Вище комерційне училище КНТЕУ – призер конкурсу майстерності за професією “Кухар”.
У Рівному підвели підсумки ІІІ-го етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією “Кухар”.
Упродовж трьох днів кращі представники 23-х навчальних закладів країни готували страви української кухні, які оцінювали відомі у Рівному ресторатори та шеф-кухарі. Найсмачніший конкурс проводиться вже вп’яте, втім, до Рівного його учасники приїхали вперше. Окрім приготування страв, учні ПТНЗ відповідали на теоретичні запитання.
Деснянський район представляв учень Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету Микита Коваленко. За спільним рішенням конкурсного журі Микита посів третє місце, поділивши його з учнем Державного навчального закладу “Кіровоградський професійний ліцей” Сергієм Кондратьєвим і учнем Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі Дмитром Думчіковим.
Переможцем конкурсу став учень Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі Емірсін Мурахас, друге місце вибороли учень Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму Ігор Кухарський та учень Дніпродзержинського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів Дніпропетровської області Микола Кобець.
Усіх переможців нагородили дипломами та цінними подарунками.