчуковська премія у номінаціях: проза для дітей молодшого віку, проза для дітей старшого віку та юнацтва».

 

«Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. Дякуємо. Нам дуже приємно було отримати дитячі книги з автографом автора», – написали на своїй сторінці у ФБ працівники бібліотеки.

 

Також у бібліотеці продовжує роботу літературний онлайн-клуб «Смарт рідинг – summary цікавенних історій».

 

Читачам запропонавоно книгу сучасного українського письменника Олександра Гавроша «Музей пригод».

 https://www.facebook.com/lybra115/videos/311119166696639

Довідково.

Бібліотека № 115 – найбільша дитяча книгозбірня Деснянського району міста Києва. У приміщенні площею 1000.6 кв.м. для вас працюють просторі зали абонементів, читалень, ігрова кімната «Чомусик»  та Інтернет-центр. Книжковий фонд бібліотеки складає понад 47.8 тисяч примірників книжок, журналів, грамзаписів, відеофільмів та компакт-дисків. У нас зберігаються книжки та журнали на будь-які смаки й уподобання, різноманітних жанрів та тематик, книги для задоволення свого інтересу і на допомогу шкільній програмі, книги вітчизняних і зарубіжних авторів, україномовні та іншомовні, цінні стародруки та новісінькі видання, для кожного користувача обов’язково знайдеться своя книга.

Послугами бібліотеки щорічно користуються майже 9 тисяч дітей та керівників дитячого читання. Працюють 2 відділи обслуговування читачів: відділ для дошкільників, учнів 1-4 класів та учнів 5-9 класів. На абонементах книги та журнали видаються додому терміном на 2 тижні. У просторих читальних залах ви маєте можливість працювати з довідковою літературою, словниками, підручниками.

Тут для вас створено комфортні та затишні зони, де можна відпочити із книгою. Інтернет-центр бібліотеки, який знаходиться у читальній залі старшого відділу обслуговування читачів складають 9 комп’ютерів із доступом до Інтернету, у бібліотеці є безкоштовний WI-FI. Для найменших користувачів працює окрема кімната з іграми та іграшками, тут проходять покази мультфільмів та дитячого кіно.

Регулярно проходять акції, виставки, конкурси, кінопокази на відзначення важливих дат та подій, влаштовуються великі свята та концерти, відбуваються зустрічі із письменниками, представниками видавництв, фахівцями різних галузей, багатьма цікавими людьми.

Бібліотека працює за проектом «Діти особливого піклування» по роботі із дітьми з обмеженими можливостями здоров'я. Ми приділяємо увагу та докладаємо зусиль, щоб усі мали рівні можливості для задоволення своїх потреб як у книзі, так і в організації змістовного дозвілля.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux