Головна  →  Новини  →  20 травня 2020

На початку нового навчального року нашому районі відкриється сучасний дитячий садочок

 

Сьогодні перший заступник голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков та заступник голови Ірина Алєксєєнко проінспектували хід робіт на будівельному майданчику сучасного ДНЗ по вулиці Радунській та провели виїзну нараду на об’єкті спільно з керівництвом районного управління освіти та представниками підрядної організації.

Під час наради обговорювалися поточні питання будівництва та введення в експлуатацію об’єкту важливої складової соціальної інфраструктури для нашого району.

Нагадаємо, що мер столиці Віталій Кличко підписав відповідне розпорядження № 1244 «Про затвердження проекту «Будівництво дошкільного навчального закладу на вул. Радунській (24-й мікрорайон) житлового масиву «Вигурівщина-Троєщина» у Деснянському районі міста Києва» та поклав початок будівництва. Наразі на об’єкті триває спорудження комунального дитячого садочка на 260 місць (14 груп). Замовник будівництва – КП «Житлоінвестбуд-УКБ».

У мікрорайоні проживає близько 15 тисяч мешканців, тому потреба у місцях в дитячих садочках – надзвичайно висока. Водночас, для мешканців мікрорайону у пішій доступності працює тільки один дитячий садок на 160 місць. Новий садок по вулиці Радунській зводиться на ділянці, яку раніше займала стихійна парковка.

Садок відповідатиме найвищим вимогам щодо створення безбар’єрного середовища для маломобільних відвідувачів. Будуть облаштовані пандуси, ліфт, заїзди з пониженими бордюрами. Проектом запланований дитячий басейн, спортивний та актовий зали з сучасним обладнанням, просторий харчовий та медичний блоки, адміністративні приміщення, кабінети логопеда та психолога. Продумані заходи безпеки – буде встановлена система зовнішнього і внутрішнього відеоспостереження, домофонний зв’язок на вході на територію саду і в будівлю.

Створення комфортних умов для зростання та розвитку маленьких деснянців ‒ пріоритет для міської та районної влади.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]