Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

ГБФест скликає друзів

Опубліковано 07 травня 2019 року о 15:44
фото

 

Увага, деснянці!

18 травня о 12:00 у парку Шевченка в Києві відбудеться фестиваль громадської участі та демонстрації результатів спільної взаємодії влада-громада-партнери – ГБФест. Організатори заходу – Центр комунікації та інформації, Міністерство Молоді І Спорту, Офіс Ради Європи в Україні – Київ, Департамент суспільних комунікацій КМДА

Чому ГБФест потрібний нам усім? ГБФест – це унікальна, безпрецедентна подія, де на ви маєте змогу побачити результат ефективної спільної взаємодії влади, громади та соціально-відповідального бізнесу на місцевому, національному та міжнародному рівні, оцінити яскраві приклади успішно реалізованих проектів.

Яка мета фестивалю? Організатори прагнуть залучити якомога більше активних громадян до нової системи взаємин, що спрощує і робить більш ефективним прийняття рішень на користь Києва та киян. Вони хочуть і можуть об’єднати різні покоління у спільній чудовій меті – зробити управління нашим містом прогресивним та інтерактивним! Досить шляхетно, чи не так? Не випадково для проведення ГБФесту було обрано таке символічне місце – парк Шевченка, як своєрідна точка перетину молоді і людей старшого віку.

Чому ви маєте стати учасником ГБФесту? Це перший фестиваль подібного масштабу, що проводиться вже втретє. Успіх попередніх заходів обіцяє неперевершений резонанс і чудові результати цьогоріч! На фестивалі працюватимуть 15 локацій, на яких ви дізнаєтеся про кращі практики європейської участі та результати спільно реалізованих міжнародних проектів. Ви матимете змогу відчути себе ланкою міцного ланцюга, що об’єднує активних творчих громадян і владу. ГБФест – це шанс ознайомитися з передовою на сьогоднішній день системою комунікації, що надалі формуватиме нову свідомість громадян.

ГБФест – це щорічний фестиваль, мета якого долучення суспільства до прийняття рішень щодо правильного розподілу громадського бюджету. На ньому влада, громада та бізнес презентуватимуть результати втілених у життя проектів. Тобто це такий собі публічний майданчик, де обговорюватимуться успішні стартапи, котрі сприятимуть розвитку міста. Окрім того, у рамках заходу виступатимуть спікери міжнародного рівня, будуть проводитись інтерактивні майстер-класи, просвітницькі лекції та квести. Будь певен – це ТВІЙ шанс познайомитись з однодумцями, людьми з міцною громадською позицією та ентузіастами, які сплять і бачать наше місто процвітаючим.
Фестиваль охоплює 15 локацій, на яких відбудуться промови лідерів міжнародних проектів, презентації щодо інновацій у спорті, виступи популярних українських зірок та багато чого іншого. На цьому заході ти не просто «відвідувач», ти – його безпосередній учасник. Отож, долучайся, вирішуй, сперечайся, пропонуй та виконуй. Захід спрямований на підтримку соціальної активності населення та розвитку громадського суспільства. Ти голосуєш, а влада реалізує.

Організатори пропонують:

– відвідати різноманітні майстер-класи, в яких також візьмуть участь відомі сучасні лектори й мотиватори;

– стати активним учасником спортивних заходів фестивалю в програмі від олімпійських федерацій спорту України;

– можливість відвідати спеціально обладнану локацію для дітей, де можна провести час весело і корисно.

Кульмінацією вечора стане модний фешнпоказ від українських дизайнерів, де будуть представлені колекції традиційних вбрань провідних європейських держав. Також протягом проведення фестивалю діятиме ярмарок, працюватимуть фуд-корт і лаунж-зона просто неба! Ви матимете змогу проявити себе у безлічі просвітницьких і розважальних програм, квестів, побувати на концертних виступах відомих українських виконавців.

ГБФест – це чудова змога поспілкуватися з професіоналами, освіжити свої знання в нових для вас сферах, збільшити кругозір та просто гарно відпочити на найбільш масштабній тусовці Києва!

Для участі в якості партнера фестивалю необхідно надіслати заявку. Реєстрація проектів.

Для виступу на сцені.

Акредитація ЗМІ.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux