Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2019

Свято Покровонька

У спеціалізованій школі 207 Деснянського району вчителі кафедри української мови та літератури провели захід «Свята Покровонька». На захід завітали вчителі шкіл, учні та батьки вихованців. Провідними мотивами дійства стали народні звичаї на Покрову, історія свята та відомості про українських козаків, котрі вважали саме Богоматір – Покрову своєю заступницею.

У заході взяли участь учні 6-А класу, котрі підготували інсценування «Козацька молитва» та виступили разом з мамою однокласниці кандидатом економічних наук О. Корогодовою з презентацією на тему: «Козацький щоденник».

Вокальний ансамбль «Світанок» під керівництвом творчих учителів української мови та літератури О. Ющенко та П. Шевченко виконав композицію «Козачка». Народні звичаї на Покрову були проілюстровані у міні-виставі «Покровонько-Покровонько» під керівництвом учителів-філологів Д. Кравець. Екскурс в історію та інсценівку «Галшка Гулевичівна» представили учні 10-го класу під керівництвом учителя-методиста В. Кроль.

Свято завершилось виступом дуету О. Маценко та О. Ющенко та вітальним словом методиста районного управління освіти Т. Діденко, котра наголосила, що такі заходи у сучасній школі, як бачимо, виконують не лише виховну функцію, а сприяють творчому розвитку вихованців, дають знання, а співпраця з батьками сприяє діалогу школи та батьківської громади.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]