Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Юрій Герасименко – Зусилля особового складу Деснянського управління поліції спрямовуються на посилення захисту прав і свобод громадян

Опубліковано 15 січня 2020 року о 17:35
фото

Протягом 2019-го року до Деснянського управління поліції надійшло 92 тисячі 128 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень й інших подій. Розкрито 1 тисячу 251 злочин (відсоток розкриття – 27,3%, по місту – 28,1%, що відповідає середньоміському показнику дійсного стану злочинності по Києву).

Про це йшлося під час засідання Колегії під керівництвом в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергія Снопкова за участю керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів Деснянської РДА, помічників депутатів Верховної Ради України та Київської міської ради, представників Громадської ради при Деснянській РДА.

На порядок денний Колегії було винесено та розглянуто два питання: «Основні заходи Деснянського управління поліції ГУ НП у м. Києві щодо порядку та публічної безпеки для мешканців Деснянського району міста Києва протягом 2019 року» та «Інформація про заходи проти домашнього насильства: виклики, передумови, наслідки, дії».

Начальник Деснянського УП ГУНП у м.Києві Юрій Герасименко проінформував присутніх про діяльність особового складу, детально зупинившись на розкритті вмисних вбивств, грабунків, крадіжок автотранспорту, кримінальних правопорушеннях, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів та їх збуту; шахрайств та боротьбі з гральним бізнесом.

«Зусилля особового складу Деснянського управління поліції спрямовуються на посилення захисту прав і свобод громадян. Пріоритетні напрямки оперативно-службової діяльності – дотримання законності з прийняття та реєстрації заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, підвищення якості та оперативності реагування, розкриття тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, протидія незаконному обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Вжиті заходи дозволили зберегти контроль за криміногенною ситуацією в районі, сприяли закріпленню позитивних тенденцій на окремих напрямках оперативної та службової діяльності», – сказав Юрій Герасименко.

Також виступаючий зупинився на профілактиці правопорушень серед неповнолітніх, з вчинення домашнього насильства, адміністративних правопорушеннях.

За результатами Колегії напрацьовано ряд рішень щодо посилення співпраці Деснянського управління поліції із КП «Керуюча компанія з обслуговування

житлового фонду», керівниками ЖЕД, ОСББ та ЖБК з профілактики та розкриття злочинів, пов’язаних з крадіжками ліфтового обладнання в житлових будинках; забезпечення щоденного патрулювання особливо у вечірні години; активізації роботи з ліквідації осередків стихійної торгівлі та ін.

ФОТОЗВІТ


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux