Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2021

Живи наш Фестиваль вуличного мистецтва «Street Art and Music Festival» та відкривай нові таланти!

Живи наш Фестиваль вуличного мистецтва «Street Art and Music Festival» та відкривай нові таланти!

 

Справжнім містом майстрів став парк з водними об’єктами вздовж просп. Шухевича «Я люблю мій парк» у суботу, 2 жовтня 2021-го року, під час Фестивалю вуличного мистецтва «Street Art and Music Festival».

«У Деснянському районі пройшов Фестиваль вуличного мистецтва, що зібрав дуже багато бажаючих, які взяли в ньому участь та продемонструвати своє мистецтво, провели майстер-класи. І це – не дивно, адже вулична музика та творчість збирають і об’єднують людей, дають можливість розкрити, і розвинути талант, і просто гарно провести час у приємному товаристві», – говорить начальник Управління культури Деснянської райдержадміністрації Ігор Закомірний.

Більше ніж на 20 локаціях розташувалися майстри та майстрині з прикладного мистецтва, бібліотекарі, художники, театрали, які охоче долучали до своєї улюбленої справи всіх бажаючих учасників та гостей Фестивалю.

Родзинкою Фестивалю стали виступи вихованців дитячих творчих колективів закладів культури, позашкільної освіти Деснянського району.

Саме вони відкрили Фестиваль святковою ходою вздовж всього парку. Юних, веселих, різнобарвних – їх зустрічали привітаннями та оплесками. Діти подарували присутнім свої таланти та мистецтво під час концертів, що пройшли на двох сценах, організованих у парку.

Привітати учасників Фестивалю завітали голова Деснянської райдержадміністрації Дмитро Ратніков. депутат Київради Ганна Старостенко та генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Дмитро Геннадійович із задоволенням спілкувався з майстрами мистецтв, вихованцями дитячих творчих колективів, мешканцями району та радо фотографувався зі всіма, хто просив фото на згадку.

Фестиваль вуличного мистецтва «Street Art and Music Festival» ще раз продемонстрував на скільки багатий талантами та творчими людьми наш Деснянський район.

Отож, живи наш Фестиваль вуличного мистецтва «Street Art and Music Festival» та відкривай нові таланти!

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]