Головна  →  Новини  →  30 вересня 2020

У Києві СБУ провела навчання з попередження терактів на державному об’єкті (відео)

У Києві СБУ провела навчання з попередження терактів на державному об’єкті (відео)

 

Як повідомили у Головному управлінні СБ України у м. Києві та Київській області ‒ Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у місті Києві та Київській області провела планове спеціальне тренування з антитерористичної тематики на території Дніпровського районного суду столиці.

У заходах, які відбулися 26.09.2020, взяли участь підрозділи центрального та регіонального підрозділів СБУ, Служби судової охорони та Національної поліції.

Суб’єкти боротьби з тероризмом відпрацювали окремі елементи міжвідомчої взаємодії в умовах ймовірної диверсійної та терористичної загроз на державному об'єкті, бойове залагодження сил та засобів.

За легендою навчань «терористи» захопили будівлю суду та висунули політичні умови. Силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів та знешкодили умовних «терористів».

Керівництво оперативного штабу управління антитерористичною операцією, створеного за умовами навчань, детально проаналізувало кожну фазу спецоперації, відзначивши ефективність задіяних сил і засобів.

Також представникам задіяних суб`єктів боротьби із тероризмом були надані додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності із протидії терористичним загрозам. За інформацією: https://ssu.gov.ua/novyny/u-kyievi-sbu-provela-navchannia-z-poperedzhennia-teraktiv-na-derzhavnomu-obiekti-video

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]