Головна  →  Новини  →  10 серпня 2020

Спортивно-ігровий майданчик – проєкт-переможець міського конкурсу

Спортивно-ігровий майданчик – проєкт-переможець міського конкурсу

 

 

Вісім ОСНів Деснянського району стали переможцями міського конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування 2020-го року.

 

Орган самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Лісовий-4»  представив на конкурс проект «Комплексне облаштування та встановлення спортивно-ігрового майданчика». 

 

Одна з проблем мікрорайону, який охоплює орган самоорганізації населення, є недостатня кількість комплексного облаштування та встановлення дитячих спортивно-ігрових майданчиків для проведення дитячого дозвілля, покращення фізичного та розумового розвитку дітей, їх спілкування.

 

«Ми обговорили це питання на одному із засідань активу і визначили місце розташування майбутнього майданчика – по вулиці Кубанської України, 47-а. За сприяння та підтримки мешканців району, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району» було підготовлено та подано на розгляд конкурсної комісії наш проєкт», – говорить керівник ОСНу «Комітет мікрорайону «Лісовий-4» Наталія Цукур.

 

Спортивно-ігровий майданчик складатиметься з 12 елементів – різних видів гойдалок, гірок, спортивної стінки, лавок для відпочинку та ін.

 

Довідково.

 

Міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування було започатковано у 2012-му році з метою стимулювання реалізації органами самоорганізації населення (ОСН) місцевих ініціатив мешканців територій та якісного виконання власних повноважень. Цьогорічний конкурс відбувався протягом квітня-липня 2020-го року.

Відповідний перелік переможців затверджено розпорядженням Київської міської державної адміністрації № 1119. Кошти на реалізацію проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування передбачені у міській цільовій програмі «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2020-2022 рр.» та у бюджеті міста Києва на 2020-й рік.

На міський конкурс проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування в цьому році кияни подали 56 проєктів на загальну суму понад 5,6 мільйона гривень.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]