Головна  →  Новини  →  5 вересня 2013

“Картку киянина” отримали 17 тисяч 374 мешканці Деснянського району.

“Картку киянина” отримали 17 тисяч 374 мешканці Деснянського району.

Проект “Картка киянина” успішно впроваджується у Деснянському районі. Голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко ознайомився з ходом реалізації проекту “Картка киянина” під час зустрічі, яка відбулась сьогодні у Центральній районній поліклініці Деснянського району.

Так сьогодні у системі “Картка киянина” зареєстровано понад 22 тисячі, а з урахуванням пілотного проекту – понад 31 тисяча мешканців Деснянського району. Її утримувачами є 17 тисяч 574 мешканці району. Це – найкращий показник серед районів міста.

Таких показників у Деснянському районі досягнуто завдяки широкій роз’яснювальній роботі, яка проводиться районним управлінням праці та соціального захисту населення Деснянської райдержадміністрації з впровадження соціального проекту “Картка киянина” в рамках реалізації в регіонах завдань і доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону.

Утримувачі картки можуть користуватись пільгами: безкоштовно їздити в метрополітені, купувати зі знижкою ліки в мережі аптек “Фармація” та товари у найбільших мережах супермаркетів столиці, отримувати адресні соціальні виплати.

– Посилення адресності всіх видів соціальної підтримки та забезпечення ефективності управління системою соціального захисту – одне з головних завдань, яке ставить перед нами Президент України Віктор Янукович, що задекларовано у Програмі економічних реформ на 2010–2014 роки “Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”, в частині підвищення охоплення соціальною підтримкою незаможних верств населення. Зараз Деснянський район лідирує. Найбільша кількість володарів “Картки киянина” саме у нашому районі. Переконаний, повна реалізація проекту “Картка киянина” стане для мешканців столиці, і деснянців, зокрема, зручним та універсальним інструментом для отримання соціальної допомоги, – зазначив голова Деснянської райдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]