Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Будинки комунальної форми власності Деснянського району на 33 % готові до сталого проходження опалювального сезону 2019-2020 років

Опубліковано 13 червня 2019 року о 15:25

 

У Деснянському районі підготовка до нового опалювального сезону розпочалася на наступний день після закінчення попереднього. Сьогодні заступник голови Деснянської райдержадміністрації Владислав Сюр спільно з керівниками структурних підрозділів, комунальних служб, ЖЕДів, обслуговуючих організацій провів оперативний штаб з підготовки об’єктів районного господарства до опалювального сезону 2019-2020 років.

Відтак, за інформацією директора КП «Керуюча компанія» Ірини Бойко, 531 будинок комунальної форми власності готується до опалювального періоду. Наразі виконання підготовки випереджає графік і становить 33%. Тривають обстеження житлових будинків представниками ЖЕДів разом із РТМ «Троєщина». Необхідні матеріали закуплені, додатково придбано теплоізоляція. Проводяться роботи поточного та капітального характеру, першочергово – ремонт ЦО та покрівель.

За інформацією заступника начальника Управління житлово-комунального господарства Людмили Лукашевич, окрім будинків комунальної форми власності у нашому районі існує цілий ряд будинків інших форм власності – підвідомчі будинки, ОСББ та ЖБК. Їх обслуговують три організації: ТОВ «Аврора Терм», ТОВ «Промтехнік» та ТОВ «Водоканал-сервіс». З проблемних питань – відсутність переліку будинків, які обслуговують ці організації; викрадені будинкові лічильники тепла; несвоєчасність підготовки до опалювального сезону будинків інших форм власності; негативний досвід затримки підключення до тепла ТОВ «Птахофабрика Київська».

«В пріоритеті – керуватися досвідом попередніх років та вирішити проблемні питання ТОВ «Птахофабрика Київська» та інших об’єктів до початку опалювального періоду», – зазначив Владислав Сюр.

Також під час засідання штабу розглянули питання термінів відновлення асфальтового покриття у місцях аварійних розриттів; забезпечення комунальних підприємств району необхідною кількістю посипкового матеріалу; повірку лічильників закладів освіти, які досі перебувають на балансі ПАТ «Київенерго».

Довідково.

На виконання доручення Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Управлінням житлово-комунального господарства Деснянської райдержадміністрації спільно з комунальними підприємствами району підготовлено План обсягів та видів робіт запланованих до виконання у період підготовки житлового фонду району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Так, зокрема, заплановано виконати частковий ремонт систем ГВП у 131-му житловому будинку (12001 пог.м.), частковий ремонт систем ЦО у 113 житлових будинках (10512 пог.м.); ремонт та заміну ізоляції трубопроводів ГВП та ЦО у підвалах та на техповерхах у 89 житлових будинках комунальної власності (1920 пог.м.); промивку систем ЦО у 560 житлових будинках; ремонт електросистем – у 124 житлових будинках; ремонт у 29 щитових; ремонт покрівель у 25 житлових будинках (3399 м²); ремонт стиків стінових панелей у 29 житлових будинках (3677 пог.м.).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux