Головна  →  Новини  →  1 серпня 2019

Адміністратори ЦНАПу Деснянського району підвищують кваліфікацію

Вчора пройшов тренінг для працівників Центру надання адміністративних послуг Деснянського району з підвищення якості обслуговування відвідувачів.

Начальник відділу приватизації державного житлового фонду та створення ОСББ Управління житлово-комунального господарства Деснянської райдержадміністрації Наталія Пивовар ознайомила учасників тренінгу з порядком приватизації житлових приміщень у гуртожитках та квартир у житлових будинках, надала поради щодо оптимізації процедури приватизації.

Зокрема присутні дізналися про способи приватизації,ознайомилися з переліком та зразками необхідних документів, порядком розрахунків при приватизації житлових приміщень, правами власників приватизованого житла та ін.

Учасники тренінгу отримали відповіді на запитання, пов`язані з неординарними ситуаціями, що виникають при процедурі приватизації житла, поради з вирішення проблемних питань.

«Сьогодні Центр надання адміністративних послуг Деснянського району надає більше 150 послуг. Ми робимо все для того, щоб наші послуги були якісними та оперативними», – говорить начальник ЦНАПу Наталія Володіна.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]