Головна  →  Новини  →  9 листопада 2020

Шановні митці!

Шановні митці!

 

Щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

 

Ви – представники прекрасної професії, адже завдяки вашій роботі, натхненню, таланту наше життя стає багатшим, а суспільство дорослішає. Культура — найважливіша складова нашого життя. Це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух народу. Творчість – можливість на момент наблизитися до Бога та через власну призму емоцій і вражень передати цей Прометеїв вогонь нащадкам. Саме культура перетворює людину в особистість, формуючи національну спільність, вона робить нас неповторними, несхожими один на одного.

Нашому району поталанило з великою кількістю Митців з великої літери, які знані не лише в Україні, а й високо цінуються у всьому світі. Ви – творці безцінних перлин літератури, живопису, музики, танцю і ця творча завзятість дарує плоди народного надбання, яке інтегрує постулати української самоідентичності в світову культурну спільноту.

Перша Муніципальна галерея мистецтв нашого району стала для вас рідним домом та місцем безкоштовного культурного паломництва для десятків тисяч деснянців. Тут відбувається не лише прищеплення естетичного смаку, а й інтелектуальні баталії на тлі швидкоплинних канонів сучасного мистецтва.

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята. Зичу вам завжди відчувати поряд палкий подих Муз та трьох Грацій!

 

Зі святом!

З повагою та шаною,

в.о. голови

Деснянської районної в місті Києві

державної адміністрації Ірина АЛЄКСЄЄНКО

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]