Головна  →  Новини  →  24 червня 2019

Позитивний досвід будівництва та капітального ремонту об’єктів Деснянського району

Позитивний досвід будівництва та капітального ремонту об’єктів Деснянського району

Сьогодні перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, заступники голови В’ячеслав Непоп та Валентин Мондриївський разом із головою Деснянської райдержадміністрації Геннадієм Заболотним проінспектували хід робіт на об’єктах будівництва та капітального ремонту району.

Відтак, учасники інспектування побували на відновленому дорожньому полотні по вул. Драйзера; на транспортній розв’язці в одному рівні по вул. Каштанова-Бальзака; на території будівництва сучасного дитячого садка по вул. Радунській та на міжквартальних проїздах і прибудинкових територіях, де наразі тривають роботи.

«Сьогодні інспектували об’єкти будівництва та капітального ремонту в Деснянському районі. Загалом картина мене порадувала. Нарешті мешканці Троєщини, завдяки новій транспортній розв’язці на перехресті вулиць Каштанова та Оноре де Бальзака, можуть, не порушуючи ПДР, виїжджати на проспект Шухевича. Зауважу, зробити цю розв’язку місцева громада пропонувала міській та районній владі протягом останніх 20 років. Діалог нарешті відбувся і за короткий період часу маємо результат. На вулиці Радунській активно будують садочок на 260 місць (14 груп), на який із нетерпінням чекають мами з дітлахами. Будівельники обіцяють, що у наступному році новий садочок прийме перших вихованців. Я ж, у свою чергу, пильно контролюватиму процес будівництва! Окремо скажу про роботи з асфальтування прибудинкових територій. Був приємно вражений підходом у роботі. Обговорення робіт із мешканцями та врахування їхніх побажань, на мою думку, – це правильний алгоритм дій, який забезпечить задоволення від якості виконаних робіт обидвом сторонам діалогу. Хотілося б, щоб у всіх районах перейняли такий, на перший погляд, простий метод взаємодії. Повірте, результат того вартий!», – зазначив Микола Поворозник на своїй сторінці у facebook (https://www.facebook.com/povoroznyk.m/posts/2261290497270144?__tn__=-R).

Також Геннадій Вадимович спільно з першим заступником голови Сергієм Снопковим та керівниками структурних підрозділів і комунальних служб району провів традиційний об’їзд території.

Так, учасники інспектування побували у парках та скверах, по вул. Електротехнічній та на озері Алмазне.

Під час об’їзду Геннадій Вадимович вказав керівникам комунальних підприємств та служб району частіше проводити полив зелених насаджень; опрацювати спільно з поліцією алгоритм дій з недопущення паркування великогабаритних автівок по вул. Електотехнічній; прибрати стихійне сміттєзвалища біля озера Алмазне, яке знову виникло після вихідних.

Шановні деснянці!

Давайте спільними зусиллями попереджати виникнення стихійних сміттєзвалищ на території Деснянського району.

Не смітіть, утримуйте в чистоті та порядку прибудинкові території, узбіччя доріг, прибережні та лісові зони. Сподіваємося на вашу свідомість та бажання жити в чистому та ошатному районі.

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]