Головна  →  Новини  →  3 грудня 2021

Як швидко та ефективно вирішити проблему застарілого ліфтового обладнання у власному будинку?

 

Ці питання голова Деснянської райдержадміністрації Дмитро Ратніков обговорив під час об’їзду ОСББ «Закревського, 45» (житловий будинок на вул. Закревського, 45) та ОСББ «Рідний дім – 73/1» (житловий будинок на вул. Закревського, 73/1). Керівник району разом із заступником голови Миколою Загуменним, начальником Управління житлово-комунального господарства Деснянської РДА Юрієм Рогатюком та головами ОСББ оглянув будинки та відзначив якісні зміни, що найкращим чином демонструють ефективність їх роботи.

Відтак, в минулому році було замінено два ліфти та два у цьому році в ОСББ «Закревського, 45», а в ОСББ «Рідний дім – 73/1» в минулому році замінили один ліфт та чотири цьогоріч. Загалом, завдяки програмі вдалося замінити 9 ліфтів. Це стало можливим завдяки міській програмі співфінансування, де 5 % вартості робіт сплачують мешканців, а 95 % фінансує бюджет столиці.

Принцип дії механізму співфінансування капремонтів (алгоритм дій) – https://dzki.kyivcity.gov.ua/content/prezentaciya-mehanizmu-spivfinansuvannya.html.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]