Головна  →  Новини  →  9 травня 2020

У Деснянському районі триває капітальний ремонт другої черги парку вздовж проспекту Шухевича

У Деснянському районі триває капітальний ремонт другої черги парку вздовж проспекту Шухевича

 

Як проходить капітальний ремонт другої черги парку по проспекту Шухевича сьогодні дізналися під час виїзної робочої наради заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, депутат Київради Ганна Старостенко, в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков, керівники комунальних підприємств та профільних служб.

Учасники виїзної наради поспілкувалися з будівельниками та поцікавилися дотримання строків капітального ремонту, обговорили проєкт третьої черги капітального ремонту.

Так, вже розчищено територію та озеро, розпочато прокладання пішохідних доріжок. Також у парку облаштують велосипедні доріжки, встановлять сучасне освітлення, лави, урни, підключать навігацію та відеоспостереження.

Окрім того, буде проведено озелененням території – у цій частині парку облаштують універсальне поле для міні-футболу й волейболу, спортивний майданчик із тренажерами та альтанку для гри в шахи.

Відкриття другої черги улюбленого місця відпочинку заплановане на День Києва.

Довідково.

Нагадаємо, що зелена зона розташована вздовж проспекту Шухевича на площі у 13 гектарів. Під час першої черги реконструкції у парку вздовж проспекту Шухевича вже облаштували прогулянкові доріжки, велодоріжки, також проклали доріжки із ФЕМу на прилеглій до парку території. На зеленій зоні встановили освітлення, лави та урни, 2 дитячих майданчики та розчистили озеро.

Третя черга капремонту парку теж здивує мешканців Києва, адже за проєктом на території можуть облаштувати великий амфітеатр-естраду. На території парку спорудять багатофункціональне футбольне поле з трибунами, поряд з яким вже розташований майданчик для ворк-ауту. Біля спортивних майданчиків також з’явиться зона відпочинку з лавками та альтанкою зі столиками для гри в шахи. Для велопрогулянок та пробіжок створять ще одну кільцеву доріжку.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]