Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Цього року облаштують першу частину тактильного переходу по вул. Кубанської України, 31

Цього року облаштують першу частину тактильного переходу по вул. Кубанської України, 31

 

Про це обговорили в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков та заступник директора КП ШЕУ Деснянського району Валентин Підгорецький під час огляду прилеглої території до Київської територіальної первинної організації № 4 Українського товариства сліпих.

За словами автодорівця, наразі тактильною плиткою (елемент безпеки руху для людей з обмеженими можливостями зору) частково викладено територію від скверу по вул. Кубанської України до пішохідного переходу та зупинок громадського транспорту «УТОС» в обидві сторони. Серед найближчих запланованих робіт – заміна асфальтового покриття асфальтом марки «Г-4» зі сторони скверу. Додатково запропоновано весною встановити поручні для слабозорих людей від виходу з приміщення організації до зупинок громадського транспорту. Під час огляду території стало відомо, що наступного року планується виконати капітальний ремонт прибудинкової території житлового будинку по вул. Кубанської України, 31.

Також очільник району оглянув хід робіт на підземному пішохідному переході навпроти житлового будинку по просп. Маяковського, 68. Цього року заплановано облаштувати два виходи зі сторони вищевказаного будинку. На об’єкті працює 4 робітника. Наступного року заплановано відремонтувати інші два виходи.

Роботи на об’єктах триватимуть й надалі, поки дозволяють сприятливі погодні умови.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]