Головна  →  Новини  →  18 грудня 2020

Мешканці «Кідляндії» радо зустріли маленьких деснянців

Мешканці «Кідляндії» радо зустріли маленьких деснянців

 

Свято наближається, посмішки дитячі вже чекають дива, подарунки солоденькі йдуть в дитячі ручки.

Свято святого Миколая починає феєрію новорічних свят. А тому клієнти Деснянського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді були раді завітати у «Місто професій «Кідляндія», що знаходиться у ТРЦ «Блокбастер». Захід був організований Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для малечі у супроводі батьків та дітей шкільного віку.

Мешканці «Кідляндії» радо прийняли дітей і почали знайомство з майже 100 професіями від найпопулярніших – поліцейський, лікар, пожежник, до ще майже незрозумілих – страхувальник, лаборант. На цих та багатьох інших станціях заробляють місцеві гроші. Також не забули і про станції, на яких можна витрачати зароблене – фото-студія, радіо, салон краси, фабрика «Kinder», фабрика чаю «Lipton», картінг.

В рамках свята, діти старші 12 років, які вміють кататися на роликах, відвідали ролердром. Всі діти взяли участь у інтерактивній програмі за участі Святого Миколая і його помічників та отримали солодкі подарунки.

Малеча отримали купу емоцій, батьки трішки відпочили, а,загалом, всі відчули, що диво ще існує і в нього треба вірити, йти до мети, не зважаючи ні на що. А свята нас будуть надихати!

Якщо хочеш взяти участь і допомогти дітям, або потребуєш допомоги, звертайся до Деснянського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за тел: 530-50-59, сторінка у соціальній мережі «Facebook» – https://www.facebook.com/desnsoccentre  

група – https://www.facebook.com/groups/desnsoccentre .

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]