Головна  →  Новини  →  28 вересня 2020

Завершується підготовка житлового фонду Деснянського району до опалювального сезону

Завершується підготовка житлового фонду Деснянського району до опалювального сезону

 

До включення опалення готові 100% житлових будинків Деснянського району, які обслуговують комунальні підприємства.

Так, житловими організаціями підготовлено до опалювального періоду з видачею паспортів готовності 778 житлових будинки (100%) та 132 об’єкти соціальної сфери (100%).

 

Представниками КП «Київтеплоенерго» спільно з працівниками обслуговуючих організацій проводилася перевірка стану готовності житлових будинків та об’єктів соціальної сфери до роботи в опалювальному сезоні 2020/2021р.

 

При підготовці житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років особлива увага приділяється:

- своєчасному ремонту покрівель, склінню віконих блоків, виконанню поточного ремонту внутрішньобудинкових інженерних мереж та електричних мереж;

- виконуються заходи з перевірки, а при необхідності ремонту герметизації інженерних вводів;

- закупівлі необхідного інвентарю, пісчано-сольової суміші.

Комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» спільно з РТМ «Троєщина» КП «Київтеплоенерго» складено графік промивки внутрішньобудинкових систем опалення житлових будинків, роботи виконуються згідно графіку.

КП «Керуюча компанія» вживаються заходи з планової перевірки та прочищення димових і вентиляційних каналів.

На інформаційних дошках житлових будинків розміщуються об’яви про припинення холодного і гарячого водопостачання та припинення постачання електричної енергії під час виконання планових та аварійних робіт.

Працівниками КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва» постійно, проводиться робота з мешканцями щодо покращення ситуації по розрахунках за спожиті енергоносії та комунальні послуги, а також роз’яснювальна робота з мешканцями, які мають заборгованість за житлово-комунальні послуги, про необхідність сплати заборгованості.

На нарадах з головами правління ЖБК, ОСББ та керівниками інвестиційних будинків проводиться роз’яснювальна робота щодо необхідності своєчасного вжиття заходів для підготовки будинків до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років.

Довідково.

Для своєчасної та якісної підготовки районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року підготовлено розпорядження Деснянської

районної в м. Києві державної адміністрації від 15.07.2020 №393 «Про підготовку районного господарства до осінньо-зимового періоду 2020/2021 років».

Вказаним розпорядженням затверджено заходи щодо підготовки районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років та склад оперативного районного штабу для здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ і організацій до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років та координації робіт з електро-, тепло-, водо-, газопостачальними організаціями під час проходження опалювального сезону.

Фото з відкритих джерел

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]