Головна  →  Новини  →  26 листопада 2019

Меморіалу воїнам загиблим в АТО на Лісовому кладовищі бути!

Меморіалу воїнам загиблим в АТО на Лісовому кладовищі бути!

 

Такого рішення сьогодні дійшли в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков та голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук під час робочої зустрічі.

Чимало деснянців та дніпровців віддали найдорожче – власне життя за незалежність та територіальну цілісність України, тому такий крок ‒ це належна данина пам’яті нашим Героям. Під час зустрічі обговорили технічні моменти та строки будівництва Меморіалу воїнам загиблим в АТО/ООС, який планується облаштувати на Лісовому кладовищі. За попередньою інформацією, до травня планується завершити роботи.

Також під час зустрічіобговорювали реалізацію проекту, який передбачає три етапи виконання. Перший етап був завершений у 2018 році ‒ облаштування близько 200 м доріжки з ФЕМу.

Навесні 2020 року планується розпочати наступний етап реалізації проекту, а саме: улаштування алеї та головного майданчика з меморіальними постаментами, встановлення стел з прізвищами загиблих воїнів, вхідної арки та стовпів освітлення.

У ході робочої зустрічі були напрацьовані спільні кроки для успішної реалізації облаштування Меморіалу воїнам загиблим в АТО/ООС.

 

Довідково.

Участь у нараді також взяли: голова ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО Деснянського району» Олег Нишпор, заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня, працівники структурних підрозділів Деснянської та Дніпровської РДА, директор Благодійного фонду «Дніпровець. Успіх і Розвиток» Оксана Григор'єва, мати загиблого воїна - учасника АТО/ООС Світлана Петрушенко, директор комерційної бюджетної установи «Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції» Георгій Кунах.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]