Головна  →  Новини  →  23 грудня 2019

Прогрес робіт у парку «Кіото» та облаштування LED-освітлення по вулиці Братиславській

Прогрес робіт у парку «Кіото» та облаштування LED-освітлення по вулиці Братиславській

 

Сьогодні в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков разом із депутатами Київради Михайлом Буділовим та Іваном Картавим оглянув процес робіт у парку «Кіото» та облаштування LED-освітлення по вулиці Братиславській.

Під час відвідин парку «Кіото», керівник району спільно з представником замовника та підрядної організації пройшовся по парку і виявив ряд недоліків та доручив їх усунути. Серед них: вивезти ґрунт та палети; повернути відсутній каналізаційний люк на місце; віднайти можливість перекласти пощерблену плитку на доріжці; розглянути можливість спільно з Посольством Японії в Україні встановлення інсталяційних елементів на площі зі сторони ст.м. «Чернігівська».

За словами представника замовника робіт, всі заплановані роботи у цьому році виконані в повному обсязі. Також він акцентував увагу присутніх на необхідності коригування проєкту, у зв’язку із запланованим створенням розв’язки (з’їзду з вул. Братиславської на вул. Кіото) та велодоріжки. Відповідна зустріч запланована на другу половину січня-початок лютого.

Також очільник району зустрівся з представниками КП «Київміськсвітло» та дізнався про «дедлайн» облаштування LED-освітлення по вулиці Братиславській (від просп. Шухевича до ст.м. «Чернігівська»). На виконання звернення депутатів Київради, підрядники зобов’язалися повернути в іншу сторону одну опору освітлення біля житлового будинку по вул. Братиславській, 24.

За словами представника підрядної організації виконання робіт, 25 грудня 2019 року запланована здача об’єкту та початок повноцінної роботи сучасного освітлення на 200 опорах.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]