Головна  →  Новини  →  13 вересня 2021

Деснянський район – найспортивніший у столиці!

Деснянський район – найспортивніший у столиці!

 

Флешмоб «FunUp», flex «Dance Family», урочистий парад спортивної громадськості району, нагородження кращих вчителів, тренерів, фахівців з фізичної культури та спортсменів району, концертна програма, майстер-класи – так сьогодні деснянці святкували День фізичної культури і спорту України на Центральній спортивній арені Деснянського району по вул. Драйзера, 2-Б.

В урочистому параді взяли участь колони ДСЮШ № 18, КДЮСШ № 14, ДЮСШ № 23, ДЮСШ «Козак», учасники Спартакіади учнівської молоді серед учнів спеціалізованих шкіл №№ 264 та 307, шкіл №№ 292 та 306, гімназії № 283, вихованці 20 спортивних клубів Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Центру навчання плаванню, ДЮСШ № 1 фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», ГО «Сен-Бін», Федерації хортингу України, ГО «Дзюдо-майстер», БК «5.T.E.A.M.», Ліги аматорського волейболу, ФК «Столиця», Федерації дворового футболу, ФК «Tigers», ФК «Титан».

Висока честь підняття Державного Прапора України надалася стронгмену, рекордсмену «Книги рекордів Гінесса», деснянцю Сергію Пономарьову.

Під час заходу голова Деснянської райдержадміністрації Дмитро Ратніков запропонував усім керівникам клубів та спортивних закладів залишити свої автографи на футболці збірної України, яка стала символом розвитку спорту нашого району, єдності та прагнення людини досягати високої мети. Футболка була подарована легендами футболу Олегом Блохіним та Олексієм Михайличенком.

Також керівник району нагородив найкращих представників спортивної галузі відзнаками голови Деснянської райдержадміністрації «За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, виховання підростаючого покоління, пропаганду здорового способу життя та з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту».

На заході були присутні усі охочі – поціновувачі спорту, активні мешканці Деснянського району, представники громадськості. На урочистості також завітали депутати Київради, які долучилися до флешмобу.

Довідково.

Свято Дня фізичної культури і спорту в Україні офіційно засновано в 1994 році, згідно з Указом Президента України «Про День фізкультури і спорту» від 29 червня 1994 року № 340/94. Це свято здорового способу життя і сили духу. Це торжество не тільки спортсменів, це і День тренера, і урочиста дата для всіх, хто цінує й шанує заняття спортом.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]