Головна  →  Оголошення  →  10 травня 2019

Запрошуємо вас усією родиною відвідати культурно-мистецький захід «Я оберігаю сім’ю»

 

Шановні деснянці!

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї та Дня матері, 11 травня 2019 року з 11:00 до 15:00 у парку імені Шевченка відбудеться культурно-мистецький захід під гаслом: «Я оберігаю сім’ю!». Організатори заходу – Служба у справах дітей та сім’ї КМДА за участі мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва, управління закладів професійної освіти, партнерські організації.

Свято проводиться із метою пропагування сімейних традицій, формування інституції відповідального батьківства та популяризації організованого спільного сімейного дозвілля. О 12:00 відбудуться вітальні виступи почесних гостей заходу, а також вручення подяк та премій Київського міського голови кращим родинам м. Києва.

В цей день парк імені Шевченка перетвориться на територію родинного відпочинку та творчості. Стати активним учасником заходу зможе абсолютно кожен охочий, цьому сприятиме програмне розмаїття свята та дружня атмосфера. Учасники свята зможуть реалізувати потребу у дозвіллі у різних формах – ігрових, творчих, художньо-прикладних, мистецьких.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]