Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

33 завзятих, енергійних, розумних юнаків та дівчат керували сьогодні Деснянським районом

33 завзятих, енергійних, розумних юнаків та дівчат керували сьогодні Деснянським районом

 

Посади керівників структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації сьогодні обіймали лідери учнівського самоврядування районних закладів освіти. Так, за традицією у Деснянському районі відзначають День місцевого самоврядування.

«Декілька років поспіль напередодні Дня місцевого самоврядування до Деснянської райдержадміністрації приходять діти – лідери учнівського самоврядування закладів освіти Деснянського району. У структурних підрозділах вони проводять цілий день, беручи активну участь у роботі комунальних підприємств, управлінь та служб, обмінюючись думками. Ми і молодь – єдині у прагненні зробити наш район ще кращим», – говорить заступник голови Деснянської райдержадміністрації Ірина Алєксєєнко.

Отже, сьогодні 33 завзятих, енергійних, розумних та бажаючих змінити життя на краще юнаків та дівчат спільно з керівниками комунальних підприємств, служб та управлінь Деснянської райдержадміністрації висловлювали свої думки з багатьох питань. Зокрема, юні деснянці, пропонували різні варіанти вирішення проблем житлово-комунального господарства, транспортного забезпечення, висловили своє бачення покращення медичного обслуговування, благоустрою Деснянського району. Дізналися і багато цікавого про план соціально-економічного розвитку району.

Наприклад Дарія Хорошун сьогодні виконувала обов`язки заступника голови Деснянської райдержадміністрації Ірини Алєксєєнко.

«Побувавши на особистому прийомі громадян, який провела заступник голови Ірина Алєксєєнко, дізналася про проблеми, які найбільше хвилюють деснянців. Зокрема, сьогодні у вирішенні організації інклюзивної освіти звернулися батьки дітей з особливими потребами; громадяни, які потребують покращення житлових умов, соціального забезпечення. Голові адміністрації, його заступникам доводиться вирішувати безліч питань, бувати на різних об`єктах та багато іншого. Мені було дуже цікаво», – говорить Дарія Хорошун.

З роботою Управління будівництва, архітектури та землекористування знайомилася Вікторія Вахнюк.

«Живу на Лісовому масиві і мені було дуже цікаво побачити детальний план будівництва майбутнього розважального центру, будівництво якого там відбувається», – говорить Вікторія Вахнюк.

«Назва Управління у справах молоді та спорту вже сама говорить за себе. Тут розробляється та координується молодіжна політика, організовується та забезпечується проведення спортивних заходів, яких лише з початку року проведено 36. У Деснянському районі путівку у велике спортивне життя отримало чимало зараз вже добре відомих чемпіонатів та спортивних змагань», – говорить Анна Корженівська.

А от з роботою відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ знайомилися одразу чотири лідери учнівського самоврядування – один з них Андрій Варський.

«Забезпечення інформаційної політики, роз`яснювальна робота, координація діяльності громадських організацій, зв`язок із засобами масової інформації – робота відділу внутрішньої політики. Було цікаво та змістовно. Для нас це дуже корисна практика.», – говорить Андрій.

Від усіх лідерів учнівського самоврядування вдячність за цікаво та змістовно проведений день подякував Євген Глущенко.

«Ми вдячні Деснянській райдержадміністрації за надання можливості ознайомитися з роботою структурних підрозділів безпосередньо зсередини. Від роботи цих підрозділів значною мірою залежить життєдіяльність нашого району, міста, держави», – говорить Євген.

На закінчення дня лідери учнівського самоврядування зібралися у конференц-залі, де у затишній атмосфері ділилися враженнями та отримали листи-подяки від Деснянської райдержадміністрації за активну громадянську позицію.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]