Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Яким буде бюджет Деснянського району у 2021 році?

Опубліковано 20 листопада 2020 року о 14:30
фото

 

 

За ініціативи в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко відбулася нарада з обговорення питання формування проєкту бюджету міста Києва на 2021 рік (в частині бюджетних програм Деснянського району). До обговорення долучилися депутати Київради та представники Громадської ради при Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації.

 

Розпорядженням виконавчого органу Київської міської державної адміністрації від 16.11.2020 № 1810 затверджено прогноз бюджету міста Києва на 2021-2023 роки, який сформований з запровадженням середньострокового бюджетного планування, що включає можливості планування ресурсів на середньострокову перспективу, визначення пріоритетів використання бюджетних коштів з метою ефективного їх розподілу, механізм управління бюджетними коштами, який передбачає вчасне прийняття виважених рішень. За умови середньострокового бюджетного планування зростає можливість реалізації довгострокових інфраструктурних проектів, які є важливими для мешканців міста та району. Прогноз на 2021-2023 роки також враховує поточні зміни, що сталися останнім часом у законодавчій сфері.

 

Відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та з врахуванням вищезазначеного розпорядження Департаментом фінансів КМДА листом від 13.11.2020 № 054-1-1-08/2638 доведені граничні обсяги видатків на 2021 рік по головному розпоряднику бюджетних коштів – Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації в сумі 2596619,531 тис грн по загальному фонду та 393715,4 тис грн по спеціальному фонду (в т.ч. 236925,3 тис грн – бюджет розвитку, 146790,1тис грн – власні надходження бюджетних установ та 10000 тис грн – цільові фонди), з розподілом за галузями.

 

Загальна сума доведених видатків по головному розпоряднику складає 2990334,931 тис грн.

 

Відповідно до розпорядження КМДА від 16.11.2020 року № 1810 «Про прогноз бюджету міста Києва на 2021-2023 роки» затверджено перелік інвестиційних проєктів, реалізація яких передбачається у 2021-2023 роках за рахунок бюджетних коштів.

 

По галузі «Капітальні вкладення» передбачено в 2021 році кошти на капітальне будівництво та реконструкцію наступних об’єктів:

 

- «Реконструкція з добудовою загальноосвітньої школи № 23 на вул. Путивльська, 35 с. Биківня»;

- «Будівництво пожежного депо на вул. Миколи Закревського у 3-А мікрорайоні комунальної зони, ж/м «Вигурівщина-Троєщина»;

- «Реконструкція нежитлових приміщень на першому поверсі будівлі на вул. Будищанська, 3 у Деснянському районі міста Києва для влаштування амбулаторії лікарів сімейної медицини»;

- «Реконструкція нежитлової будівлі на вулиці Миколи Закревського, 3 для створення умов для надання соціальних та реабілітаційних послуг у сфері соціального захисту громадян у Деснянському районі»;

- «Добудова вул. Милославської від перетину Милославської-Лісківської до вул. Леніна в с. Троєщина».

 

«Ми спільно з представниками депутатського корпусу та активною громадськістю провели нараду з приводу планів капітальних ремонтів та капітального будівництва важливих для району об’єктів. Також обговорили питання коригування виділення коштів у розмірі 5,8 млн грн на будівництво загальноосвітньої школи на 36 класів у 20 мікрорайоні ж/м «Вигурівщина-Троєщина». На цей об’єкт вже багато років чекають деснянці. Будівництво сучасних закладів освіти – один із пріоритетних напрямків роботи районної влади», – зазначила Ірина Алєксєєнко.

 

За результатами обговорення розпорядниками коштів опрацьовується додаткова потреба в коштах на 2021 рік по головному розпоряднику – Деснянській райдержадміністрації, з врахуванням пропозицій, наданих на нараді.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux